Nutusia Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Gapiszon w jak najlepszej formie - gania, bryka, szczeka, je i przytula się jak wcześniej. Nie wiemy co to było wczorajszej nocy, ale niech już lepiej nie wraca, bo... psem poszczujemy! ;) Skończyła się karma. Otworzyłam nowy worek, z którego 5 kg odsypuję dla Gapci. 18 kg kosztowało 117 zł, zatem 1 kg = 6,50 x 5 kg = 32,50 i taką kwotę odpisuję z Gapiszonowego konta. I co najważniejsze - nowa karma (jagnięcina z ryżem) baaaaaaaardzo podpasowała Gapciusiowi - wsuwa, aż jej się uszyska trzęsą :) Quote
anica Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 pewnie ,że tak.. psem poszczujemy ! a co to za karma - jakiej firmy ? Quote
Ellig Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 anica napisał(a): a co to za karma - jakiej firmy ? [h=1]Happy Dog Naturcroq Lamb Rice[/h] Quote
Nutusia Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 O właśnie :) Z Gapciową gwarancją jakości ;) Quote
Ellig Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Zapraszamy na wernisaż- bazarek, wejście przez sygnaturę w podpisie:) Quote
Pyrdka Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Kochana Gapucha otworzyła się na dobre.:multi:Troszkę strachów czai się jeszcze za bramą, ale i to się zmieni. Quote
Akrum Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Gapiszonku kochany, nie strasz więcej tak swojej "mamusi" no i ciotek tu na dogo. Cieszę się, że nowa karma zasmakowała :) Quote
anica Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Ellig']Happy Dog Naturcroq Lamb Rice Bardzo dziękuję - spróbuję ;-) Quote
Ellig Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 anica napisał(a):Bardzo dziękuję - spróbuję ;-) Prosze bardzo:) Quote
Nutusia Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Kochani, mamy dwudziestkę czwórkę i modlimy się do bogów wszelkich, żeby przeżyła... http://www.dogomania.pl/forum/threads/227649-Podtru%C5%82-j%C4%85-by-umar%C5%82y-szcz%C4%99ni%C4%99ta!UMIERA-I-ONA!Ma%C5%82a-kruszynka-prosi-o-pomoc!!!?p=19169272#post19169272 Quote
Ellig Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [quote name='Nutusia']Kochani, mamy dwudziestkę czwórkę i modlimy się do bogów wszelkich, żeby przeżyła... http://www.dogomania.pl/forum/threads/227649-Podtruł-ją-by-umarły-szczęnięta!UMIERA-I-ONA!Mała-kruszynka-prosi-o-pomoc!!!?p=19169272#post19169272 Prosimy o pomoc, zagladanie do malutkiej,wysylanie dobrych mysli............. Quote
Gusiaczek Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 DzieńDoberek Gapiszonku i cała Cudowna Rodzinko:) Quote
anica Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Jasne ,że tak... odwiedzimy.. i wszystkie nasze ciepłe myśli ,niech będą z malutką.... Quote
Nutusia Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Dzięki! Pomogły - w dobrych myślach siła! :) A Gapiszon jest wredzioch i warczy na Mufkę, gdy zbliża się do łóżka:mad: Już zapomniała jak to było, gdy do nas trafiła:razz: Quote
Akrum Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Gapciu, nie warcz na Mufkę, tylko się zaprzyjaźnij. Quote
yolanovi Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 zaglądnijcie proszę do Marleyka http://www.dogomania.pl/forum/threads/227282-Nie-umrę-jeszcze-poczekam-na-Ciebie-Marley-Łódz pustka totalna na wątku a dziadek bardzo potrzebuje pomocy - sprawa życia i śmierci Quote
anica Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Nutusia napisał(a):Dzięki! Pomogły - w dobrych myślach siła! :) A Gapiszon jest wredzioch i warczy na Mufkę, gdy zbliża się do łóżka:mad: Już zapomniała jak to było, gdy do nas trafiła:razz: Oooo :) to brzmi .. jak muzyka... to chyba kolejny... ten ostatni etap , zapominania... jak to było.. kiedyś! to chyba znaczy? że czuje się u siebie ? czy tak ?... :) Quote
Nutusia Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Podjęłam decyzję - zaczniemy ją... ogłaszać ;) Była dziś u mnie Ewa Marta z Przyjaciółką - jest nią absolutnie zauroczona i też stwierdziła, że zrobiła niesamowite postępy. No i widziała Gapiszona w "akcji", czyli w szaleńczej pogoni za koleżankami! :) Quote
Ziutka Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 [quote name='Nutusia']Podjęłam decyzję - zaczniemy ją... ogłaszać ;) Była dziś u mnie Ewa Marta z Przyjaciółką - jest nią absolutnie zauroczona i też stwierdziła, że zrobiła niesamowite postępy. No i widziała Gapiszona w "akcji", czyli w szaleńczej pogoni za koleżankami! :) To kiedy ??? :cool3: Quote
Ewa Marta Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 (edited) Dotarłam do wątku Gapulinki:-) Wgrywałam wcześniej zdjęcia Mufki i Dumki, teraz pora na Gapcię. Kochani, jest ogromna poprawa! Widziałam maleńką miesiąc temu, była jednym wielkim strachem. Dzisiaj, choc ostrożna, sama inicjowała kontakt, wołana przychodziła na łóżko, choc duża w tym zasługa smakowicie pachnących ciasteczek;-) ale nie tylko. Dawała się głaskać, przytulać, brać na ręce. Kiedy się schylałam, dawała mi brzuszek i dostawałam buziaki. To jest absolutnie mój typ:-) Biedniusia, zagubiona, lubiąca przytulanie, tuląca się ufnie w ramionach... Wymiękłam, zakochałam się na zabój.... Była jednak troszkę nieśmiała w kontaktach ze mną, ale jak wyszla na dwór z towarzystwem nagle wstąpiła w nią jakaś moc i z delikatnego Gapcia zrobiła sie z niej torpeda ganiająca po krzakach z całym stadem:-) Widać, że dobrze się czuje w tej grupie:-) A teraz zdjęcia, bo moje słowa nie oddadzą tego, jaka jest piękna, delikatna, urocza, grzeczna, uległa, posłuszna i po prostu CUDOWNA!!!!!! Taka jestem piękna!!! Tu daje ufnie brzusio do głaskania No kocham ją:-) Edited June 4, 2012 by Ewa Marta Quote
Ewa Marta Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Może któreś przyda się do ogłoszeń Nutusiu, bardzio dziękujemy za cudowne przedpołudnie:-) Ciężko było od Ws wyjeżdżać, ale nasze psy czekały..... Quote
Recommended Posts