Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rents napisał(a):
Wakacje się zbliżają . . .

No właśnie, ludzie nie chcą się zobowiązywać....
Nie widzę innego powodu. Staś jest uroczy, mały, delikatny - psiak do zakochania.
Ja nie umiem żyć bez psów, dom bez nich byłby dla mnie martwy.
Za mało psiarzy na świecie, dogomaniacy "zapsieni" ...ech...
Stasinek znajdzie domek, tylko czemu to takie trudne.........??????

Posted

Rozmawiałam z Panią Anetą, u której Staś przebywa. CHŁOPAK NIE JEST NIEPEŁNOSPRAWNY - GANIA JAK SZALONY, TYLKO Z TYŁU WIDAC, ZE CIUT TA NÓŻKA MU PRZESZKADZA. PRZESTAŁ TEŻ PŁAKAC, JAK JEST SAM, PRZYNAJMNIEJ PŁACZE DUZO MNIEJ I JAK JUZ NAPRAWDĘ DŁUGO JEST SAM.

Posted

[quote name='Lobaria']Rozmawiałam z Panią Anetą, u której Staś przebywa. CHŁOPAK NIE JEST NIEPEŁNOSPRAWNY - GANIA JAK SZALONY, TYLKO Z TYŁU WIDAC, ZE CIUT TA NÓŻKA MU PRZESZKADZA. PRZESTAŁ TEŻ PŁAKAC, JAK JEST SAM, PRZYNAJMNIEJ PŁACZE DUZO MNIEJ I JAK JUZ NAPRAWDĘ DŁUGO JEST SAM.
On jest rewelacyjny. Nie może być gruby bo to mu zaszkodzi. Dobra wiadomość,że przestał tak płakać.

Posted

Lobaria a skąd masz takie wiadomości że Stasio bywa "naprawdę długo sam"? Bywam u Anetki często i nie zauważyłam żeby psy w dzień były gdzies zamykane. Psiaki maja cały czas otwarty dom i moga wchodzić i wychodzić kiedy chca . Jedynie na noc sa zamykane w domu ale to dla ich bezpieczenstwa a i tak wtedy kręci się tam Anetka bo jeszcze do pózna gotuje psiakom na rano w "kuchni dla piesków" więc one wszystkie nie odstępuja jej na krok. A gdy Anetka idzie spac to psiaki też ida na zasłużony wypoczynek.

Posted

Mortes napisał(a):
Lobaria a skąd masz takie wiadomości że Stasio bywa "naprawdę długo sam"? Bywam u Anetki często i nie zauważyłam żeby psy w dzień były gdzies zamykane. Psiaki maja cały czas otwarty dom i moga wchodzić i wychodzić kiedy chca . Jedynie na noc sa zamykane w domu ale to dla ich bezpieczenstwa a i tak wtedy kręci się tam Anetka bo jeszcze do pózna gotuje psiakom na rano w "kuchni dla piesków" więc one wszystkie nie odstępuja jej na krok. A gdy Anetka idzie spac to psiaki też ida na zasłużony wypoczynek.

Właśne miałam sprostować...Coś źle zrozumiałam - psiaki u Pani Anetki nigdy nie zostają długo same. Najważniejsze, że Stasinek juz nie płacze.

Posted

Lobaria napisał(a):
Właśne miałam sprostować...Coś źle zrozumiałam - psiaki u Pani Anetki nigdy nie zostają długo same. Najważniejsze, że Stasinek juz nie płacze.

Oby nie płakał. To bardzo utrudnia znalezienie domu. U Pani Anety ma luksus bo oprócz ludzi jest też psie towarzystwo.Idealny byłby domek z liczną rodziną - zawsze ktoś jest i psi przyjaciel. Ech marzenia mnie dzisiaj dopadły......:bigcry:

Posted

agusiazet napisał(a):
Pieniążki na opłacenie hotelu Stasia przeleję na początku przyszłego tygodnia:)

Dziękuję:)
Dzwoniłam dzisiaj do Pani Anety. Stasinek bardzo grzeczny i bardzo szczęśliwy:)
Biega, szaleje z piłeczkami, uwielbia ogród i dzieci.....
Taki domek byłby najlepszy. Dzieciaki i maaaaaaaaaaaaaasa trawy:)
Hop, hop domki.....:helo:

Posted

__Lara napisał(a):
Stasinek jeszcze pozna swojego człowieka ;)

Z pewnością:) A najlepiej liczną rodzinę,żeby ciągle ktoś był w domku i żeby była trawka do biegania za piłeczkami:)

Posted

Zagladam do Stasia, ale tak z doskoku, bo wredna suka pogryzla mojego staruszka Sonego i latam do weta codziennie na czyszczenie rany, a co stresu przy tym dla mojego psiego histeryka:(

Posted

agusiazet napisał(a):
Zagladam do Stasia, ale tak z doskoku, bo wredna suka pogryzla mojego staruszka Sonego i latam do weta codziennie na czyszczenie rany, a co stresu przy tym dla mojego psiego histeryka:(

Wytul biedaka. Tak to bywa z pieskami....:(
Wyłożyłam 130 zł za hotelik Stasinka.

Posted

agusiazet napisał(a):
Przelałam, a ponieważ mamy ten sam bank na pewno już są:)

Właśnie sprawdziłam, już są na koncie:)
Dziękuję , zrobię przelew za hotelik:)

Posted

[quote name='AtaO']Stasinku, odwiedzam Cię...

Pani Basiu - (ewu) proszę wyczyścić skrzynkę:)
Wyczyszczona:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: