__Lara Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Na tym zdjęciu pierwszym widać, że jest luz :) Może tak się ułożyła na zdjęciu ;) piękny psiak - gratuluję :) Może pora zmienić tytuł wątku? ;) Quote
AtaO Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Lobaria']Przepraszam, może mnie się wydaje, ale czy obróżka nie jest za ciasna ? [IMG]http://wd3.photoblog.pl/np2/201208/AE/130747552.jpg[/IMG][/QUOTE] Ja nie uważam, żeby obróżka była za ciasna, ale może byłoby Mu wygodniej i zarazem bezpieczniej gdyby miał szelki:razz: Quote
Baktor Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 W szelkach wychodzi na spacery a obroża jak na razie tylko w domu :) nie chce go męczyć po domu ;) uwielbiam się z Nim wygłupiać ;D Quote
AtaO Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Czyli Tofinek odpowiednio zabezpieczony......super:multi: Quote
Baktor Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 taaaak ;D ochrona działa ;D a co do zdjęć to będą jak tylko uda mi się w końcu aparat wziąć do ręki ;) Quote
AtaO Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='Baktor']taaaak ;D ochrona działa ;D a co do zdjęć to będą jak tylko uda mi się w końcu aparat wziąć do ręki ;)[/QUOTE] Z tego co widzę, to się jeszcze nie udało.....:razz: Quote
AtaO Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 O jo joj,.......no i do dzisiaj się jeszcze nie udało:lookarou: Quote
agusiazet Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Trzeba poprosic Klaudus, aby zmienila tytul watku:) Ewu, napisz mi na PW kwote do zwrotu za pobyt Stasia w hoteliku. Quote
Baktor Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Dzisiaj pojadę do babci to aparat zabiorę i zrobię sesje Tofikowi ;) Quote
asiuniab Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Baktor']Dzisiaj pojadę do babci to aparat zabiorę i zrobię sesje Tofikowi ;)[/QUOTE] no i to jest męskie podejście:) Quote
ewu Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Jestem po przerwie:) Nie miałam dostępu do netu. Fajnie ,że Tofik bezpieczny:) Obróżka była dobrze ubrana , nawet ją ciaśniej zrobiłam w pociągu ale potem wróciłam do wersji poprzedniej. Quote
ewu Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='AtaO']Czyli Tofinek odpowiednio zabezpieczony......super:multi:[/QUOTE] Cały czas:) Jak go wiozłam do Pani Anety kupiłam mu porządne szelki, w nich pojechał do domku:) Obróżka jest dodatkowa:) Nigdy nie przewożę psiaków bez szelek, nie ufam obrożom... Quote
AtaO Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Baktor']Dzisiaj pojadę do babci to aparat zabiorę i zrobię sesje Tofikowi ;)[/QUOTE] No i gdzie te fotki....?:shake: Quote
asiuniab Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='ewu']Cały czas:) Jak go wiozłam do Pani Anety kupiłam mu porządne szelki, w nich pojechał do domku:) Obróżka jest dodatkowa:) Nigdy nie przewożę psiaków bez szelek, nie ufam obrożom...[/QUOTE] ewu a wiesz, że ten nasz diabeł Masajek, to z tych szelek mi się wysmyknął już pierwszego dnia, i dlatego nosił później obrożę, bo wiesz jak pies raz zrobi taki wysmyk, to już nie ma problemu z kolejnym:) Quote
ewu Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='asiuniab']ewu a wiesz, że ten nasz diabeł Masajek, to z tych szelek mi się wysmyknął już pierwszego dnia, i dlatego nosił później obrożę, bo wiesz jak pies raz zrobi taki wysmyk, to już nie ma problemu z kolejnym:)[/QUOTE] O rety, coś podobnego !!! Ja z kolei mam złe doświadczenia z obrożami. Najlepiej na początku zakładać jedno i drugie i mieć spięte podwójną smyczą. Quote
agusiazet Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='ewu']O rety, coś podobnego !!! Ja z kolei mam złe doświadczenia z obrożami. Najlepiej na początku zakładać jedno i drugie i mieć spięte podwójną smyczą.[/QUOTE] Dokladnie, moja tymcasowa Bira tez tak chodzi w okresach zagrozenia (wystrzaly) - ma porzadne szelki i obroze, chodzi na dwojniku, bo inaczej wylazi na kazdy wystrzal i zwiewa do domu! Quote
ewu Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='agusiazet']Dokladnie, moja tymcasowa Bira tez tak chodzi w okresach zagrozenia (wystrzaly) - ma porzadne szelki i obroze, chodzi na dwojniku, bo inaczej wylazi na kazdy wystrzal i zwiewa do domu![/QUOTE] Dobrze,że do domu. Quote
agusiazet Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='ewu']Dobrze,że do domu.[/QUOTE] Jasne, ze dobrze, tylko ja mieszam (jeszcze) w samym centrum miasta i nawet nie chce liczyc ile ona ulic mniejszych i wiekszych pokonuje, jak zieje. Wole sie zabezpieczac obraza i szelkami! Quote
ewu Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='agusiazet']Jasne, ze dobrze, tylko ja mieszam (jeszcze) w samym centrum miasta i nawet nie chce liczyc ile ona ulic mniejszych i wiekszych pokonuje, jak zieje. Wole sie zabezpieczac obraza i szelkami![/QUOTE] A to co innego, myślałam,że droga nie jest niebezpieczna. Zresztą ja mojego Pączka pilnuję nawet w zamkniętym ogrodzie , nie ufam jego pomysłom:) Quote
AtaO Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 No i dalej echo......:shake:. Obiecanych fotek jak nie było, tak nadal nie ma....:niewiem: Quote
ewu Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='AtaO']No i dalej echo......:shake:. Obiecanych fotek jak nie było, tak nadal nie ma....:niewiem:[/QUOTE] Prosimy o fotki:) Quote
ewu Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Dzwoniłam, jest super:) Tofik-Stasinek szaleje w ogrodzie z piłką. Dziadkowie mają ogród i chyba chłopaki są tam bardzo często. Quote
asiuniab Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='ewu']Dzwoniłam, jest super:) Tofik-Stasinek szaleje w ogrodzie z piłką. Dziadkowie mają ogród i chyba chłopaki są tam bardzo często.[/QUOTE] super, ale fotki by się chętnie pooglądało:) Quote
Mortes Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Cieszę się że Stas ma wreszcie swój domek ...tyle sie chłopak naczekał... A ja zapraszam na nowy watek Morka , ktory potrzebuje teraz dużo serca i pomocy http://www.dogomania.pl/forum/threads/231113-MOREK-s%C5%82aniaj%C4%85cy-si%C4%99-z-g%C5%82odu-pies-na-szosie-E7 Quote
ewu Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 (edited) [quote name='Mortes']Cieszę się że Stas ma wreszcie swój domek ...tyle sie chłopak naczekał... A ja zapraszam na nowy watek Morka , ktory potrzebuje teraz dużo serca i pomocy http://www.dogomania.pl/forum/threads/231113-MOREK-słaniający-się-z-głodu-pies-na-szosie-E7 Dziękuję , już lecę. Edited August 24, 2012 by ewu Quote
Recommended Posts