Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Dobrze, że Stasiulek zabezpieczony do lipca, ale własny domek bardzo by się przydał!

Oj przydał... przydał.

Posted

Stasinek jutro jedzie do weterynarza na odrobaczenie. Nie ma oczywiście robali ale okresowa profilaktyka jest ważna.
Inne psiuńki z hoteliku też pojadą:)
Totalne odrobalanie:):) :)

Posted

agusiazet napisał(a):
W zasadzie żadnymi psami nie ma wielkiego zainteresowania, nawet szczeniakami:(

Niestety też to zauważyłam.... wakacje w tym roku chyba się szybciej zaczęły, przez euro..... ludzie są w amoku od początku czerwca....

Posted (edited)

__Lara napisał(a):
Niestety też to zauważyłam.... wakacje w tym roku chyba się szybciej zaczęły, przez euro..... ludzie są w amoku od początku czerwca....

Ludzie są wygodni. Pies to przecież "kłopot".....wiele razy to słyszałam.... :angryy::angryy::angryy:
Ja bym swoich "kłopotów" za żadne skarby świata niew oddała.:shake::shake::shake::shake:
Pies to radość,młość, oddanie. Pies to wieczne , słodkie , kochane dziecko , które człowiekowi daje samo dobro.

Edited by ewu
Posted

Mam teraz trzy pieski, ile radochy z nimi:) Jak fajnie kiedy się bawią, psocą a nawet " kłócą" ze sobą.
Staś jest uroczym , drobniutkim psim chłopczykiem. Ma cudną mordkę, jest wesoły, przytulaśny,słodki.
Też sprawi ,że czyjś dom będzie lepszy.

Posted

Avilia napisał(a):
Stasiu do Ciebie opócz Ewu,Agusizet i mnie praktycznie nikt nie zagląda!

Pies bezpieczny, więc inni zajmują się nowymi psami w potrzebie! Tylko jak długo jeszcze będę mogła samodzielnie opłacać pobyt Stasia w hotelu nie wiem, pewną pracę mam jeszcze przez rok, czy w tym czasie uda się Stasia wyekspediować do własnego domku - nikt nie wie!

Posted

Avilia napisał(a):
Stasiu do Ciebie opócz Ewu,Agusizet i mnie praktycznie nikt nie zagląda!

No ja też zaglądam, tylko nie zawsze coś piszę...:oops:

Posted

Znalezienie dobrego domu zaczyna graniczyć z cudem . Dzis musiałam odebrac mojego Niko bo pani wyjechała a syn pani się go boi :( Pies był w ds 2 miesiące a dziś zagrożono że jeżeli go natychmiast nie wezme to go usypiaja :( Dramat !!! A tacy byli kiedyś mili, świadomi adopcji i w ogole wizyta pa wypadła super. Ja juz nikomu nie uwierze i nie zaufam :(

W sobote byłam u mojej Maszy i przy okazji wygłaskałam Tofika i pobawiłam się z nim jego nowa zabawka piłeczką. To najweselszy, najszybszy i najbardziej ruchliwy piesek u Anetki

Jak widac z piłeczką nie rozstaje sie na krok :lol:. Zeby mu ja porzucać trzeba uciec sie do podstepu :evil_lol:

Posted

[quote name='Mortes']Znalezienie dobrego domu zaczyna graniczyć z cudem . Dzis musiałam odebrac mojego Niko bo pani wyjechała a syn pani się go boi :( Pies był w ds 2 miesiące a dziś zagrożono że jeżeli go natychmiast nie wezme to go usypiaja :( Dramat !!! A tacy byli kiedyś mili, świadomi adopcji i w ogole wizyta pa wypadła super. Ja juz nikomu nie uwierze i nie zaufam :(

W sobote byłam u mojej Maszy i przy okazji wygłaskałam Tofika i pobawiłam się z nim jego nowa zabawka piłeczką. To najweselszy, najszybszy i najbardziej ruchliwy piesek u Anetki

Jak widac z piłeczką nie rozstaje sie na krok :lol:. Zeby mu ja porzucać trzeba uciec sie do podstepu :evil_lol:
Załamałam się tym co przeczytałam o Niko:(
To jakaś paranoja......Obleśny szantaż... To Pani nie wiedziała że synek strachliwy....

Posted (edited)

agusiazet napisał(a):
Pies bezpieczny, więc inni zajmują się nowymi psami w potrzebie! Tylko jak długo jeszcze będę mogła samodzielnie opłacać pobyt Stasia w hotelu nie wiem, pewną pracę mam jeszcze przez rok, czy w tym czasie uda się Stasia wyekspediować do własnego domku - nikt nie wie!

Musimy. Zrobimy nowy tekst i narobimy rabanu...Pierwsza fotka ekstra do ogłoszeń:)

Edited by ewu