agusiazet Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='ewu']Dzięki:) Mam 130 zł na opłacenie wywozu śmieci ale wyłożę dzisiaj za Stasia i będzie w porządku wobec hoteliku.[/QUOTE] Byc moze ewu, byc moze:( Quote
Lobaria Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [B]Jutro jadę pociągiem do Wielunia na wizytę PA dla Stasinka - WSZYSTKIE CIOTECZKI SĄ PROSZONE O KCIUKANIE :)[/B] Quote
agusiazet Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Lobaria'][B]Jutro jadę pociągiem do Wielunia na wizytę PA dla Stasinka - WSZYSTKIE CIOTECZKI SĄ PROSZONE O KCIUKANIE :)[/B][/QUOTE] Super, powodzenia:):):) Kciuki zaciskamy!!! Quote
asiuniab Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 kochany Stasieńku, nie wiesz nawet jak bardzo ściskam kciuki!!! Quote
Lobaria Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Przetrzepię domek do N-tego pokolenia, czy Zwierzolubny :) Quote
AtaO Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Mocno trzymam i puszczę dopiero jutro po wizycie;). Dobrze, że to nie ja będę jutro wizytowana przez Lobarię, bo już bym się bała:razz: Quote
Lobaria Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='AtaO']Mocno trzymam i puszczę dopiero jutro po wizycie;). Dobrze, że to nie ja będę jutro wizytowana przez Lobarię, bo już bym się bała:razz:[/QUOTE] Bez przesady - to będzie moja DRUGA w życiu wizyta Pa, więc jestem stremowana... Ale już wyczaiłam, więc musi być oki :) Quote
ewu Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Lobaria']Bez przesady - to będzie moja DRUGA w życiu wizyta Pa, więc jestem stremowana... Ale już wyczaiłam, więc musi być oki :)[/QUOTE] Elu Pan przemiły przez telefon. Oby się udało... Quote
ewu Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='asiuniab']kochany Stasieńku, nie wiesz nawet jak bardzo ściskam kciuki!!![/QUOTE] Odetkaj skrzynkę kochana Asiu:) Quote
asiuniab Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='ewu']Odetkaj skrzynkę kochana Asiu:)[/QUOTE] Oh Ewu, nie wiedziałam, że tu taka "płytka" skrzynka i się tak szybko zapełnia:), już ją z wierzchy przeczyściłam, także proszę śmiało pisać:) Quote
Lobaria Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Stasinek - pakuj się, żegnaj z towarzyszami :loveu: Fajny domek na Ciebie czeka :multi::multi::multi: Quote
agusiazet Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Lobaria']Stasinek - pakuj się, żegnaj z towarzyszami :loveu: Fajny domek na Ciebie czeka :multi::multi::multi:[/QUOTE] czyzby juz po wizycie? Mozna wiecej szczegolow? Quote
ewu Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='agusiazet']czyzby juz po wizycie? Mozna wiecej szczegolow?[/QUOTE] Żeby nie zapeszyć( tfu , tfu) wszystko super:) Pan właśnie odwozi Lobarię :) Jutro jadę po Stasia do hoteliku i gnamy do Częstochowy a potem Stasinek z Panem jedzie do Wielunia:) Quote
agusiazet Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='ewu']Żeby nie zapeszyć( tfu , tfu) wszystko super:) Pan właśnie odwozi Lobarię :) Jutro jadę po Stasia do hoteliku i gnamy do Częstochowy a potem Stasinek z Panem jedzie do Wielunia:)[/QUOTE] Stasiu powodzenia, oby to byl Twoj jedyny, wymarzony i kochajacy domek!!! Quote
asiuniab Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Lobaria poprosimy o duuuuużo szczegółów z wizyty, jak stosunki do zwierząt i do którego pokolenia???? Tak się nieśmiało cieszę; mam nadzieję, że Panowie przypadną sobie do gustu; Stasieńku, kochanie, oby to był najlepszy dom:) Quote
Lobaria Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Jestem :) Pan Mariusz to przesympatyczny, młody człowiek o duszy Zwierzoluba :) Miał sunię / piękną, widziałam zdjęcia /, ale odeszła ok.1,5 roku temu. Sunia była przez kogoś porzucona. Po suni będzie miał Stasinek posłanko :) Kameralne osiedle niskich bloków, z dala od ulicy, dużo zieleni :) Pan Mariusz jest człowiekiem aktywnym, także spacerów Stasiowi nie zabraknie :) Wysłałam Panu linka do wątku Stasia - mam nadzieję, że przywitamy Go tu niebawem :) Do Wielunia dotarłam pociągiem / Pan czekał na mnie na peronie /. Powrotny pociąg był dopiero po 17-tej - Pan Mariusz odwiózł mnie samochodem do Ostrowa, za co bardzo, ale to bardzo dziękuję :) Quote
asiuniab Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 cioteczko Lobario, proszę o więcej takich wizyt, masz szczęśliwą rękę, jeśli wszystko się ułoży:) Stasieńku tyle czekałeś i wygląda na to, że właśnie po to czekałeś, żeby trafić do wyjątkowego domku:) Quote
Baktor Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Witam :) jutro to właśnie ja odbieram Stasia z Częstochowy :) już nie mogę się doczekać aż Go w końcu zobaczę i się z Nim przywitam :D fajnie poznawać takich ludzi jak Pani Lobaria, miłych i smypatycznych :) mam nadzieje że się jeszcze kiedys spotkamy :) jak obiecałem co jakiś czas będę wrzucał zdj Stasia :) pierwsze będą prawdopodobnie jutro po powrocie :D pozdrawiam Wszystkich :) Quote
Lobaria Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Baktor']Witam :) jutro to właśnie ja odbieram Stasia z Częstochowy :) już nie mogę się doczekać aż Go w końcu zobaczę i się z Nim przywitam :D fajnie poznawać takich ludzi jak Pani Lobaria, miłych i smypatycznych :) mam nadzieje że się jeszcze kiedys spotkamy :) jak obiecałem co jakiś czas będę wrzucał zdj Stasia :) pierwsze będą prawdopodobnie jutro po powrocie :D pozdrawiam Wszystkich :)[/QUOTE] Witamy Stasiowego Pana na wątku :) Quote
AtaO Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Baktor']Witam :) jutro to właśnie ja odbieram Stasia z Częstochowy :) już nie mogę się doczekać aż Go w końcu zobaczę i się z Nim przywitam :D fajnie poznawać takich ludzi jak Pani Lobaria, miłych i smypatycznych :) mam nadzieje że się jeszcze kiedys spotkamy :) jak obiecałem co jakiś czas będę wrzucał zdj Stasia :) pierwsze będą prawdopodobnie jutro po powrocie :D pozdrawiam Wszystkich :)[/QUOTE] I ja witam:), to ze mną (pewnie między innymi) rozmawiała Lobaria podczas powrotu samochodem. Strasznie się cieszę, że to właśnie Stasia postanowił Pan przygarnąć pod swój dach. Mam nadzieję, że spotkamy się w Katowicach :) A co do zdjęć, to musi Pan wiedzieć, że nie odpuścimy :mad:- wszyscy tutaj czekamy i bardzo chętnie oglądamy. Quote
Baktor Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Myślę że z katowicami wypali :) po za tym nie pan, tylko Mariusz :) za młody jestem :P zdjęcia będą na pewno :) Quote
AtaO Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Baktor']Myślę że z katowicami wypali :) po za tym nie pan, tylko Mariusz :) za młody jestem :P zdjęcia będą na pewno :)[/QUOTE] Nie miałam jeszcze przyjemności poznać, ale mam nadzieję, że wkrótce się uda - więc wolałam tak się zwrócić - miło mi :) Quote
Lobaria Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Baktor']Myślę że z katowicami wypali :) po za tym nie pan, tylko Mariusz :) za młody jestem :P zdjęcia będą na pewno :)[/QUOTE] A ja z wrażenia nie zaproponowałam przejścia na Ty, czynię to teraz z przyjemnością :) Quote
agusiazet Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Fajnie, ze Stasiowy Pan jest na dogo i beda o piesku informacje, to jest bardzo wazne dla nas:) Quote
Recommended Posts