ewu Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Stasinku- Tofiku co u ciebie skarbie????????????? Quote
agusiazet Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 ewu napisał(a):Stasinku- Tofiku co u ciebie skarbie????????????? Na pewno wszystko dobrze:) Quote
Baktor Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Witam :) dlugo mnie nie bylo, ale zaganiany jestem a jak mam wolne to z Tofikiem do dziadkow, w sumie codziennie ;D z Tofim jest okej, zadowolony z dnia na dzien co raz bardzie, szaleje i sie cieszy ;) u dziadkow zawsze sie wygania i wybiega, wybawi z pilka i z nami :) Quote
ewu Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Dziękujemy i pozdrawiamy:) Dziadków oczywiście też:) Quote
asiuniab Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 ewu napisał(a):Dziękujemy i pozdrawiamy:) Dziadków oczywiście też:) dokładnie, pozdrowienia dla dziadków i proszę wyściskać Tofiego:) Quote
AtaO Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Baktor napisał(a):Witam :) dlugo mnie nie bylo, ale zaganiany jestem a jak mam wolne to z Tofikiem do dziadkow, w sumie codziennie ;D z Tofim jest okej, zadowolony z dnia na dzien co raz bardzie, szaleje i sie cieszy ;) u dziadkow zawsze sie wygania i wybiega, wybawi z pilka i z nami :) To super:), ale może by tak przy okazji zabawy pstrykną jakąś fotkę ? Quote
ewu Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 AtaO napisał(a):To super:), ale może by tak przy okazji zabawy pstrykną jakąś fotkę ? Fotki, fotki, fotki plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:) Quote
asiuniab Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 ewu napisał(a):Fotki, fotki, fotki plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:) tak, tak, prosimy o zdjątka; Quote
ewu Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Dzwoniłam do Pana Mariusza:) Obiecał fotki. U Tofika - Stasinka wszystko super:) Quote
agusiazet Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 To fajnie byłoby, gdyby tytuł był wreszcie zmieniony! Quote
ewu Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 agusiazet napisał(a):To fajnie byłoby, gdyby tytuł był wreszcie zmieniony! A to trzeba Klaudię poprosić, słuszna uwaga:) Quote
agusiazet Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 [quote name='ewu']A to trzeba Klaudię poprosić, słuszna uwaga:)[/QUOTE Pisalam, do dzisiaj bez rezultatu! Quote
ewu Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Staś grzeje doopkę a ciotki usychają z ciekawości..... Quote
__Lara Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Cioteczki, może nie męczmy tak nowych właścicieli ;) Quote
ewu Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='__Lara']Cioteczki, może nie męczmy tak nowych właścicieli ;)[/QUOTE] Eee no chyba nie jesteśmy męczące. Chcemy tylko ociupinkę wieści... Quote
Baktor Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Witam :) Przepraszam ze dopiero teraz pisze ale mialem dosc sporo i duzych problemow i nie korzystalem nawet z komputera. U Tofiego wszystko okej, zacieszny pies, ciagle sie bawi i wydurnia z nami. nie ma z nim zadnych problemow :) a na bloga wrzucam nowe zdjecia :) Quote
Baktor Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 A tak ogólnie to z Fifiego straszny pieścioch jest :) czasem łasi się jak kot ;D Quote
Lobaria Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='Baktor']Witam :) Przepraszam ze dopiero teraz pisze ale mialem dosc sporo i duzych problemow i nie korzystalem nawet z komputera. U Tofiego wszystko okej, zacieszny pies, ciagle sie bawi i wydurnia z nami. nie ma z nim zadnych problemow :) a na bloga wrzucam nowe zdjecia :)[/QUOTE] Prosimy, daj link do bloga tu, gdzieś jest daleko z tyłu :) Quote
Baktor Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 http://www.photoblog.pl/baktor/133683588 Quote
ewu Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Dziękujemy:) Fifi- rewelacyjnie:) Coś jest w takich określeniach bo ja na mojego Pączka mówię Fifek:) Quote
Klaudus__ Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 [quote name='agusiazet'][quote name='ewu']A to trzeba Klaudię poprosić, słuszna uwaga:)[/QUOTE Pisalam, do dzisiaj bez rezultatu!A ja nic nie dostałam... Już zmieniam ;) Quote
Recommended Posts