agusiazet Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Dobrze, że Stasiulek zabezpieczony do lipca, ale własny domek bardzo by się przydał! Quote
ewu Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 agusiazet napisał(a):Dobrze, że Stasiulek zabezpieczony do lipca, ale własny domek bardzo by się przydał! Oj przydał... przydał. Quote
ewu Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 agusiazet napisał(a):Stasienku lansuj sie na pierwszej:) No lans potrzebny:) Stasinku hopaj do domku:) Quote
ewu Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Stasinek jutro jedzie do weterynarza na odrobaczenie. Nie ma oczywiście robali ale okresowa profilaktyka jest ważna. Inne psiuńki z hoteliku też pojadą:) Totalne odrobalanie:):) :) Quote
Avilia Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Czemu naszym Stasinkiem zainteresowania nie ma? Quote
agusiazet Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 W zasadzie żadnymi psami nie ma wielkiego zainteresowania, nawet szczeniakami:( Quote
__Lara Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 agusiazet napisał(a):W zasadzie żadnymi psami nie ma wielkiego zainteresowania, nawet szczeniakami:( Niestety też to zauważyłam.... wakacje w tym roku chyba się szybciej zaczęły, przez euro..... ludzie są w amoku od początku czerwca.... Quote
ewu Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) __Lara napisał(a):Niestety też to zauważyłam.... wakacje w tym roku chyba się szybciej zaczęły, przez euro..... ludzie są w amoku od początku czerwca.... Ludzie są wygodni. Pies to przecież "kłopot".....wiele razy to słyszałam.... :angryy::angryy::angryy: Ja bym swoich "kłopotów" za żadne skarby świata niew oddała.:shake::shake::shake::shake: Pies to radość,młość, oddanie. Pies to wieczne , słodkie , kochane dziecko , które człowiekowi daje samo dobro. Edited June 22, 2012 by ewu Quote
ewu Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Mam teraz trzy pieski, ile radochy z nimi:) Jak fajnie kiedy się bawią, psocą a nawet " kłócą" ze sobą. Staś jest uroczym , drobniutkim psim chłopczykiem. Ma cudną mordkę, jest wesoły, przytulaśny,słodki. Też sprawi ,że czyjś dom będzie lepszy. Quote
agusiazet Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Stasiu maszeruj na pierwszą, może któryś dogomaniak cię wypatrzy, pokocha i da dom! Quote
Avilia Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Stasiu do Ciebie opócz Ewu,Agusizet i mnie praktycznie nikt nie zagląda! Quote
agusiazet Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Avilia napisał(a):Stasiu do Ciebie opócz Ewu,Agusizet i mnie praktycznie nikt nie zagląda! Pies bezpieczny, więc inni zajmują się nowymi psami w potrzebie! Tylko jak długo jeszcze będę mogła samodzielnie opłacać pobyt Stasia w hotelu nie wiem, pewną pracę mam jeszcze przez rok, czy w tym czasie uda się Stasia wyekspediować do własnego domku - nikt nie wie! Quote
AtaO Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Avilia napisał(a):Stasiu do Ciebie opócz Ewu,Agusizet i mnie praktycznie nikt nie zagląda! No ja też zaglądam, tylko nie zawsze coś piszę...:oops: Quote
Mortes Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Znalezienie dobrego domu zaczyna graniczyć z cudem . Dzis musiałam odebrac mojego Niko bo pani wyjechała a syn pani się go boi :( Pies był w ds 2 miesiące a dziś zagrożono że jeżeli go natychmiast nie wezme to go usypiaja :( Dramat !!! A tacy byli kiedyś mili, świadomi adopcji i w ogole wizyta pa wypadła super. Ja juz nikomu nie uwierze i nie zaufam :( W sobote byłam u mojej Maszy i przy okazji wygłaskałam Tofika i pobawiłam się z nim jego nowa zabawka piłeczką. To najweselszy, najszybszy i najbardziej ruchliwy piesek u Anetki Jak widac z piłeczką nie rozstaje sie na krok :lol:. Zeby mu ja porzucać trzeba uciec sie do podstepu :evil_lol: Quote
ewu Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='Mortes']Znalezienie dobrego domu zaczyna graniczyć z cudem . Dzis musiałam odebrac mojego Niko bo pani wyjechała a syn pani się go boi :( Pies był w ds 2 miesiące a dziś zagrożono że jeżeli go natychmiast nie wezme to go usypiaja :( Dramat !!! A tacy byli kiedyś mili, świadomi adopcji i w ogole wizyta pa wypadła super. Ja juz nikomu nie uwierze i nie zaufam :( W sobote byłam u mojej Maszy i przy okazji wygłaskałam Tofika i pobawiłam się z nim jego nowa zabawka piłeczką. To najweselszy, najszybszy i najbardziej ruchliwy piesek u Anetki Jak widac z piłeczką nie rozstaje sie na krok :lol:. Zeby mu ja porzucać trzeba uciec sie do podstepu :evil_lol: Załamałam się tym co przeczytałam o Niko:( To jakaś paranoja......Obleśny szantaż... To Pani nie wiedziała że synek strachliwy.... Quote
ewu Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 (edited) agusiazet napisał(a):Pies bezpieczny, więc inni zajmują się nowymi psami w potrzebie! Tylko jak długo jeszcze będę mogła samodzielnie opłacać pobyt Stasia w hotelu nie wiem, pewną pracę mam jeszcze przez rok, czy w tym czasie uda się Stasia wyekspediować do własnego domku - nikt nie wie! Musimy. Zrobimy nowy tekst i narobimy rabanu...Pierwsza fotka ekstra do ogłoszeń:) Edited June 25, 2012 by ewu Quote
Recommended Posts