Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogromnie się cieszę,ze szczęśliwego zakończenia:) Jak przypomne sobie Stasinka w te mrozy w schronie to az mam dreszcze.Cudowanie,że już ma swojego Pańcia;]

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piszę dopiero teraz bo mam wolna chwile :) dzisiaj Tofik wybiegał się u dziadków, jest bardzo wesołym psiakiem :) noc była baardzo spokojna bez żadnych problemów :) że tak powiem dogadujemy się z Tofikiem bardzo dobrze :) bardzo fajna psina, ciesze się że trafił do mnie :) żadnych problemów, sama radość :)

Posted

[quote name='Baktor']Piszę dopiero teraz bo mam wolna chwile :) dzisiaj Tofik wybiegał się u dziadków, jest bardzo wesołym psiakiem :) noc była baardzo spokojna bez żadnych problemów :) że tak powiem dogadujemy się z Tofikiem bardzo dobrze :) bardzo fajna psina, ciesze się że trafił do mnie :) żadnych problemów, sama radość :)[/QUOTE]
Super, czekamy na obiecane zdjęcia ...

Posted

Będą będą ale prawdopodobnie później :) zaraz z Tofikiem idziemy na spacer :) jak wrócimy to będą zdjęcia, 3 są zrobione i czekają na dodanie :)

Posted (edited)

[quote name='Baktor']Będą będą ale prawdopodobnie później :) zaraz z Tofikiem idziemy na spacer :) jak wrócimy to będą zdjęcia, 3 są zrobione i czekają na dodanie :)[/QUOTE]

O jo joj, to Wy jeszcze z tego spaceru nie wróciliście.....;).
Może musimy zgłosić Wasze zaginięcie - wyszli z domu na spacer i nie wrócili......:razz::placz:
Poszukiwani: Mariusz i Tofik....:mad:

A ja ostrzegałam, że nie odpuścimy - fotki i wieści muszą być....:nono:

Edited by AtaO
Posted

dodałem link do bloga ale nie wskoczyło ;/ [URL="http://www.photoblog.pl/baktor/130662774/tofik.html"]photoblog.pl/baktor/130662774/tofik.html[/URL] wiec podaje jeszcze raz :)

Posted

[quote name='Baktor']Piszę dopiero teraz bo mam wolna chwile :) dzisiaj Tofik wybiegał się u dziadków, jest bardzo wesołym psiakiem :) noc była baardzo spokojna bez żadnych problemów :) że tak powiem dogadujemy się z Tofikiem bardzo dobrze :) bardzo fajna psina, ciesze się że trafił do mnie :) żadnych problemów, sama radość :)[/QUOTE]

:) i takie relacje są najlepsze :)

Posted

Widzę że nie dodali moich postów z blogiem ;/ zaraz postaram się coś wykombinować :)

photoblog.pl/baktor

na adresie wyżej będą dodawane zdjęcia Tofika, jedno już jest :)

Posted

[quote name='Baktor']Kolejna fota dodana :) Tofik jest u mnie już 3 dzień i jest baardzo fajnie :)[/QUOTE]

Witam - mam nadzieję, że się pogniewasz, że zdjęcia zamieszczę też tu :) to bardzo proste :)

[IMG]http://wd6.photoblog.pl/np3/201208/71/130662774.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Baktor']Kolejna fota dodana :) Tofik jest u mnie już 3 dzień i jest baardzo fajnie :)[/QUOTE]

A nie tęskni za Panią Anetą?
Jak się zachowuje ? Grzeczny?

Posted

Myślę że nie :) tak, grzeczny, na razie przyzwyczaja się do nowego miejsca więc jakoś to trzeba ogarnąć, ale ogólnie jest bardzo dobrze ;)
a o zdjęcia się nie gniewam, jeśli chcecie to je tu dodawajcie z bloga, ja chwilowo nie ogarniam tego :P

Posted

[quote name='Baktor']Smyk jest po spacerze, nachodził się i teraz śpi :) spokojnie spaceruje i grzeczny jest :)[/QUOTE]

Stasieńku tak dobrze się czyta takie wiadomości o Tobie:)