Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justynak napisał(a):
Biedna Psica... :-( A czy Mabelka ma może jakiś banerek?

Ten co mam w podpisie:razz:

Tak przy okazji publicznie ci nie dziękowałam. Wiec dziękuje ci za wpłacenie pieniążków na Mabel:loveu: Zdaje się, że jesteś jedyną osobą z dogo, która wpłaciła pieniądze na Mabel (nie liczę wpłat, które dochodziły jak Mabel była jeszcze w schronisku, nie licze również bazarków)

Ma ktoś jakieś wtyki w gazetach? Ona musi znaleźć dom jak najszybciej:-(

Posted

Nie ma za co :oops:. Za kilka dni postarm sie przesłać cos jeszcze, bo jedna z moich podopiecznych nie potrzebuje wsparcia finansowego (przynajmniej chwilowo), więc mam wolnych kilka groszy ;)
A wtyków w mediach niestety nie mam żadnych :shake:

Posted

Justynak napisał(a):
A jak się wstawia baner do podpisu? :oops:

najedź na niego myszką, nacisnij prawy przycisk, potem "kopiuj".
Teraz wejdź w "Panel użytkownika" masz na górze na niebieskim pasku, potem po lewej stronie "edytuj podpis" w okienko prawy przycisk myszki "wklej" a potem "zapisz". I gotowe:p

Posted

Pianka napisał(a):
najedź na niego myszką, nacisnij prawy przycisk, potem "kopiuj".
Teraz wejdź w "Panel użytkownika" masz na górze na niebieskim pasku, potem po lewej stronie "edytuj podpis" w okienko prawy przycisk myszki "wklej" a potem "zapisz". I gotowe:p

Dzięki! Chyba się udało!

Posted

Tak sobie myślę, że może trzeba by zmienić tytuł wątku Mabel? Ten chyba jest za mało dramatyczny i może sugerować, że suńka już znalazła dom... Może np. na "Historia suczki, która przełamała paniczny strach lecz mimo to nadal nie ma domu" lub coś w tym stylu?

Posted

Chyba tak będzie dobrze.

Tak w ogóle to jestem załamana. Dwa razy robiłam wyróżnione allegro i nie pomogło:-( Ona musi naprawdę znaleźć dom na już:-( Pisałam nawet do Uwagi, bo przecież tyle razy pokazywali V.Villas, ale nawet nie odpowiedzieli:-(

Posted

a w metrze nie jest losowo to ? gdzieś coś takieg0o mi sie obiło o "oczy" ze z dziennika e metro losowo wybierają do papierowego, ale mogę sie mylić :oops:

jak nie to napiszecie do fizi, bo wiem ze dawała ogłoszeni Kory/Zuzy do metra i była w wydaniu papierowym tez chyba ...

a jakby sprobować powysyłać meile do rożnych gazet typu "na żywo " czy inne takie "niepsie" z prośbą o pokazanie Mabelki jej historia itd ... a nuż choć w jednym pokażą ...

niestety ja wtyków nie mam żadnych :shake::-( ...