Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Dziękujemy Kalinko za wspaniałe wiadomości:)
Maxio ma domek i Ludzi na jakich sobie zasłużył i jakich sobie wyczekał!!!
Uśmiechnęło się szczęście do Maxiunia i prosto zza krat trafił na tapczan:)

Kalinki, błagam Cię, uczul Pana na to, żeby dobrze zabezpieczyli jutro Maxia na tej leśnej wycieczce...
Obróżka, szeleczki, smyczki, no i broń Boże, żeby Go nie puścili wolno...
Wiesz, może jestem nieco przewrażliwiona, ale wiesz, ile wszystkich kosztuje teraz odnalezienie Kropeczki (koleżanki Maxia ze schroniska)...

MAXIU - WSZYSTKIEGO DOBREGO W TWOIM NOWYM ŻYCIU!!!

Oczywiście Saruniu jutro zadzwonię i przekażę tą wiadomość nie martw się :)

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kalina5648']

Cioteczki są już wieści od Maxia ! ♥

[SIZE=3]Przed chwilą pan do mnie zadzwonił i powiedział, że nasz Maxiu był bardzo spokojny w samochodzie, nie wiercił się, nie sprawiał problemów, normalnie jakby psa nie było. Po przyjeździe psiak był bardzo zmęczony podróżą nic dziwnego w końcu 8 godzin w samochodzie zmęczyłoby każdego. Bez problemu wjechał windą na 10 piętro w bloku. Oczywiście już zwiedził wszystkie pokoje, wszystkie znajdujące się tam rzeczy i jest bardzo zadowolony. Maxio zjadł kolację i odpoczywa na samym początku bardzo pilnował pani (pewnie przez te pyszne psie czekoladki), ale teraz kocha pana i panią tak samo, a oni kochają Maxia najmocniej na świecie. Dowiedziałam się też, że gdy pan usiadł na tapczan, zawołał Maxia a ten z radością wskoczył mu na kolanka. Czyż to nie jest słodkie ? ♥ Zapomniałabym jutro Max wybiera się na wycieczke do lasu zbierać grzybki.

Maxio wszystkiego DOBREGO i tylko DOBREGO

Posted

Dostałam info, że niedługo dostaniemy zdjęcia :) Państwo przepraszają, ale bateria w aparacie sie rozładowała :) Ja jutro też wstawię jeszcze zdjęcia zrobione przez mnie.

P.s
Cioteczki skoro Maxiu już w nowym domku to chyba czas zmienić opis wątku co myślicie?

Ja myślałam nad takim:

Max- czy te oczy mogą kłamać? - po 2 latach za kratami znalazł swoje miejsce na ziemi ♥
Jak myślicie dawajcie swoje propozycję chętnie poczytam ;)

Posted

kabanta napisał(a):
Brzmi cudownie! :D
Tylko na tych grzybkach i innych spacerkach niech trzymają na razie Maxia na smyczy... na wszelki wypadek.

O tym samym pomyślałam, żeby go nie puszczali...

Posted

kalina5648 napisał(a):
Dostałam info, że niedługo dostaniemy zdjęcia :) Państwo przepraszają, ale bateria w aparacie sie rozładowała :) Ja jutro też wstawię jeszcze zdjęcia zrobione przez mnie.

P.s
Cioteczki skoro Maxiu już w nowym domku to chyba czas zmienić opis wątku co myślicie?

Ja myślałam nad takim:

Max- czy te oczy mogą kłamać? - po 2 latach za kratami znalazł swoje miejsce na ziemi ♥
Jak myślicie dawajcie swoje propozycję chętnie poczytam ;)

to jest super! nie inaczej! :)
Maksiuniu , Wspaniałego życia!:loveu:

Posted

Max-czy te oczy mogą kłamać? Po dwóch latach w schronisku, teraz we wspaniałym Domku:)
W sumie bardzo podobnie do Ciebie Kalinko, wybierz coś, albo wymyśl, ale zmień tytuł... Bo przecież Maxiu ma już domek:)

Posted

[quote name='kalina5648']Saruniu przeczytałam opisy paniom w schronie i jednogłośnie zadecydowały, że twój opis lepiej się nada :) . Już go ustawiam :)

To bardzo miłe, ale czuję się lekko... zawstydzona:oops::oops::oops:...
Maxiuni uroczy Psiaczek - a na tym zdjęciu: http://img600.imageshack.us/img600/5808/img90822947.jpg szczególnie, a i komentarz trafiony w 100%:):):)

Posted

asiuniab napisał(a):
to prawda, to zdjęcie powinno być zgłoszone do jakiejś reklamy, to może by jeszcze jakaś kaska wpadła i może Max w ten sposób wsparłby swoich kolegów:)

na jakis konkurs? niesamowite:)