Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam :) dlugo mnie nie bylo, ale zaganiany jestem a jak mam wolne to z Tofikiem do dziadkow, w sumie codziennie ;D z Tofim jest okej, zadowolony z dnia na dzien co raz bardzie, szaleje i sie cieszy ;) u dziadkow zawsze sie wygania i wybiega, wybawi z pilka i z nami :)

Posted

Baktor napisał(a):
Witam :) dlugo mnie nie bylo, ale zaganiany jestem a jak mam wolne to z Tofikiem do dziadkow, w sumie codziennie ;D z Tofim jest okej, zadowolony z dnia na dzien co raz bardzie, szaleje i sie cieszy ;) u dziadkow zawsze sie wygania i wybiega, wybawi z pilka i z nami :)

To super:), ale może by tak przy okazji zabawy pstrykną jakąś fotkę ?

Posted

AtaO napisał(a):
To super:), ale może by tak przy okazji zabawy pstrykną jakąś fotkę ?

Fotki, fotki, fotki plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)

Posted

[quote name='__Lara']Cioteczki, może nie męczmy tak nowych właścicieli ;)[/QUOTE]
Eee no chyba nie jesteśmy męczące. Chcemy tylko ociupinkę wieści...

Posted

Witam :) Przepraszam ze dopiero teraz pisze ale mialem dosc sporo i duzych problemow i nie korzystalem nawet z komputera. U Tofiego wszystko okej, zacieszny pies, ciagle sie bawi i wydurnia z nami. nie ma z nim zadnych problemow :)
a na bloga wrzucam nowe zdjecia :)

Posted

[quote name='Baktor']Witam :) Przepraszam ze dopiero teraz pisze ale mialem dosc sporo i duzych problemow i nie korzystalem nawet z komputera. U Tofiego wszystko okej, zacieszny pies, ciagle sie bawi i wydurnia z nami. nie ma z nim zadnych problemow :)
a na bloga wrzucam nowe zdjecia :)[/QUOTE]

Prosimy, daj link do bloga tu, gdzieś jest daleko z tyłu :)

• 2 weeks later...