ewu Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 rents napisał(a):Wakacje się zbliżają . . . No właśnie, ludzie nie chcą się zobowiązywać.... Nie widzę innego powodu. Staś jest uroczy, mały, delikatny - psiak do zakochania. Ja nie umiem żyć bez psów, dom bez nich byłby dla mnie martwy. Za mało psiarzy na świecie, dogomaniacy "zapsieni" ...ech... Stasinek znajdzie domek, tylko czemu to takie trudne.........?????? Quote
Lobaria Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Rozmawiałam z Panią Anetą, u której Staś przebywa. CHŁOPAK NIE JEST NIEPEŁNOSPRAWNY - GANIA JAK SZALONY, TYLKO Z TYŁU WIDAC, ZE CIUT TA NÓŻKA MU PRZESZKADZA. PRZESTAŁ TEŻ PŁAKAC, JAK JEST SAM, PRZYNAJMNIEJ PŁACZE DUZO MNIEJ I JAK JUZ NAPRAWDĘ DŁUGO JEST SAM. Quote
ewu Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 [quote name='Lobaria']Rozmawiałam z Panią Anetą, u której Staś przebywa. CHŁOPAK NIE JEST NIEPEŁNOSPRAWNY - GANIA JAK SZALONY, TYLKO Z TYŁU WIDAC, ZE CIUT TA NÓŻKA MU PRZESZKADZA. PRZESTAŁ TEŻ PŁAKAC, JAK JEST SAM, PRZYNAJMNIEJ PŁACZE DUZO MNIEJ I JAK JUZ NAPRAWDĘ DŁUGO JEST SAM. On jest rewelacyjny. Nie może być gruby bo to mu zaszkodzi. Dobra wiadomość,że przestał tak płakać. Quote
Mortes Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Lobaria a skąd masz takie wiadomości że Stasio bywa "naprawdę długo sam"? Bywam u Anetki często i nie zauważyłam żeby psy w dzień były gdzies zamykane. Psiaki maja cały czas otwarty dom i moga wchodzić i wychodzić kiedy chca . Jedynie na noc sa zamykane w domu ale to dla ich bezpieczenstwa a i tak wtedy kręci się tam Anetka bo jeszcze do pózna gotuje psiakom na rano w "kuchni dla piesków" więc one wszystkie nie odstępuja jej na krok. A gdy Anetka idzie spac to psiaki też ida na zasłużony wypoczynek. Quote
Lobaria Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Mortes napisał(a):Lobaria a skąd masz takie wiadomości że Stasio bywa "naprawdę długo sam"? Bywam u Anetki często i nie zauważyłam żeby psy w dzień były gdzies zamykane. Psiaki maja cały czas otwarty dom i moga wchodzić i wychodzić kiedy chca . Jedynie na noc sa zamykane w domu ale to dla ich bezpieczenstwa a i tak wtedy kręci się tam Anetka bo jeszcze do pózna gotuje psiakom na rano w "kuchni dla piesków" więc one wszystkie nie odstępuja jej na krok. A gdy Anetka idzie spac to psiaki też ida na zasłużony wypoczynek. Właśne miałam sprostować...Coś źle zrozumiałam - psiaki u Pani Anetki nigdy nie zostają długo same. Najważniejsze, że Stasinek juz nie płacze. Quote
ewu Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Lobaria napisał(a):Właśne miałam sprostować...Coś źle zrozumiałam - psiaki u Pani Anetki nigdy nie zostają długo same. Najważniejsze, że Stasinek juz nie płacze. Oby nie płakał. To bardzo utrudnia znalezienie domu. U Pani Anety ma luksus bo oprócz ludzi jest też psie towarzystwo.Idealny byłby domek z liczną rodziną - zawsze ktoś jest i psi przyjaciel. Ech marzenia mnie dzisiaj dopadły......:bigcry: Quote
ewu Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Stasiu musisz się nauczyć ,że ludzie wychodzą i wracają:painting::painting::painting: do swoich piesków. Quote
agusiazet Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Pieniążki na opłacenie hotelu Stasia przeleję na początku przyszłego tygodnia:) Quote
ewu Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 agusiazet napisał(a):Pieniążki na opłacenie hotelu Stasia przeleję na początku przyszłego tygodnia:) Dziękuję:) Dzwoniłam dzisiaj do Pani Anety. Stasinek bardzo grzeczny i bardzo szczęśliwy:) Biega, szaleje z piłeczkami, uwielbia ogród i dzieci..... Taki domek byłby najlepszy. Dzieciaki i maaaaaaaaaaaaaasa trawy:) Hop, hop domki.....:helo: Quote
Avilia Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Stasieńku pokocha Cię ktoś? On jest naprawdę super,a zero odzewu o chłopaka... Quote
ewu Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Avilia napisał(a):Stasieńku pokocha Cię ktoś? On jest naprawdę super,a zero odzewu o chłopaka... Staś jest cudny:))) Quote
ewu Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 __Lara napisał(a):Stasinek jeszcze pozna swojego człowieka ;) Z pewnością:) A najlepiej liczną rodzinę,żeby ciągle ktoś był w domku i żeby była trawka do biegania za piłeczkami:) Quote
agusiazet Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Zagladam do Stasia, ale tak z doskoku, bo wredna suka pogryzla mojego staruszka Sonego i latam do weta codziennie na czyszczenie rany, a co stresu przy tym dla mojego psiego histeryka:( Quote
ewu Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 agusiazet napisał(a):Zagladam do Stasia, ale tak z doskoku, bo wredna suka pogryzla mojego staruszka Sonego i latam do weta codziennie na czyszczenie rany, a co stresu przy tym dla mojego psiego histeryka:( Wytul biedaka. Tak to bywa z pieskami....:( Wyłożyłam 130 zł za hotelik Stasinka. Quote
agusiazet Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 ewu napisał(a):Wytul biedaka. Tak to bywa z pieskami....:( Wyłożyłam 130 zł za hotelik Stasinka. Jesteś kochana, dzisiaj wieczorem przeleję pieniążki! Quote
ewu Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 agusiazet napisał(a):Jesteś kochana, dzisiaj wieczorem przeleję pieniążki! Dziękuję:) Quote
agusiazet Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Przelałam, a ponieważ mamy ten sam bank na pewno już są:) Quote
ewu Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 agusiazet napisał(a):Przelałam, a ponieważ mamy ten sam bank na pewno już są:) Właśnie sprawdziłam, już są na koncie:) Dziękuję , zrobię przelew za hotelik:) Quote
AtaO Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Stasinku, odwiedzam Cię... Pani Basiu - (ewu) proszę wyczyścić skrzynkę:) Quote
ewu Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='AtaO']Stasinku, odwiedzam Cię... Pani Basiu - (ewu) proszę wyczyścić skrzynkę:) Wyczyszczona:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
ewu Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 (edited) Przelałam do hoteliku 260 zł, czyli w sumie 390 zł. Stasinek opłacony do 10 lipca:) Edited June 14, 2012 by ewu Quote
Recommended Posts