Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Baktor']Miło mi Drogie Panie :) Maniu jestem :D Informacje będą tak często jak to możliwe :)[/QUOTE]
witam się i ja, i będziemy z niecierpliwością czekać na każde wieści:)

Posted

[B]Dostałam SMS od ewu - ma problemy z kompem - pojawi się tu jak tylko kochany zięć naprawi [/B]:)

Ewu czeka Was długa trasa - szerokiej drogi, a Tobie Stasinku życzę najlepszego domku na świecie, bądź grzeczny kruszynko :)

Posted

[quote name='asiuniab']Stasiu, Basiu, Mariuszu z całego serca powodzenia na dziś, na jutro, na zawsze:)[/QUOTE]

Pięknie napisałaś :), jeżeli mogę to się pod tymi słowami podpisuję i to dwoma rękami :)

Posted

[quote name='AtaO']Pięknie napisałaś :), jeżeli mogę to się pod tymi słowami podpisuję i to dwoma rękami :)[/QUOTE]
proszę bardzo, można nie tylko swoimi rękoma, ale i wszystkimi łapami i ogonami:)

Posted

[quote name='Baktor']Niedługo wyjeżdżam po Stasia :) już nie mogę się doczekać :)[/QUOTE]

Dostałam zdjęcie na komórkę z pociągu - Stasinek bardzo grzeczny :) Nie mogę jednak wstawić na kompa, komu wysłać mmsa, aby wstawił ?

Posted

[B]Stasinek już ze swoim Panem[/B] :multi:

[B]ewu[/B] dowiozła małego do Częstochowy :) Stasik od razu tulił się do Mariusza :), jakby wiedział :), choć były z Nim dwie inne osoby!!!

[B]ewu[/B] Kochana, dziękujemy pięknie :Rose:

Teraz czekamy na relację i wrażenia Mariusza - musżą tylko dojechać do domku :)

Posted

[quote name='Lobaria']Stasinek - Tofik z hotelu / a jak tam będą z Mariuszem do siebie się zwracali, to Ich sprawa /, już w domku, przez telefon słyszałam szczekolenie :)[/QUOTE]
Stasiu pewnie sam chciał opowiedzieć jak Mu się podoba:)

Posted (edited)

Jestem:) Mój laptop musi iść do szpitala:( Niestety nie przeżył mojej reanimacji...Pożyczyłam laptopa od sąsiada i mam go do jutra.Jutro o 12 wsiadam w pociąg i jadę do Jeleniej Góry, na pociągi już patrzeć nie mogę ale znowu 6 godzin- dududum, dududum:placz:
Staś - Tofik dzielnie zniósł podróż, gorzej rozstanie z Panią Anetą ( Aneta równie emocjonalnie....:() Stasia odebrałam na dworcu w Płaszowie, rozliczyłam się za pobyt od 9-tego do 15-go( 78 zł) i pognałam ze Stasinkiem- Tofikiem do Krakowa. W Krakowie po zaliczeniu biegu farmera:) wsiedliśmy do pociągu do Katowic. W Katowicach sprintem dolecieliśmy do pociągu do Częstochowy , do której dotarliśmy na 16.03.
Tam czekała nas trójka młodych ludzi z Mariuszem na czele.Przesympatyczne spotkanie , masa porad z mojej strony( przepraszam Mariusz ale to z troski o piesia).
Tofik bardzo czule witał swojego Pana ( nie wiem skąd wiedział...:))
Z gardłem pełnym łez pomachałam na "do widzenia Tofisiowi" i jego Opiekunom.

Edited by ewu
Posted

Witam :) dopiero po wielu punktach zaczepienia jestem w domu :) Tofik się prawdopodobnie zaadaptował i się cholernie cieszy ;) bardzo fajny psiak, pełen życia :) spotkanie z Ewu było bardzo miłe :) podróż minęła spokojnie, bez ekscesów :) bardzo się cieszę że mam Go w końcu u siebie :) prawdopodobnie założę bloga Tofikowi i podam link od razu jak to uczynię :) chwilowo mykam do Tofika :) pozdrawiam i dziękuje za wszystko co dla mnie zrobiłyście :)

Posted

[quote name='Baktor']Witam :) dopiero po wielu punktach zaczepienia jestem w domu :) Tofik się prawdopodobnie zaadaptował i się cholernie cieszy ;) bardzo fajny psiak, pełen życia :) spotkanie z Ewu było bardzo miłe :) podróż minęła spokojnie, bez ekscesów :) bardzo się cieszę że mam Go w końcu u siebie :) prawdopodobnie założę bloga Tofikowi i podam link od razu jak to uczynię :) chwilowo mykam do Tofika :) pozdrawiam i dziękuje za wszystko co dla mnie zrobiłyście :)[/QUOTE]
My też dziękujemy i pozdrawiamy:) Dla takich chwil warto żyć:)

Posted

[quote name='Baktor']Witam :) dopiero po wielu punktach zaczepienia jestem w domu :) Tofik się prawdopodobnie zaadaptował i się cholernie cieszy ;) bardzo fajny psiak, pełen życia :) spotkanie z Ewu było bardzo miłe :) podróż minęła spokojnie, bez ekscesów :) bardzo się cieszę że mam Go w końcu u siebie :) prawdopodobnie założę bloga Tofikowi i podam link od razu jak to uczynię :) chwilowo mykam do Tofika :) pozdrawiam i dziękuje za wszystko co dla mnie zrobiłyście :)[/QUOTE]

Cieszę się, że wszystko ok i Tofik Ciebie polubił / i wzajemnie / :) Jak bedziesz miał zdjęcia, to prosimy, wstaw. I czekamy na link do bloga :). Powodzenia !!!!
Stasinku-Tofiku - bądź szczęśliwy !!!!

Posted

[quote name='ewu']Jestem:) Mój laptop musi iść do szpitala:( Niestety nie przeżył mojej reanimacji...Pożyczyłam laptopa od sąsiada i mam go do jutra.Jutro o 12 wsiadam w pociąg i jadę do Jeleniej Góry, na pociągi już patrzeć nie mogę ale znowu 6 godzin- dududum, dududum:placz:
Staś - Tofik dzielnie zniósł podróż, gorzej rozstanie z Panią Anetą ( Aneta równie emocjonalnie....:() Stasia odebrałam na dworcu w Płaszowie, rozliczyłam się za pobyt od 9-tego do 15-go( 78 zł) i pognałam ze Stasinkiem- Tofikiem do Krakowa. W Krakowie po zaliczeniu biegu farmera:) wsiedliśmy do pociągu do Katowic. W Katowicach sprintem dolecieliśmy do pociągu do Częstochowy , do której dotarliśmy na 16.03.
Tam czekała nas trójka młodych ludzi z Mariuszem na czele.Przesympatyczne spotkanie , masa porad z mojej strony( przepraszam Mariusz ale to z troski o piesia).
Tofik bardzo czule witał swojego Pana ( nie wiem skąd wiedział...:))
Z gardłem pełnym łez pomachałam na "do widzenia Tofisiowi" i jego Opiekunom.[/QUOTE]

Ewu jesteś wielka, w sensie czynów oczywiście:)

Posted

Czekamy na wieści, na linka, na Twoje opowieści i Tofikowe zdjęcia. A po za tym bardzo fajnie, że Tofik ma swój, prawdziwy dom, i ciekawe co mu się śniło pierwszej nocy?