niufek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 brazowa1 napisał(a):Niufku :) :) :):klacz::cool2::lilangel::iloveyou: Coś pieknego. A Ty to sie juz boj , ja na diete zeszlam i grozi Ci noszenie mnie na plecach :evil_lol:. Teraz na serio ,mam taka teorie co do psiakow : przyjdzie czas i bedzie dom .Czasem nam sie wydaje ,ze dany pies tak dlugo na dom czeka i myslimy ,ze z tego nic nie bedzie ,a gdy juz jestesmy prawie zrezygnowani ,to pojawia sie swiatelko i wtedy nasza radosc jest taka ogromna .Ja mialam u siebie jedna sunie ,caly rok u nas byla i juz bylismy pewni ,ze ona domu nie znajdzie bo:charakterna malpa z niej byla :evil_lol:, no i uparta strasznie .W pierwsza rocznice jej pobytu u nas ,przyjechalo malzenstwo i .................Figa miala rodzine .Okazalo sie ze Kobieta miala identyczna charakterem sunie ( mini sznaucerke:diabloti:),ale ta w wieku 16 latek niestety opuscila swa pania i dlatego to szukanie domu dla Figi tak chyba trwalo . Quote
Izabela124. Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Dopiero przeczytaam, ze Mabelka ma domek Ale sie ciesze Quote
brazowa1 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ale mysle,ze nasza radośc to nic w porownaniu z radościa Pianki :) Niufku,slowo sie rzeklo,przyjezdzaj,bedziem nosic:) Quote
Pianka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Niufek kocham cie:loveu::loveu::loveu: Prześlicznie wygląda na tym drugim zdjęciu:loveu: Co do rozliczenia kilka razy to liczyłam wszystko od poczatku, żeby mieć pewność było 2035 zł, zapłaciłam za hotel 735 wiec zostaje 1300. Robiłam przelew, wiec nie mam potwierdzenia, ale pani powiedziała, ze mi wyśle KP jesli ktoś będzie chciał. z tych 1300 600 zł poszło na Michasia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10918702#post10918702 100zł na Robusia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119318 reszta idzie na nasze rudzkie psiaki Quote
brazowa1 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 ja mam takie pomysł...bo tym ludziom,co kupowali cegiełki,moznaby przeslac te foty suki w nowym domu? wiecie,tak wychowawczo podziałac-ze warto,ze jest efekt,a ich pieniadze ida na dobry cel.I niech kupuja dalej-na inne pieski. Quote
Mysia_ Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 brazowa świetny pomysł :loveu: fotki suuuuuuuuper :loveu::multi: Quote
Justynak Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 A ja się spłakałam ze szczęścia i wzruszenia :placz:. Ślicznie Mabelka wygląda na łonie WŁASNEJ rodziny!!! :loveu::multi: Quote
Pianka Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 brazowa1 napisał(a):ja mam takie pomysł...bo tym ludziom,co kupowali cegiełki,moznaby przeslac te foty suki w nowym domu? wiecie,tak wychowawczo podziałac-ze warto,ze jest efekt,a ich pieniadze ida na dobry cel.I niech kupuja dalej-na inne pieski. Tyle, że jak ktoś mi już wpłacił pieniądze to usuwałam z maila dane tej osoby:oops: Nie mam od nich maili, żeby im wysłać, zawsze wysyłałam im kartki jedynie. Quote
niufek Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 no , niech nikt nie mowi ,ze Mabel sie boi psow . Quote
Pianka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 buzi, buzi:loveu: Mabel sie nie bała nigdy psów:eviltong: Quote
Pianka Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 mam dosc, ide gdzies gdzie jest optymistycznie, czyli tutaj Mabelka jest grzeczna w domu, ładnie chodzi na smyczy, zostaje pod sklepem i grzecznie czeka. Zaprzyjaźniła sie z dzidziusiem i bardzo go pilnuje, jest przy tym bardzo delikatna. sam zresztą zobaczcie:loveu: i co powiecie? bo ja stad się juz nie rusze, dobrze mi:multi: Quote
Justynak Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 No i popłakałam się ze wzruszenia :placz: Ślicznie Mabelka wygląda we własnym domu i z "własnym" brzdącem pod opieką :loveu:. Właściwy pies wreszcie na właściwym miejscu :evil_lol:. Quote
zaba14 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 i kto by pomyslał że ten dziki pies ktory bronil sie przed dotykiem zebami, bedzie delikatny w stosunku do dziecka?! :crazyeye: pianka jestes KOCHANA dałas jej szanse, pomoglas!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Pianka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Pochwale sie nowymi fotkami:loveu: z jaką miłością tu patrzy:loveu: a to jeszcze zdjęcia przed spadnieciem śniegu Quote
Mysia_ Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Kto by pomyślałam... :loveu: To dowód na to, że warto walczyć ;) Quote
zaba14 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 wielki ukłon w strone Moniki ktora ani przez moment nie zwatpiła.... :loveu: Quote
Recommended Posts