__Lara Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 agusiazet napisał(a):To kto zamówi pieskowi nowe ogłoszenia? Ja mogę ZA DARMO trochę porobić ;) Quote
ewu Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Stasinek domek gdzieś czeka, szukamy go psiuńku:) Quote
AtaO Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Stasinku, jaką ładną lysetkę masz:)....chyba nowa ? Quote
ewu Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 AtaO napisał(a):Stasinku, jaką ładną lysetkę masz:)....chyba nowa ? A co to jest "lysetka"? Quote
__Lara Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 ewu napisał(a):A co to jest "lysetka"? No właśnie? :razz: Quote
agusiazet Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Stasiu, co u Ciebie? Nikt nie pyta, nie dzwoni? Quote
Mortes Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 lysetka to inaczej adresówka :) Anetka zakłada takie hotelowym psiakom :) Quote
ewu Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Mortes napisał(a):lysetka to inaczej adresówka :) Anetka zakłada takie hotelowym psiakom :) Dziękuję za wyjaśnienie:) Nie słyszałam wcześniej takiej nzawy:) Quote
agusiazet Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Wklejam Stasia na różne ogłoszenia o szukaniu pieska tu na dogu, ale też chyba odzewu nie ma:( Quote
ewu Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Odświeżyłam masę ogłoszeń Stasia. Myślę,że zdecydowanie trzeba zmienić tekst. Quote
agusiazet Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Witaj Stasiu w wakacje:) Fajnie byłoby, gdyby teraz ktoś ofiarował Ci domek i miał dla ciebie czas! A tu nikt się o Ciebie nie pyta, nie dzwoni:( Proszę o zmianę tytułu wątku, jest nieadekwatny do rzeczywistości! Quote
Klaudus__ Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Byłam w sobotę u Stasia. Wygląda BOSKO! Jest niesamowity - nie wiem dlaczego domku jeszcze nie ma! Trzeba chłopaka ogłaszać! Muszę powiedzieć,że ma wspaniałe warunki, Pani Aneta to wspaniała osoba. A chłopak rozpieszczony ponad stan :) Quote
agusiazet Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Staś ma 130 ogłoszeń, z których odzew jest niestety niewielki:( Bardzo proszę o zmianę tytułu na optymistyczno-reklamujący! Quote
Mortes Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Potwierdzam :) u Anetki wszystkie psiaki odzyskuja radośc życia :) Wiem co mówie...miałam u niej naprawdę ciężkie przypadki... Quote
ewu Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Mortes napisał(a):Potwierdzam :) u Anetki wszystkie psiaki odzyskuja radośc życia :) Wiem co mówie...miałam u niej naprawdę ciężkie przypadki... To dzięki pomocy Mortes Stasinek trafił do Anety:) Quote
ewu Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 agusiazet napisał(a):Staś ma 130 ogłoszeń, z których odzew jest niestety niewielki:( Bardzo proszę o zmianę tytułu na optymistyczno-reklamujący! Tak -koniecznie. Ja wracm 4-go i dam ogłoszenie do Dziennika Zachodniego. Trzeba zmienić tekst, myślę,że coś w nim szwankuje i dlatego jest cisza. Quote
Mortes Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 (edited) ewu no coś ty...przeciez ja tylko poleciłam dt u Anetki :) Całą robote zrobiłście Wy :) a Tobie w przypadku Stasia należy sie pomnik ;););) . Jeszcze tylko przydałby sie super domek... Prześlij mi najładniejsze zdjęcie Stasia w załączniku i tekst do ogłoszenia , to wstawie go do kolejki do Dziennika Polskiego. Zaznaczam tylko że tekst zawsze trochę modyfikuje redakcja , no i niestety jest bardzo duża kolejka psów więc trochę to potrwa :( Jest w kolejce ponad 100 psów :( ale zawsze to jakas szansa...Kilka moich psiaków z Dziennika znalazło super domki ... Edited July 3, 2012 by Mortes Quote
ewu Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='Mortes']ewu no coś ty...przeciez ja tylko poleciłam dt u Anetki :) Całą robote zrobiłście Wy :) a Tobie w przypadku Stasia należy sie pomnik ;););) . Jeszcze tylko przydałby sie super domek... Prześlij mi najładniejsze zdjęcie Stasia w załączniku i tekst do ogłoszenia , to wstawie go do kolejki do Dziennika Polskiego. Zaznaczam tylko że tekst zawsze trochę modyfikuje redakcja , no i niestety jest bardzo duża kolejka psów więc trochę to potrwa :( Jest w kolejce ponad 100 psów :( ale zawsze to jakas szansa...Kilka moich psiaków z Dziennika znalazło super domki ... Dla mnie pomniczek:) a dla Agusizet ogromny pomnik:) Dziękuję , jak tylko wyląduję w Polsce wyślę co trzeba. Kochana jesteś:buzi::buzi::buzi: Quote
agusiazet Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Ńa początku tygodnia wyślę pieniążki dla Stasia:) Może ktoś skomponowałby fajny tekst do ogłaszania Stasia? Proszę:):):) Quote
ewu Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Mam nowe super fotki Stasinka:) Kto pomoże zamieścić , bo ja nie mam hostingu? Quote
ewu Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='agusiazet']Ńa początku tygodnia wyślę pieniążki dla Stasia:) Może ktoś skomponowałby fajny tekst do ogłaszania Stasia? Proszę:):):)[/QUOTE] Coś wymyślę...:) Quote
AtaO Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='ewu']Mam nowe fotki, hop , hop Ciotki:) No więc zgłasza się ciotka :) Proszę przyślij je na mojego maila: [email protected] Quote
Recommended Posts