Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Moja wypowiedź i tak nic nie wniesie do tematu. Nie mogę pomóc. Ale przyłączam sie do Waszego smutku :-( I pomysleć, że chciała dobrze :placz:

Mabel... istotko....

Posted

Za hotel to ja nie zapłace:-(
Natomiast tymczasu mozna szukac, ale nie wiem czy ktokolwiek będzie chciał taką dzika suczke:-(

Dobrze, ze chociaz tutaj ktoś zaczal zaglądać.

Posted

Sprobujcie moze jednak najpierw poszukac na mapie pomocy dogo ?
Jest wielu dogomaniakow, ktorzy bezustannie biora psiaki na tymczasy ....
Oni sie wlasnie tam pooglaszali ... pytajcie wciaz o mozliwosci.

Nam sie udalo i nasze sunie juz sa juz bezpieczne.
Boze, te psiaki tyle zlego przeszly .... to straszne, ze trafily z piekla do ... piekla.

Posted

O Mapa Pomocy Dogo to świetny pomysł.

Pewnie niektóre oferty sa nieaktualne, ale lepiej spróbowac niż sobie wyrzucac, że sie nic nie zrobiło.
Jak znajde chwilke to powysyłam PW.
Zuzia dziękuje za pomoc:loveu:

Posted

Boze, tak bym chciala bardziej pomoc.....:placz: .
Mam 4 suki .... trzy budy przez nie zajete w kojcach ( bo mala w domu ).....
I na dodatek brak ogrodzenia ! Gdyby chociaz ogrodzenie bylo, to zawsze moznaby kolejna bude postawic.... bo w domu zadnego pomieszczenia nie mam takiego, zeby jakiegos psiaka wziac na tymczas. :shake: Pom. gospodarcze malenkie i bez okna....:shake: , garaz zimny .... beton :shake:.

Posted

Pianka napisał(a):

Za hotel to ja nie zapłace:-(
Natomiast tymczasu mozna szukac, ale nie wiem czy ktokolwiek będzie chciał taką dzika suczke:-(

Mamy chociaz to szczescie, ze nasz hotel nie jest taki drogi.
10 zl za dobe, to duzo mniej niz w innych, o ktorych sie tu na dogo slyszy, aczkolwiek 300 zl za psiaka miesiecznie, to tez nie jest malo.....:shake:
Wystawiamy sporo bazarkow i jakos dajemy rade.
Swego czasu mialysmy 6 psiakow w hotelu, teraz zostala nam jedna i boimy sie brac wiecej, bo koszty moga nas przerosnac.
Wiec rozumiem obawy doskonale.

Posted

[quote name='Puchatek']Nie wiem czy jest piękny :-(
Są dwa do wyboru. Do pobrania stąd lub z linku w moim podpisie

Puchatku - jest piekny .... Dzieki !

Dziewczyny ! Wyciagajcie Mabel jak najszybciej ... jej kilka dni wystarczy, zeby stac sie slodka przymilna, ufna psina ! Ale nie w tych warunkach , jakich jest teraz.... Ratujcie chociaz ja ... ta ostatnia :-( . Prosze.....:-(

Posted

dziewczyny,takie psy to normalne zwierzaki tak samo zaslugujace na szczescie jak te mlode,odwazne,sympatyczne i towarzyskie! To zwierzeta,ktore po prostu stracily wiare w czlowieka,to ze przeraza je otaczajacy swiat nie znaczy,ze nie nalezy im pomagac.
Wzielam kiedys na tymczas psa-potwora,dziką,dorosla suke z lasu,ktora reagowala agresja na inne zwierzeta i ludzi,nie podchodzila do czlowieka,trzeba bylo jej rzucac jedzenie.Zaryzykowalam bo mieszkanie mam przepelnione zwierzakami i obawialam sie rzezni.Cala historia skonczyla sie tak,ze w ciagu pierwszego tygodnia pobytu u mnie pies zaczal sie otwierac....pokazal swoja prawdziwa nature.A ja zafascynowana tak bogata psia osobowoscia postanowilam,ze juz nikomu nigdy jej nie oddam :) i suka jest ze mna do dzis :)

Z calego serca zycze rowniez tego Mabel bo wierze,ze pod tymi przerazonymi oczkami kryje sie wiele uroku i wiernosci...
Ona chce kochac....ale sie boi.

Posted

Wszyscy wiemy, że Mabel powinna dostać szansę na dom, ale nikt nie ma warunków, żeby zabrac ją do siebie.... :shake:
Też mam w domu sunię, bo przejściach i to jak się zachowywała 7 lat (kiedy trafiła do schroniska), a jak zachowuje sie teraz kiedy mieszka (1,5 roku) u mnie jest nie do opisania....