Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mortes napisał(a):
lysetka to inaczej adresówka :) Anetka zakłada takie hotelowym psiakom :)

Dziękuję za wyjaśnienie:) Nie słyszałam wcześniej takiej nzawy:)

Posted

Witaj Stasiu w wakacje:) Fajnie byłoby, gdyby teraz ktoś ofiarował Ci domek i miał dla ciebie czas! A tu nikt się o Ciebie nie pyta, nie dzwoni:( Proszę o zmianę tytułu wątku, jest nieadekwatny do rzeczywistości!

Posted

Byłam w sobotę u Stasia.
Wygląda BOSKO!
Jest niesamowity - nie wiem dlaczego domku jeszcze nie ma!
Trzeba chłopaka ogłaszać!
Muszę powiedzieć,że ma wspaniałe warunki, Pani Aneta to wspaniała osoba.
A chłopak rozpieszczony ponad stan :)

Posted

Mortes napisał(a):
Potwierdzam :) u Anetki wszystkie psiaki odzyskuja radośc życia :) Wiem co mówie...miałam u niej naprawdę ciężkie przypadki...

To dzięki pomocy Mortes Stasinek trafił do Anety:)

Posted

agusiazet napisał(a):
Staś ma 130 ogłoszeń, z których odzew jest niestety niewielki:( Bardzo proszę o zmianę tytułu na optymistyczno-reklamujący!

Tak -koniecznie. Ja wracm 4-go i dam ogłoszenie do Dziennika Zachodniego. Trzeba zmienić tekst, myślę,że coś w nim szwankuje i dlatego jest cisza.

Posted (edited)

ewu no coś ty...przeciez ja tylko poleciłam dt u Anetki :) Całą robote zrobiłście Wy :) a Tobie w przypadku Stasia należy sie pomnik ;););) . Jeszcze tylko przydałby sie super domek...
Prześlij mi najładniejsze zdjęcie Stasia w załączniku i tekst do ogłoszenia , to wstawie go do kolejki do Dziennika Polskiego. Zaznaczam tylko że tekst zawsze trochę modyfikuje redakcja , no i niestety jest bardzo duża kolejka psów więc trochę to potrwa :( Jest w kolejce ponad 100 psów :( ale zawsze to jakas szansa...Kilka moich psiaków z Dziennika znalazło super domki ...

Edited by Mortes
Posted

[quote name='Mortes']ewu no coś ty...przeciez ja tylko poleciłam dt u Anetki :) Całą robote zrobiłście Wy :) a Tobie w przypadku Stasia należy sie pomnik ;););) . Jeszcze tylko przydałby sie super domek...
Prześlij mi najładniejsze zdjęcie Stasia w załączniku i tekst do ogłoszenia , to wstawie go do kolejki do Dziennika Polskiego. Zaznaczam tylko że tekst zawsze trochę modyfikuje redakcja , no i niestety jest bardzo duża kolejka psów więc trochę to potrwa :( Jest w kolejce ponad 100 psów :( ale zawsze to jakas szansa...Kilka moich psiaków z Dziennika znalazło super domki ...
Dla mnie pomniczek:) a dla Agusizet ogromny pomnik:)
Dziękuję , jak tylko wyląduję w Polsce wyślę co trzeba. Kochana jesteś:buzi::buzi::buzi:

Posted

[quote name='agusiazet']Ńa początku tygodnia wyślę pieniążki dla Stasia:)

Może ktoś skomponowałby fajny tekst do ogłaszania Stasia? Proszę:):):)[/QUOTE]
Coś wymyślę...:)