Mysia_ Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 niech ją w końcu ktoś zobaczy i zakocha się po uszy :roll: Quote
Mysia_ Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Izabela124. napisał(a):Ile ona już szuka domku? w samym hoteliku już jest ponad 9 miesięcy! :placz: Quote
Justynak Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Biedna Psica... :-( A czy Mabelka ma może jakiś banerek? Quote
Pianka Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Justynak napisał(a):Biedna Psica... :-( A czy Mabelka ma może jakiś banerek? Ten co mam w podpisie:razz: Tak przy okazji publicznie ci nie dziękowałam. Wiec dziękuje ci za wpłacenie pieniążków na Mabel:loveu: Zdaje się, że jesteś jedyną osobą z dogo, która wpłaciła pieniądze na Mabel (nie liczę wpłat, które dochodziły jak Mabel była jeszcze w schronisku, nie licze również bazarków) Ma ktoś jakieś wtyki w gazetach? Ona musi znaleźć dom jak najszybciej:-( Quote
Justynak Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Nie ma za co :oops:. Za kilka dni postarm sie przesłać cos jeszcze, bo jedna z moich podopiecznych nie potrzebuje wsparcia finansowego (przynajmniej chwilowo), więc mam wolnych kilka groszy ;) A wtyków w mediach niestety nie mam żadnych :shake: Quote
Justynak Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Pianka napisał(a):Ten co mam w podpisie:razz: A jak się wstawia baner do podpisu? :oops: Quote
Pianka Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Justynak napisał(a):A jak się wstawia baner do podpisu? :oops: najedź na niego myszką, nacisnij prawy przycisk, potem "kopiuj". Teraz wejdź w "Panel użytkownika" masz na górze na niebieskim pasku, potem po lewej stronie "edytuj podpis" w okienko prawy przycisk myszki "wklej" a potem "zapisz". I gotowe:p Quote
Justynak Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Pianka napisał(a):najedź na niego myszką, nacisnij prawy przycisk, potem "kopiuj". Teraz wejdź w "Panel użytkownika" masz na górze na niebieskim pasku, potem po lewej stronie "edytuj podpis" w okienko prawy przycisk myszki "wklej" a potem "zapisz". I gotowe:p Dzięki! Chyba się udało! Quote
Justynak Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Tak sobie myślę, że może trzeba by zmienić tytuł wątku Mabel? Ten chyba jest za mało dramatyczny i może sugerować, że suńka już znalazła dom... Może np. na "Historia suczki, która przełamała paniczny strach lecz mimo to nadal nie ma domu" lub coś w tym stylu? Quote
Mysia_ Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 tytuł rzucił mi się w oczy, oby Mabelce pomogł... Tak bardzo bym chciała :roll: Quote
Pianka Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Chyba tak będzie dobrze. Tak w ogóle to jestem załamana. Dwa razy robiłam wyróżnione allegro i nie pomogło:-( Ona musi naprawdę znaleźć dom na już:-( Pisałam nawet do Uwagi, bo przecież tyle razy pokazywali V.Villas, ale nawet nie odpowiedzieli:-( Quote
madzia828 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Mabelka potrzebuje domu:roll: Pianka może by ją do Metra wysłać czy już była? Quote
Pianka Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Dawałam kiedyś na ich stronę, ale nie wiem jak zrobić, żeby dali ją do gazety:shake: Quote
madzia828 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 wiem że ktoś z dogo posyłał psiaki do Metra nie wiem czy nie była to wisełka przypadkiem:roll: Quote
agamika Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 a w metrze nie jest losowo to ? gdzieś coś takieg0o mi sie obiło o "oczy" ze z dziennika e metro losowo wybierają do papierowego, ale mogę sie mylić :oops: jak nie to napiszecie do fizi, bo wiem ze dawała ogłoszeni Kory/Zuzy do metra i była w wydaniu papierowym tez chyba ... a jakby sprobować powysyłać meile do rożnych gazet typu "na żywo " czy inne takie "niepsie" z prośbą o pokazanie Mabelki jej historia itd ... a nuż choć w jednym pokażą ... niestety ja wtyków nie mam żadnych :shake::-( ... Quote
Mysia_ Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 z tego co się orientuje to w Metrze to jest wybierane losowo :-( A gdyby ktoś napisał jakiś przepiękny i wruszający list do MP? Może by opublikowali? Quote
Mysia_ Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 brazowa1 napisał(a):o matko....9 miesiecy... szmat czasu :shake: Quote
Recommended Posts