Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lobaria']Przepraszam, może mnie się wydaje, ale czy obróżka nie jest za ciasna ?

[IMG]http://wd3.photoblog.pl/np2/201208/AE/130747552.jpg[/IMG][/QUOTE]

Ja nie uważam, żeby obróżka była za ciasna, ale może byłoby Mu wygodniej i zarazem bezpieczniej gdyby miał szelki:razz:

Posted

[quote name='Baktor']taaaak ;D ochrona działa ;D

a co do zdjęć to będą jak tylko uda mi się w końcu aparat wziąć do ręki ;)[/QUOTE]

Z tego co widzę, to się jeszcze nie udało.....:razz:

Posted

Jestem po przerwie:)
Nie miałam dostępu do netu.
Fajnie ,że Tofik bezpieczny:) Obróżka była dobrze ubrana , nawet ją ciaśniej zrobiłam w pociągu ale potem wróciłam do wersji poprzedniej.

Posted

[quote name='AtaO']Czyli Tofinek odpowiednio zabezpieczony......super:multi:[/QUOTE]
Cały czas:) Jak go wiozłam do Pani Anety kupiłam mu porządne szelki, w nich pojechał do domku:)
Obróżka jest dodatkowa:)
Nigdy nie przewożę psiaków bez szelek, nie ufam obrożom...

Posted

[quote name='ewu']Cały czas:) Jak go wiozłam do Pani Anety kupiłam mu porządne szelki, w nich pojechał do domku:)
Obróżka jest dodatkowa:)
Nigdy nie przewożę psiaków bez szelek, nie ufam obrożom...[/QUOTE]
ewu a wiesz, że ten nasz diabeł Masajek, to z tych szelek mi się wysmyknął już pierwszego dnia, i dlatego nosił później obrożę, bo wiesz jak pies raz zrobi taki wysmyk, to już nie ma problemu z kolejnym:)

Posted

[quote name='asiuniab']ewu a wiesz, że ten nasz diabeł Masajek, to z tych szelek mi się wysmyknął już pierwszego dnia, i dlatego nosił później obrożę, bo wiesz jak pies raz zrobi taki wysmyk, to już nie ma problemu z kolejnym:)[/QUOTE]
O rety, coś podobnego !!! Ja z kolei mam złe doświadczenia z obrożami. Najlepiej na początku zakładać jedno i drugie i mieć spięte podwójną smyczą.

Posted

[quote name='ewu']O rety, coś podobnego !!! Ja z kolei mam złe doświadczenia z obrożami. Najlepiej na początku zakładać jedno i drugie i mieć spięte podwójną smyczą.[/QUOTE]

Dokladnie, moja tymcasowa Bira tez tak chodzi w okresach zagrozenia (wystrzaly) - ma porzadne szelki i obroze, chodzi na dwojniku, bo inaczej wylazi na kazdy wystrzal i zwiewa do domu!

Posted

[quote name='agusiazet']Dokladnie, moja tymcasowa Bira tez tak chodzi w okresach zagrozenia (wystrzaly) - ma porzadne szelki i obroze, chodzi na dwojniku, bo inaczej wylazi na kazdy wystrzal i zwiewa do domu![/QUOTE]
Dobrze,że do domu.

Posted

[quote name='ewu']Dobrze,że do domu.[/QUOTE]

Jasne, ze dobrze, tylko ja mieszam (jeszcze) w samym centrum miasta i nawet nie chce liczyc ile ona ulic mniejszych i wiekszych pokonuje, jak zieje. Wole sie zabezpieczac obraza i szelkami!

Posted

[quote name='agusiazet']Jasne, ze dobrze, tylko ja mieszam (jeszcze) w samym centrum miasta i nawet nie chce liczyc ile ona ulic mniejszych i wiekszych pokonuje, jak zieje. Wole sie zabezpieczac obraza i szelkami![/QUOTE]
A to co innego, myślałam,że droga nie jest niebezpieczna. Zresztą ja mojego Pączka pilnuję nawet w zamkniętym ogrodzie , nie ufam jego pomysłom:)

Posted

[quote name='ewu']Dzwoniłam, jest super:) Tofik-Stasinek szaleje w ogrodzie z piłką. Dziadkowie mają ogród i chyba chłopaki są tam bardzo często.[/QUOTE]
super, ale fotki by się chętnie pooglądało:)