Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ło Jezu - pobeczałam się.... mój Maxiuleńko kochany:loveu::loveu::loveu:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na spacerku, bez krat - wreszcie w domu:multi::multi::multi:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kalinko, jak masz kontakt z domkiem Maxiunia pozdrawiaj Ich serdecznie:bye:, a dla Maxiula oczywiście mnóstwo uścisków i buziaków:buzi::buzi::buzi:!!!
Domku Maxia - dziękujemy za cudne i nowe życie dla tego uroczego Pieseczka:iloveyou::iloveyou::iloveyou:!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

...też się pobeczałam :) jasne ,że to z radości! przecież widać... radość na pycholku :loveu:
warto Maxiuniu było tyle czekać ,na taki super domek :loveu:

Posted

Kolejne pozdrowienia od Maxia

[SIZE=3]Jestem z panem Jerzym w stałym kontakcie. Jest bardzo miły i zawsze kiedy dzwoni to Max jest obok :) Zdjęcia pan zrobił telefonem. Opowiadał też, że obydwoje z naszym Maxiem maja coraz to lepszą kondycję :). Nasz Max to wielki szczęściarz był już na wycieczce w lesie na tych grzybkach, a teraz pojechał odpoczywać na campingach ( nie mam pojęcia czy to dobrze napisałam). Max ma swoją ulubiona piłeczkę, z którą chodzi na każdy spacer. Jest bardzo grzeczny i na spacerach nie jest mu potrzebna smycz. Był nawet taki incydent, że jak byli w lesie to wybiegła nagle niewiadomo skąd sarna, a Max dalej szedł przy nodze swojego pana. Więc na razie tylke. Oczywiście poprosiłam o wyściskanie maxa i ode mnie i od cioteczek :)

Posted

I kolejne wspaniałe wieści:)...
Ja od początku wiedziałam, że Maxio jest wyjątkowy!!! Takie moje Ukochane Słoneczko, o wyjątkowych oczętach!!!
Kalinko, super, że pozdrowiłaś od nas Pana i Maxiulka i pamiętaj, żeby zawsze jak będziesz rozmawiać z Panem Maxia to robić:)
I namawiaj Pana do fotografowania Maxia i niech przysyła jak najwięcej fotek - ja bardzo chcę oglądać Maxia!!!

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']I kolejne wspaniałe wieści:)...
Ja od początku wiedziałam, że Maxio jest wyjątkowy!!! Takie moje Ukochane Słoneczko, o wyjątkowych oczętach!!!
Kalinko, super, że pozdrowiłaś od nas Pana i Maxiulka i pamiętaj, żeby zawsze jak będziesz rozmawiać z Panem Maxia to robić:)
I namawiaj Pana do fotografowania Maxia i niech przysyła jak najwięcej fotek - ja bardzo chcę oglądać Maxia!!![/QUOTE]

Oczywiście tak zrobię :)

Posted

Zamieszczone przez Sarunia-Niunia

I kolejne wspaniałe wieści:smile:...
Kalinko, super, że pozdrowiłaś od nas Pana i Maxiulka i pamiętaj, żeby zawsze jak będziesz rozmawiać z Panem Maxia to robić:smile:
I namawiaj Pana do fotografowania Maxia i niech przysyła jak najwięcej fotek - ja bardzo chcę oglądać Maxia!!!
.. i ja też!... ja też :))))))

Posted

[quote name='kalina5648']Kochane cioteczki zapomniałabym powiedzieć razem z Paulą zgłosiłyśmy Maxia do konkursu w magazynie mój pies bądz przyjaciel
pies już nie pamietam w każdym razie trzymajcie kciuki ;)[/QUOTE]

Zaciskam z całych sił! :) :kciuki:

Posted

[quote name='kalina5648']Kochane cioteczki zapomniałabym powiedzieć razem z Paulą zgłosiłyśmy Maxia do konkursu w magazynie mój pies bądz przyjaciel
pies już nie pamietam w każdym razie trzymajcie kciuki ;)[/QUOTE]

No pewnie, że trzymamy - bardzo, bardzo mocno!!!

• 2 weeks later...
Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
A co tam u Maxia? Kalinko, jakieś wieści? Nowe foteczki? Może by tak choć coś, tak troszeczkę... please...

Pliiiiiiiiiiiiiiisssss!:lol::lol::lol:

• 2 weeks later...
Posted

Pozdrowienia od Maxia!! ♥

[SIZE=3]Zadzwoniłam tak jak prosiłyście cioteczki i akurat wtedy nasz Maxio był z panem i pania na spacerze. Dowiedziałam się, że z niewiadomych przyczyn Max strasznie panikuje kiedy wsiadają wszyscy razem do samochodu. Strasznie piszczy i chce wyjść. Na samym poczatku bardzo lubił jazdę samochodem, a teraz mu się odmieniło. Jeździ sobie do lasu na grzyby oraz na rybki i tu pojawia się następny problem. Strasznie szczeka kiedy widzi wędke. Tu znowy nie wiadomo dlaczego. Tak pozatym Max jest w ciągłym ruchu codziennie wychodzi na kilka krótszych spacerków tak do godzinki i na jeden taki pożadny. Poprosiłam o zdjęcia i będą wkrótce ;) Na smyczy chodzi bardzo ładnie spuszczony z niej nie oddala się i ładnie słucha swojego pana. Nie zaczepa innych piesków lubi się bawić piłeczką i chrupać smaczne kostki. Apetyt mu dopisuje. Po każdym spacerku odpoczywa albo na kolanach właścicieli albo na stoliku albo jeszcze wyleguje się na kanapie. Zawsze trzyma wartę przy drzwiach kiedy słyszy, że ktoś dzwoni domofonem. Zaszczeknie też gdy jakis róch pojawi się na klatce. Przypominam, że nasz Max mieszka na 10 piętrze w bloku i bez problemu wjeżdza windą. Dowiedziałam się też , że jest bardzo grzeczny i przepuszcza w drzwiach najpierw panią potem pana i dopiero wtedy sam Max wchodzi do domku. Nie był tego uczony sami państwo się zdziwili, że jest taki mądry.

Posted

Bo Maxiunio to dżentelmen!!! O, i już!!!
Fajne wieści z domku, oby teraz Państwo jeszcze fotki do tego dorzucili, to już wszystko będzie jeszcze fajniej....
Bo nie wiem, jak inne Ciocie, ale ja się już stęskniłam za Maxiulkiem:)