Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

brazowa1 napisał(a):
Niufku :) :) :):klacz::cool2::lilangel::iloveyou:

Coś pieknego.

A Ty to sie juz boj , ja na diete zeszlam i grozi Ci noszenie mnie na plecach :evil_lol:.
Teraz na serio ,mam taka teorie co do psiakow : przyjdzie czas i bedzie dom .Czasem nam sie wydaje ,ze dany pies tak dlugo na dom czeka i myslimy ,ze z tego nic nie bedzie ,a gdy juz jestesmy prawie zrezygnowani ,to pojawia sie swiatelko i wtedy nasza radosc jest taka ogromna .Ja mialam u siebie jedna sunie ,caly rok u nas byla i juz bylismy pewni ,ze ona domu nie znajdzie bo:charakterna malpa z niej byla :evil_lol:, no i uparta strasznie .W pierwsza rocznice jej pobytu u nas ,przyjechalo malzenstwo i .................Figa miala rodzine .Okazalo sie ze Kobieta miala identyczna charakterem sunie ( mini sznaucerke:diabloti:),ale ta w wieku 16 latek niestety opuscila swa pania i dlatego to szukanie domu dla Figi tak chyba trwalo .

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niufek kocham cie:loveu::loveu::loveu:

Prześlicznie wygląda na tym drugim zdjęciu:loveu:

Co do rozliczenia
kilka razy to liczyłam wszystko od poczatku, żeby mieć pewność

było 2035 zł, zapłaciłam za hotel 735 wiec zostaje 1300.
Robiłam przelew, wiec nie mam potwierdzenia, ale pani powiedziała, ze mi wyśle KP jesli ktoś będzie chciał.

z tych 1300

600 zł poszło na Michasia
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10918702#post10918702

100zł na Robusia
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119318

reszta idzie na nasze rudzkie psiaki

Posted

ja mam takie pomysł...bo tym ludziom,co kupowali cegiełki,moznaby przeslac te foty suki w nowym domu? wiecie,tak wychowawczo podziałac-ze warto,ze jest efekt,a ich pieniadze ida na dobry cel.I niech kupuja dalej-na inne pieski.

Posted

brazowa1 napisał(a):
ja mam takie pomysł...bo tym ludziom,co kupowali cegiełki,moznaby przeslac te foty suki w nowym domu? wiecie,tak wychowawczo podziałac-ze warto,ze jest efekt,a ich pieniadze ida na dobry cel.I niech kupuja dalej-na inne pieski.

Tyle, że jak ktoś mi już wpłacił pieniądze to usuwałam z maila dane tej osoby:oops:
Nie mam od nich maili, żeby im wysłać, zawsze wysyłałam im kartki jedynie.

• 1 month later...
Posted

mam dosc, ide gdzies gdzie jest optymistycznie, czyli tutaj

Mabelka jest grzeczna w domu, ładnie chodzi na smyczy, zostaje pod sklepem i grzecznie czeka.
Zaprzyjaźniła sie z dzidziusiem i bardzo go pilnuje, jest przy tym bardzo delikatna.
sam zresztą zobaczcie:loveu:

i co powiecie? bo ja stad się juz nie rusze, dobrze mi:multi:

Posted

No i popłakałam się ze wzruszenia :placz: Ślicznie Mabelka wygląda we własnym domu i z "własnym" brzdącem pod opieką :loveu:. Właściwy pies wreszcie na właściwym miejscu :evil_lol:.

Posted

i kto by pomyslał że ten dziki pies ktory bronil sie przed dotykiem zebami, bedzie delikatny w stosunku do dziecka?! :crazyeye:

pianka jestes KOCHANA dałas jej szanse, pomoglas!! :loveu::loveu::loveu:

• 1 month later...