Pianka Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 "długo jeszcze mam tak stać?" "no co, już nie wytrzymałam" "co się tak tam pchacie?" "pogłaskaj" "tak ładnie się do ciebie uśmiecham" Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ale ona śliczna, musi szybko domek znaleźc Quote
Justynak Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Widziałam wczoraj na honorowym miejscu na Dogo piękny banerek Mabel! Pianka jak to załatwiłaś? :razz: Strasznie krucho u mnie z czasem, ale postaram się w najbliższym czasie przysiąść trochę i powstawiać w necie trochę ogłoszeń psiny. Czy po za Allegro nasza sunia jest gdzieś jeszcze poogłaszana, bo nie chciała bym się dublować? Quote
Pianka Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Justynak napisał(a):Widziałam wczoraj na honorowym miejscu na Dogo piękny banerek Mabel! Pianka jak to załatwiłaś? :razz: :oops::evil_lol: Wcześniej tam był bannerek naszego schroniska, ale podmieniłam, Mabel ważniejsza w tej chwili. A jak załatwiłam? No cóż, jakby mi mogli odmówić:cool3: Bym ich jeszcze pogoniła z kijem:mad::evil_lol: Tylko nie wiem czy nie za brzydki ten bannerek:oops: Taki sobie mi wyszedł:oops: Ogłoszenia są wypisane w 3 poście, ale pewnie już większość nieaktualna. Jedyne co aktualne to allegro i alegratka (alegratka cały czas na wyróżnieniu jest, na allegro wyróżnione mnie nie stać:oops:) Więc ogłaszaj gdzie się da. Bedzie dubel to trudno, przynajmniej więcej ludzi ją zobaczy. Jakbyś mogła to daj te nowe zdjęcia. Jak dałam te nowe zdjęcia na allegro to ma od razu więcej wejść. Szkoda tylko, że domu brak. A ta pani z Wrocławia dzwoniła do mnie nie dawno i się pytała czy są jakieś efekty z szukania domu, bo ona sobie po kserowała więcej takich plakatów i porozwieszała. Quote
Justynak Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Pianka napisał(a)::oops::evil_lol: Tylko nie wiem czy nie za brzydki ten bannerek:oops: Taki sobie mi wyszedł:oops:. Co Ty opowiadasz?! Śliczny jest! :lol: A co najważniejsze duuuuży i na honorowym miejscu! :evil_lol: Quote
Pianka Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Duzy, bo mały nie mógł być. Musiał być dokładnie takich rozmiarów jaki zrobiłam. Mam nadzieje, że nikt się nie obrazi, że ukradłam zdjęcie villaski z netu:oops: Tak patrze i nie dałam tu jeszcze jednego fajnego zdjęcia Quote
Justynak Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Pianka a mogła bym mieć do Ciebie małą prośbę? :roll: Czy mogła byś mi zrobić, w wolnej chwili, jakiś banerek dla suni z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114121 ? :oops: Ja sama nie opanowałam tej sztuki tajemnej... :shake: Quote
Justynak Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 W górę Mabelka! Pokaż się choć na chwilę na pierwszej stronie! :roll: Quote
Mysia_ Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 jejku dopiero teraz widze te nowe fotki Mabelki, świetne są :loveu: Quote
madzia828 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 fotki superowe:loveu: tylko domku brak:-( Quote
eria Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 ale fantastyczne fotki :loveu: widac że już się całkiem oswoiła z ludźmi :lol::multi: tylko tego domu brak........ Quote
Pianka Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Nikt nie chce kupować cegiełek:-( Mimo, że na kilku portalach przy odnawianiu ogłoszeń dodawałam link do allegro:shake: A nasza cioteczka justynavege próbuje załatwić Mabelce ogłoszenie w gazecie. Gazeta już wyraziła zgodę. Jest to miesięcznik "Vege". Tylko justynavege wyjechała i nie wiem czy zaakceptowali tekst. Mam nadzieje, że tak. I dziekujemy dobrej cioteczce:loveu: Quote
brazowa1 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 bo i zgodnie z Twoimi przewidywaniami,cegiełki juz długo nie pomoga suczki utrzymywac :shake: udalo Ci sie skontaktowac z org niemieckimi? Quote
Pianka Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 brazowa1 napisał(a):bo i zgodnie z Twoimi przewidywaniami,cegiełki juz długo nie pomoga suczki utrzymywac :shake: udalo Ci sie skontaktowac z org niemieckimi? Jak cegiełki nie będa schodzić to Mabel zostanie na lodzie:-( Ja nie zapłace hotelu:-( I gdzie te osoby, które tak namawiały mnie na hotel????? Pisałam do Izis to mi nie odpowiedziała, kiedyś już dawno pisałam do niufka. No cóż efekty widać jakie są. Tundra ostatnio brała z naszego schroniska schorowaną starą wyżełke, więc nawet o nic jej nie prosiłam:oops: Wiem, że jest jeszcze jedna organizacja tutaj na dogo, ale oni po polsku nic nie potrafią, a ja nic po niemiecku nie umiem:shake: Quote
brazowa1 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ale poprosic,popytac sie...( mi zawsze tez bylo glupio,ale sie pocieszalam,ze dla psa prosze,nie dal siebie),chocby o mozliwosc umieszczenia suczki na stronce organizacji. Hoteliki sa zdradliwe,trzeba miec bardzo duzo pieniedzy albo bardzo duzo szczescia,zeby sie nie wpakowac w sytuacje bez wyjscia. Quote
Justynak Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Pianka napisał(a):Jak cegiełki nie będa schodzić to Mabel zostanie na lodzie:-( Ja nie zapłace hotelu:-( I gdzie te osoby, które tak namawiały mnie na hotel????? Pisałam do Izis to mi nie odpowiedziała, kiedyś już dawno pisałam do niufka. No cóż efekty widać jakie są. Tundra ostatnio brała z naszego schroniska schorowaną starą wyżełke, więc nawet o nic jej nie prosiłam:oops: Wiem, że jest jeszcze jedna organizacja tutaj na dogo, ale oni po polsku nic nie potrafią, a ja nic po niemiecku nie umiem:shake:Qrcze :-( Postaram się podesłać Ci trochę kasy ale to na pewno sprawy nie załatwi. Chyba trzeba poszukać kogoś kto biegle mówi po niemiecku i mógł by pomóc w skontaktowaniu się z tą niemiecką organizacją... Quote
Justynak Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Na mapie pomocy znalazłam następujące osoby mówiące po niemiecku: flatka Dorothy I wydaje mi się, że jeszcze Izis :roll: Quote
Mysia_ Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 nie zostawaj w tyle Mabelko.... Niech zauważy Cię jak najwięcej osób! Quote
Pianka Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Tundra pomoże. Dziękujemy :Rose: A tu link do allegro, jakbyście mogli gdzieś porozsyłać np. na gg http://www.allegro.pl/item413933921_mabel_v_villas_potrzebuje_was_pomozcie_pilne_.html Quote
madzia828 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Monika postaram sie wpłacić jakiś grosz na hotel podaj prosze konto;) Quote
brazowa1 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Pianka']Tundra pomoże. Dziękujemy :Rose: _pilne_.html Tundra Wam pomoze? Oooooo to,super.Dla naszych beznadziejnych przypadkow-slepaczka,staruszka i dwoch z defektami nozek znalazla domy. Quote
Recommended Posts