asiuniab Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 kalina5648 napisał(a):Ciocie super, że zaglądacie do Maxia :) A propo tych konkursów to znacie może jakieś? niestety nie, ale trzeba się rozglądnąć, a nuż coś się trafi:) Quote
kalina5648 Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 No to podnoszę Maxia dzisiaj dodam nowe zdjęcia ♥ Quote
kalina5648 Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 Cioteczki serdecznie zapraszam Was na wątek Tibonka ( psiaka z chorym uszkiem ) proszę pomóżcie mi go rozkręcić :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/231193-Niezwykła-metamorfoza-Tibona-to-po-prostu-niemożliwe!?p=19573246#post19573246 Quote
kalina5648 Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 A oto obiecane zdjęcia. Teraz nie Maxia ale jego pustego kojca po wyjeździe :( Schron jest taki pusty bez niego, ale najważniejsze, że mam najlepszy dom na świecie :) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='Isadora7'] Ja poproszę to zdjęcie w ramkach boooooooooooooskie I ja też, ja też... mój Maxiunio Kochany:loveu: [quote name='anica']nio... mistrzostwo!!! robi furrorę!!!! :smile: :smile: :smile: Tak, Maxio to fantastyczny Psiaczek, a na tym zdjęciu jest wprost NIESAMOWITY!!! [quote name='asiuniab']to prawda, to zdjęcie powinno być zgłoszone do jakiejś reklamy, to może by jeszcze jakaś kaska wpadła i może Max w ten sposób wsparłby swoich kolegów:smile: [quote name='Malgoska']na jakis konkurs? niesamowite:smile: Podpisuję się pod tym wszystkim łapkami - moimi i moich Pupili:) Quote
Malgoska Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='kalina5648']A oto obiecane zdjęcia. Teraz nie Maxia ale jego pustego kojca po wyjeździe :( Schron jest taki pusty bez niego, ale najważniejsze, że mam najlepszy dom na świecie :) ładny boks, gdzie taki schron zadbany? Quote
anica Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 to fakt.... że zadbany!... ale też fakt.... że dobrze ,że pusty! Quote
kalina5648 Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Malgoska - ten kojec jak i inne takie same znajduje się w schronisku w Dalabuszkach. Budy dopasowane są wielkościowo do pieska w nim siedzącego :) Są też 3 tak zwane izolatki, do których trafiają psiaki jak do nas przychodzą i spędzają tam okres kwarantanny czyli 2 tygodnie :) Oprucz tego psy które się ze sobą bez problemu dogadują nie siedzą w kojcach w dzień tylko biegają na placu przed budynkiem. Kojce i ten plac są oddzielone rozsuwaną bramą :) Jak już się tak rozpisałam to napiszę też, że w budynku znajdują się pomieszczenia do przechowywania karmy, jest łazienka, szczeniakarnia, kociatnia kuchnia, gabinet weterynaryjny i biuro :) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Malgoska napisał(a):Oby wszystkie schrony tak wyglądały:) Tak, oby wszystkie schrony tak wyglądały, i oby wszędzie była taka cudowna opieka i troska o podopiecznych!!! To niesamowite, wspaniały wolontariat, wspaniała Pani Kierownik, której na sercu leży dobro psiaków!!! Czy widzieliście kiedy, że pies wyjeżdżą do domu i żegnają Go wszyscy pracownicy schroniska z Panią Kierownik na czele??? Kalinko, opiekujcie się nadal tak biedami, które do Was trafiają!!! Pamiętajcie: DOBRO WRACA!!! Quote
kalina5648 Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 No to jeszcze raz pragnę zaprosić wszystkie cioteczki od Maxia do Tibonka. Mile widziane podnoszenia, obecności. Porozsyłałam jednak na razie tłómów nie ma. Proszę was zaglądnijcie do Tibokna :) http://www.dogomania.pl/forum/thread...6#post19573246 Zobaczcie moje banerki :) Oba sa prześliczne a teraz czas na reklamę zrobione przez ciocię fochu :loveu: Quote
Paula95 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 UWAGA!!! Pilnie szukamy transportu z Gostynia(wlkp) do Warszawy. Ptyś pilnie musi jechać do fundacji. Być może uda się dzięki temu uratować jego drugie oczko...POMOCY!!! Quote
anica Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Tak, oby wszystkie schrony tak wyglądały, i oby wszędzie była taka cudowna opieka i troska o podopiecznych!!! To niesamowite, wspaniały wolontariat, wspaniała Pani Kierownik, której na sercu leży dobro psiaków!!! Czy widzieliście kiedy, że pies wyjeżdżą do domu i żegnają Go wszyscy pracownicy schroniska z Panią Kierownik na czele??? Kalinko, opiekujcie się nadal tak biedami, które do Was trafiają!!! Pamiętajcie: DOBRO WRACA!!! Dobrze ,że jesteście dziewczyny :) :) :) Quote
kalina5648 Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Oj cioteczki nie przesadzajcie to dzięki Wam Maxiu pewnie pojechał do domku :) To ja jakbym miała wyliczyć wasze zasługi, okazane pomoce to nie potrafiłabym zliczyć :) Quote
kalina5648 Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Wieści od Maxa [SIZE=3]Kochane cioteczki mamy pozdrowienia od Maxa. Pamiętacie kiedy mówiłam wam o wyprawie do lasu na grzyby? Już wtedy Maxio biegał luzem na smyczy i nie oddalał się dalej niż 2 metry. Więc nie macie się o co martwić.Jest bardzo kochany cały czas wskakuje państwu na kolanka. Jest bardzo czystym psiakiem i ani razu nie załatwił im się w domku. Kocha wszystkich. Jest bardzo towarzyski i całe dnie spędzałby na przytulaniu. Jest na diecei razem z panem (heheheh) dostaje tyle samo jedzenia tylko np na dwa razy. Codziennie wychodzi na długie spacery i urpawia tak zwany Nordic Walking czyli marsze z kijkami. Akurat kiedy zadzwoniłam byli juz po treningu. Pan opowiadał, że oni tak chodzą dziesięcio osobową grupą a nasz Max na czele. jest bardzo posłuszny kiedy mówi się mu "Max do dokmu" stoi przed kaltką i czeka, a kiedy "Maxio chodż do mnie" od razu biegnie do swojego pana. I teraz najważniejsze podczas kiedy rozmawiałam z panem, pani dodała "niech ten żałuje który się go pozbył" ♥♥♥ Max jest bardzo szczęśliwy i juz wie, że jest u siebie i zawsze będzie kochany :loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Cudowne wieści... Nasz Maxio ma kochający domek!!! I podpisuję się pod słowami Pani: "niech ten żałuje który się go pozbył" Quote
kalina5648 Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Pomagamy Tibonkowi !!! W życiu przeszedł wiele złego. Nikt nigdy nie pokochał go tak naprawdę. Zaniedbanie spowodowało, że doszło do bardzo bolesnego zapalenia ucha, które nie ustępuje od bardzo długiego czasu, dlatego Tibon potrzebuje pilnie dalszego leczenia. Zapraszamy więc na bazarek(m.in.książki i biżuteria). Pomóżmy ukoić jego bólu i sprawić by znalazł miłość, której tak bardzo poszukuje… http://www.dogomania.pl/forum/thread...chorym-uszkiem-♥ Quote
kalina5648 Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Kolejne wieści od Maxia [SIZE=3] Kochane cioteczki Max kazał Was pozdrowić i się nie martwić bo ma naprawdę dobrze :) Dzielnie trzyma się diety razem z panem, ma coraz lepszą kondycję. Kiedy ma piłeczkę to po prostu szaleje :) Nic tylko by się bawił i przesiadywał na kolanach na zmianę raz u pana, raz u pani i tak cały czas. Jest bardzo posłuszny przychodzi na zawołanie i zdrowo się odżywia :) Jeździ do lasu i zbiera grzyby i mogę powiedzieć, że jest w tym bardzo dobry. Zbiera same duże sztuki. To na razie tyle wieści od Maxia. Właścicieli Maxia czeka szybka obsługa aparatu. Bo przecież czekamy na nowe fotki :) Quote
Malgoska Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/231545-Humanitarny-spos%C3%B3b-na-pozbycie-si%C4%99-psa musiałam to wstawić, bark słów :( Quote
anica Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Cieszę się razem z Maksiem :) :) :) dawno tak nie płakałam http://www.dogomania.pl/forum/thread...e-si%C4%99-psa Quote
Aimez_moi Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Wspaniale ma Max....... ale zasluguje na to w 100%......:) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Nie było mnie kilka dni u Maxia... Ale odwiedzam Maluszka, choć przyznać muszę, że jestem nieco zawiedziona, gdyż spodziewałam się fotek.... Kalinko, mobilizuje Państwa Maxiusia, niech ślą zdjęcia... A ode mnie przekaż dla Maxiunia moc uścisków i całusków:):):) Quote
kalina5648 Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 I mamy zdjęcia od Maxia pięknieje nam w oczach prosze cioteczki bądzcie wyrozumiałe bo zdjęcia nie są najlepszej jakości :) Ach te treningi :) Mam dobrą kondycję inni nie mogą za mną nadążyć :) A tutaj już po treningu :) A oto moje ulubione miejsce w samochodzie Quote
Recommended Posts