Baktor Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Miło mi Drogie Panie :) Maniu jestem :D Informacje będą tak często jak to możliwe :) Quote
asiuniab Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Baktor']Miło mi Drogie Panie :) Maniu jestem :D Informacje będą tak często jak to możliwe :)[/QUOTE] witam się i ja, i będziemy z niecierpliwością czekać na każde wieści:) Quote
AtaO Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [B]Dostałam SMS od ewu - ma problemy z kompem - pojawi się tu jak tylko kochany zięć naprawi [/B]:) Ewu czeka Was długa trasa - szerokiej drogi, a Tobie Stasinku życzę najlepszego domku na świecie, bądź grzeczny kruszynko :) Quote
asiuniab Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Stasiu, Basiu, Mariuszu z całego serca powodzenia na dziś, na jutro, na zawsze:) Quote
AtaO Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='asiuniab']Stasiu, Basiu, Mariuszu z całego serca powodzenia na dziś, na jutro, na zawsze:)[/QUOTE] Pięknie napisałaś :), jeżeli mogę to się pod tymi słowami podpisuję i to dwoma rękami :) Quote
asiuniab Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='AtaO']Pięknie napisałaś :), jeżeli mogę to się pod tymi słowami podpisuję i to dwoma rękami :)[/QUOTE] proszę bardzo, można nie tylko swoimi rękoma, ale i wszystkimi łapami i ogonami:) Quote
__Lara Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 hura hura hura!!!!! :)))))))))))))))))))))) Quote
Baktor Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Niedługo wyjeżdżam po Stasia :) już nie mogę się doczekać :) Quote
Lobaria Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='Baktor']Niedługo wyjeżdżam po Stasia :) już nie mogę się doczekać :)[/QUOTE] Dostałam zdjęcie na komórkę z pociągu - Stasinek bardzo grzeczny :) Nie mogę jednak wstawić na kompa, komu wysłać mmsa, aby wstawił ? Quote
Lobaria Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [B]Stasinek już ze swoim Panem[/B] :multi: [B]ewu[/B] dowiozła małego do Częstochowy :) Stasik od razu tulił się do Mariusza :), jakby wiedział :), choć były z Nim dwie inne osoby!!! [B]ewu[/B] Kochana, dziękujemy pięknie :Rose: Teraz czekamy na relację i wrażenia Mariusza - musżą tylko dojechać do domku :) Quote
agusiazet Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Ewum jestes niezastapiona:) Maly, mam nadzieje, tez sie spisze:) Quote
Lobaria Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Stasinek - Tofik z hotelu / a jak tam będą z Mariuszem do siebie się zwracali, to Ich sprawa /, już w domku, przez telefon słyszałam szczekolenie :) Quote
asiuniab Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='Lobaria']Stasinek - Tofik z hotelu / a jak tam będą z Mariuszem do siebie się zwracali, to Ich sprawa /, już w domku, przez telefon słyszałam szczekolenie :)[/QUOTE] Stasiu pewnie sam chciał opowiedzieć jak Mu się podoba:) Quote
ewu Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 (edited) Jestem:) Mój laptop musi iść do szpitala:( Niestety nie przeżył mojej reanimacji...Pożyczyłam laptopa od sąsiada i mam go do jutra.Jutro o 12 wsiadam w pociąg i jadę do Jeleniej Góry, na pociągi już patrzeć nie mogę ale znowu 6 godzin- dududum, dududum:placz: Staś - Tofik dzielnie zniósł podróż, gorzej rozstanie z Panią Anetą ( Aneta równie emocjonalnie....:() Stasia odebrałam na dworcu w Płaszowie, rozliczyłam się za pobyt od 9-tego do 15-go( 78 zł) i pognałam ze Stasinkiem- Tofikiem do Krakowa. W Krakowie po zaliczeniu biegu farmera:) wsiedliśmy do pociągu do Katowic. W Katowicach sprintem dolecieliśmy do pociągu do Częstochowy , do której dotarliśmy na 16.03. Tam czekała nas trójka młodych ludzi z Mariuszem na czele.Przesympatyczne spotkanie , masa porad z mojej strony( przepraszam Mariusz ale to z troski o piesia). Tofik bardzo czule witał swojego Pana ( nie wiem skąd wiedział...:)) Z gardłem pełnym łez pomachałam na "do widzenia Tofisiowi" i jego Opiekunom. Edited August 16, 2012 by ewu Quote
Baktor Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Witam :) dopiero po wielu punktach zaczepienia jestem w domu :) Tofik się prawdopodobnie zaadaptował i się cholernie cieszy ;) bardzo fajny psiak, pełen życia :) spotkanie z Ewu było bardzo miłe :) podróż minęła spokojnie, bez ekscesów :) bardzo się cieszę że mam Go w końcu u siebie :) prawdopodobnie założę bloga Tofikowi i podam link od razu jak to uczynię :) chwilowo mykam do Tofika :) pozdrawiam i dziękuje za wszystko co dla mnie zrobiłyście :) Quote
ewu Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='Baktor']Witam :) dopiero po wielu punktach zaczepienia jestem w domu :) Tofik się prawdopodobnie zaadaptował i się cholernie cieszy ;) bardzo fajny psiak, pełen życia :) spotkanie z Ewu było bardzo miłe :) podróż minęła spokojnie, bez ekscesów :) bardzo się cieszę że mam Go w końcu u siebie :) prawdopodobnie założę bloga Tofikowi i podam link od razu jak to uczynię :) chwilowo mykam do Tofika :) pozdrawiam i dziękuje za wszystko co dla mnie zrobiłyście :)[/QUOTE] My też dziękujemy i pozdrawiamy:) Dla takich chwil warto żyć:) Quote
ewu Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Dobrej nocy Stasiu-Tofiku, to Twoja pierwsza w życiu noc[B] w Twoim Domu[/B]:sleep2: Quote
Lobaria Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='Baktor']Witam :) dopiero po wielu punktach zaczepienia jestem w domu :) Tofik się prawdopodobnie zaadaptował i się cholernie cieszy ;) bardzo fajny psiak, pełen życia :) spotkanie z Ewu było bardzo miłe :) podróż minęła spokojnie, bez ekscesów :) bardzo się cieszę że mam Go w końcu u siebie :) prawdopodobnie założę bloga Tofikowi i podam link od razu jak to uczynię :) chwilowo mykam do Tofika :) pozdrawiam i dziękuje za wszystko co dla mnie zrobiłyście :)[/QUOTE] Cieszę się, że wszystko ok i Tofik Ciebie polubił / i wzajemnie / :) Jak bedziesz miał zdjęcia, to prosimy, wstaw. I czekamy na link do bloga :). Powodzenia !!!! Stasinku-Tofiku - bądź szczęśliwy !!!! Quote
asiuniab Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='ewu']Jestem:) Mój laptop musi iść do szpitala:( Niestety nie przeżył mojej reanimacji...Pożyczyłam laptopa od sąsiada i mam go do jutra.Jutro o 12 wsiadam w pociąg i jadę do Jeleniej Góry, na pociągi już patrzeć nie mogę ale znowu 6 godzin- dududum, dududum:placz: Staś - Tofik dzielnie zniósł podróż, gorzej rozstanie z Panią Anetą ( Aneta równie emocjonalnie....:() Stasia odebrałam na dworcu w Płaszowie, rozliczyłam się za pobyt od 9-tego do 15-go( 78 zł) i pognałam ze Stasinkiem- Tofikiem do Krakowa. W Krakowie po zaliczeniu biegu farmera:) wsiedliśmy do pociągu do Katowic. W Katowicach sprintem dolecieliśmy do pociągu do Częstochowy , do której dotarliśmy na 16.03. Tam czekała nas trójka młodych ludzi z Mariuszem na czele.Przesympatyczne spotkanie , masa porad z mojej strony( przepraszam Mariusz ale to z troski o piesia). Tofik bardzo czule witał swojego Pana ( nie wiem skąd wiedział...:)) Z gardłem pełnym łez pomachałam na "do widzenia Tofisiowi" i jego Opiekunom.[/QUOTE] Ewu jesteś wielka, w sensie czynów oczywiście:) Quote
asiuniab Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='Baktor']Witam :) dopiero po wielu punktach zaczepienia jestem w domu :) Tofik się prawdopodobnie zaadaptował i się cholernie cieszy ;) bardzo fajny psiak, pełen życia :) spotkanie z Ewu było bardzo miłe :) podróż minęła spokojnie, bez ekscesów :) bardzo się cieszę że mam Go w końcu u siebie :) prawdopodobnie założę bloga Tofikowi i podam link od razu jak to uczynię :) chwilowo mykam do Tofika :) pozdrawiam i dziękuje za wszystko co dla mnie zrobiłyście :)[/QUOTE] Czekamy na wieści, na linka, na Twoje opowieści i Tofikowe zdjęcia. A po za tym bardzo fajnie, że Tofik ma swój, prawdziwy dom, i ciekawe co mu się śniło pierwszej nocy? Quote
AtaO Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Też zaglądam z nadzieją, że będą wieści po pierwszej nocy - a tu echo....:placz:. Może jeszcze śpią.....pogoda raczej senna:razz: Quote
__Lara Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Super :) kochana ewu za niedługo zamieszka w pociągu :wallbash: :eviltong: Czekamy na zdjęcia :) Quote
agusiazet Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Uff, dobrze, ze wszystko skonczylo sie happy endem:) Powodzenia! Quote
Recommended Posts