kalina5648 Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Dziękujemy Kalinko za wspaniałe wiadomości:) Maxio ma domek i Ludzi na jakich sobie zasłużył i jakich sobie wyczekał!!! Uśmiechnęło się szczęście do Maxiunia i prosto zza krat trafił na tapczan:) Kalinki, błagam Cię, uczul Pana na to, żeby dobrze zabezpieczyli jutro Maxia na tej leśnej wycieczce... Obróżka, szeleczki, smyczki, no i broń Boże, żeby Go nie puścili wolno... Wiesz, może jestem nieco przewrażliwiona, ale wiesz, ile wszystkich kosztuje teraz odnalezienie Kropeczki (koleżanki Maxia ze schroniska)... MAXIU - WSZYSTKIEGO DOBREGO W TWOIM NOWYM ŻYCIU!!! Oczywiście Saruniu jutro zadzwonię i przekażę tą wiadomość nie martw się :) Quote
Pyrdka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Serdecznie zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/threads/231119-Lenkowy-Bazarek-do-05-09-2012-godz-21-00?p=19565543#post19565543 :lol: Quote
Lucyja Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Wspaniałe wieści !! A foty Masia są totalnie rozbrajające :) Powodzenia Maksiku !!! Quote
Isadora7 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='kalina5648']Cioteczki są już wieści od Maxia ! ♥ [SIZE=3]Przed chwilą pan do mnie zadzwonił i powiedział, że nasz Maxiu był bardzo spokojny w samochodzie, nie wiercił się, nie sprawiał problemów, normalnie jakby psa nie było. Po przyjeździe psiak był bardzo zmęczony podróżą nic dziwnego w końcu 8 godzin w samochodzie zmęczyłoby każdego. Bez problemu wjechał windą na 10 piętro w bloku. Oczywiście już zwiedził wszystkie pokoje, wszystkie znajdujące się tam rzeczy i jest bardzo zadowolony. Maxio zjadł kolację i odpoczywa na samym początku bardzo pilnował pani (pewnie przez te pyszne psie czekoladki), ale teraz kocha pana i panią tak samo, a oni kochają Maxia najmocniej na świecie. Dowiedziałam się też, że gdy pan usiadł na tapczan, zawołał Maxia a ten z radością wskoczył mu na kolanka. Czyż to nie jest słodkie ? ♥ Zapomniałabym jutro Max wybiera się na wycieczke do lasu zbierać grzybki. Maxio wszystkiego DOBREGO i tylko DOBREGO Quote
yunona Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Maxiu kochaj a bedziesz tez kochany :multi: Wszystkiego Dobrego Nowemu Domkowi :loveu::loveu::loveu: Quote
kalina5648 Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Dostałam info, że niedługo dostaniemy zdjęcia :) Państwo przepraszają ale bateria w aparacie sie rozładowała :) Ja jutro tez wstawię jeszcze zdjęcia zrobione przez mnie Quote
kalina5648 Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Dostałam info, że niedługo dostaniemy zdjęcia :) Państwo przepraszają, ale bateria w aparacie sie rozładowała :) Ja jutro też wstawię jeszcze zdjęcia zrobione przez mnie. P.s Cioteczki skoro Maxiu już w nowym domku to chyba czas zmienić opis wątku co myślicie? Ja myślałam nad takim: Max- czy te oczy mogą kłamać? - po 2 latach za kratami znalazł swoje miejsce na ziemi ♥ Jak myślicie dawajcie swoje propozycję chętnie poczytam ;) Quote
kabanta Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Brzmi cudownie! :D Tylko na tych grzybkach i innych spacerkach niech trzymają na razie Maxia na smyczy... na wszelki wypadek. Quote
Malgoska Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 kabanta napisał(a):Brzmi cudownie! :D Tylko na tych grzybkach i innych spacerkach niech trzymają na razie Maxia na smyczy... na wszelki wypadek. O tym samym pomyślałam, żeby go nie puszczali... Quote
anica Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 kalina5648 napisał(a):Dostałam info, że niedługo dostaniemy zdjęcia :) Państwo przepraszają, ale bateria w aparacie sie rozładowała :) Ja jutro też wstawię jeszcze zdjęcia zrobione przez mnie. P.s Cioteczki skoro Maxiu już w nowym domku to chyba czas zmienić opis wątku co myślicie? Ja myślałam nad takim: Max- czy te oczy mogą kłamać? - po 2 latach za kratami znalazł swoje miejsce na ziemi ♥ Jak myślicie dawajcie swoje propozycję chętnie poczytam ;) to jest super! nie inaczej! :) Maksiuniu , Wspaniałego życia!:loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Max-czy te oczy mogą kłamać? Po dwóch latach w schronisku, teraz we wspaniałym Domku:) W sumie bardzo podobnie do Ciebie Kalinko, wybierz coś, albo wymyśl, ale zmień tytuł... Bo przecież Maxiu ma już domek:) Quote
kalina5648 Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Saruniu przeczytałam opisy paniom w schronie i jednogłośnie zadecydowały, że twój opis lepiej się nada :) . Już go ustawiam :) Quote
kalina5648 Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Ach jak ja lubie drapanie pod szyjką ♥ szczery uśmiech zawsze musi być :D Czy ja dobrze widzę ?! Parówki ♥ Quote
Paula95 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ja to zdjęcie po prostu uwielbiam. :) ...please, Kalina;d Quote
kalina5648 Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Jestem tylko ciekawa jak tam Maxiu na grzybkach ? Jednak nie bedę dzwonić i się narzucać jak pan będzie chciał to sam zadzwoni. A Maxiowe oczy, łapki, uszka wszystko super ♥ Quote
Aimez_moi Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='Paula95'] Ja to zdjęcie po prostu uwielbiam. :) ...please, Kalina;d To zdjatko to mistrzostwo swiata......:):) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='kalina5648']Saruniu przeczytałam opisy paniom w schronie i jednogłośnie zadecydowały, że twój opis lepiej się nada :) . Już go ustawiam :) To bardzo miłe, ale czuję się lekko... zawstydzona:oops::oops::oops:... Maxiuni uroczy Psiaczek - a na tym zdjęciu: http://img600.imageshack.us/img600/5808/img90822947.jpg szczególnie, a i komentarz trafiony w 100%:):):) Quote
Isadora7 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='Paula95'] Ja to zdjęcie po prostu uwielbiam. :) ...please, Kalina;d Ja poproszę to zdjęcie w ramkach boooooooooooooskie Quote
asiuniab Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 to prawda, to zdjęcie powinno być zgłoszone do jakiejś reklamy, to może by jeszcze jakaś kaska wpadła i może Max w ten sposób wsparłby swoich kolegów:) Quote
Malgoska Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 asiuniab napisał(a):to prawda, to zdjęcie powinno być zgłoszone do jakiejś reklamy, to może by jeszcze jakaś kaska wpadła i może Max w ten sposób wsparłby swoich kolegów:) na jakis konkurs? niesamowite:) Quote
anica Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='Aimez_moi']To zdjatko to mistrzostwo swiata......:):) nio... mistrzostwo!!! robi furrorę!!!! :) :) :) Quote
kalina5648 Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 Ciocie super, że zaglądacie do Maxia :) A propo tych konkursów to znacie może jakieś? Quote
Recommended Posts