Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewu napisał(a):
Ja ciągle odświeżam ogłoszenia, czemu taka cisza????????

Ja także na bieżąco odświeżam ogłoszenia. Dlaczego nikt nie chce takiego słodziaka?! :(

Posted

agusiazet napisał(a):
Zamowilam ogloszenia dla Stasia, jak beda zrobione wkleje. Na dniach przeleje deklaracje dla Stasia:)

Super, kochana jesteś:)

Posted

[quote name='agusiazet']Ktos musi je atywowac. Ktos czyli ewu, wiec jej maila potrzebuje, bo w podanym tekscie nie ma![/QUOTE]
a czy nie możesz podać swojego maila? ja tak robię, aktywuję na swoim, a jak przychodzi zapytanie o psiaka, to wtedy przesyłam do konkretnej osoby;

Posted

Nie, nie mam czasu na takie zabawy w odsylanie ludzi, a ja o tym psie nic nie wiem i nigdy go na oczy nie widzialam! Powinno podawac sie namiary na hotel, ale ten nie wyrazil zgody, wiec na ewu jest logiczne, bo ona utrzymuje kontakt z hotelem!

Posted

Zapraszam na bazarek dla Niko:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230564-Ekologiczne-torby-handmade-dla-zad%C5%82u%C5%BConego-Niko%21-Do-20-08-godz-22%21%21%21"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...dz-22%21%21%21[/URL]

Posted (edited)

[quote name='agusiazet']Nie, nie mam czasu na takie zabawy w odsylanie ludzi, a ja o tym psie nic nie wiem i nigdy go na oczy nie widzialam! Powinno podawac sie namiary na hotel, ale ten nie wyrazil zgody, wiec na ewu jest logiczne, bo ona utrzymuje kontakt z hotelem![/QUOTE]
Podaj mojego maila.
[B][email protected][/B]

Edited by ewu
Posted (edited)

[quote name='agusiazet']Ktos musi je atywowac. Ktos czyli ewu, wiec jej maila potrzebuje, bo w podanym tekście nie ma![/QUOTE]
Oj nie zauważyłam,że nie podałam.Przecież aktywowałam wszystkie poprzednie ogłoszenia. [B]Przepraszam najmocniej ale trzeba było na pw mnie objechać za to gapiostwo. Podaj proszę mojego maila,do ogłoszeń.[/B] Założyłam specjalne konto do ogłoszeń dla Stasia i innych piesków:[B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/B]
Jestem strasznie zmęczona bo w domu jest 3 miesięczne dziecko i noce trwają po 2, 3 godziny. Stara baba ze mnie i mózg już nie daje rady:)

Edited by ewu
Posted (edited)

Hop, hop czy wszystko ok, czy poobrażaliście się na mnie????????????????????????
W piątek jechałam do Pszczyny po Blunię, w sobotę wiozłam Blunię do Warszawy, w niedzielę od rana miałam gości....

Edited by ewu
Posted (edited)

[quote name='agusiazet']Sorki, ale wplata bedzie opozniona, nie mam w tej chwili pieniedzy i nie wiem, kiedy naplyna, ale mysle, ze za ok. 2 - 3 tygodnie.[/QUOTE]
Oj to niedobrze, ja też ledwo kwiczę, postaram się pożyczyć i wyłożyć , nie wiem tylko ile wyskrobię:(
Może poprosimy z tego fuduszu pszczyniaków, Ciotki doradźcie, to tylko pożyczka..

Edited by ewu
Posted

[quote name='agusiazet']Byc moze juz na poczatku tygodnia przyszlego wplace![/QUOTE]
Dzięki:) Mam 130 zł na opłacenie wywozu śmieci ale wyłożę dzisiaj za Stasia i będzie w porządku wobec hoteliku.