Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lobaria'][B]Jutro jadę pociągiem do Wielunia na wizytę PA dla Stasinka - WSZYSTKIE CIOTECZKI SĄ PROSZONE O KCIUKANIE :)[/B][/QUOTE]

Super, powodzenia:):):) Kciuki zaciskamy!!!

Posted

Mocno trzymam i puszczę dopiero jutro po wizycie;).

Dobrze, że to nie ja będę jutro wizytowana przez Lobarię, bo już bym się bała:razz:

Posted

[quote name='AtaO']Mocno trzymam i puszczę dopiero jutro po wizycie;).

Dobrze, że to nie ja będę jutro wizytowana przez Lobarię, bo już bym się bała:razz:[/QUOTE]

Bez przesady - to będzie moja DRUGA w życiu wizyta Pa, więc jestem stremowana...
Ale już wyczaiłam, więc musi być oki :)

Posted

[quote name='Lobaria']Bez przesady - to będzie moja DRUGA w życiu wizyta Pa, więc jestem stremowana...
Ale już wyczaiłam, więc musi być oki :)[/QUOTE]
Elu Pan przemiły przez telefon. Oby się udało...

Posted

[quote name='ewu']Odetkaj skrzynkę kochana Asiu:)[/QUOTE]
Oh Ewu, nie wiedziałam, że tu taka "płytka" skrzynka i się tak szybko zapełnia:), już ją z wierzchy przeczyściłam, także proszę śmiało pisać:)

Posted

[quote name='agusiazet']czyzby juz po wizycie? Mozna wiecej szczegolow?[/QUOTE]
Żeby nie zapeszyć( tfu , tfu) wszystko super:) Pan właśnie odwozi Lobarię :) Jutro jadę po Stasia do hoteliku i gnamy do Częstochowy a potem Stasinek z Panem jedzie do Wielunia:)

Posted

[quote name='ewu']Żeby nie zapeszyć( tfu , tfu) wszystko super:) Pan właśnie odwozi Lobarię :) Jutro jadę po Stasia do hoteliku i gnamy do Częstochowy a potem Stasinek z Panem jedzie do Wielunia:)[/QUOTE]

Stasiu powodzenia, oby to byl Twoj jedyny, wymarzony i kochajacy domek!!!

Posted

Lobaria poprosimy o duuuuużo szczegółów z wizyty, jak stosunki do zwierząt i do którego pokolenia????
Tak się nieśmiało cieszę;
mam nadzieję, że Panowie przypadną sobie do gustu;
Stasieńku, kochanie, oby to był najlepszy dom:)

Posted

Jestem :)

Pan Mariusz to przesympatyczny, młody człowiek o duszy Zwierzoluba :)
Miał sunię / piękną, widziałam zdjęcia /, ale odeszła ok.1,5 roku temu. Sunia była przez kogoś porzucona.
Po suni będzie miał Stasinek posłanko :)

Kameralne osiedle niskich bloków, z dala od ulicy, dużo zieleni :) Pan Mariusz jest człowiekiem aktywnym, także spacerów Stasiowi nie zabraknie :)
Wysłałam Panu linka do wątku Stasia - mam nadzieję, że przywitamy Go tu niebawem :)

Do Wielunia dotarłam pociągiem / Pan czekał na mnie na peronie /. Powrotny pociąg był dopiero po 17-tej - Pan Mariusz odwiózł mnie samochodem do Ostrowa, za co bardzo, ale to bardzo dziękuję :)

Posted

cioteczko Lobario, proszę o więcej takich wizyt, masz szczęśliwą rękę, jeśli wszystko się ułoży:) Stasieńku tyle czekałeś i wygląda na to, że właśnie po to czekałeś, żeby trafić do wyjątkowego domku:)

Posted

Witam :) jutro to właśnie ja odbieram Stasia z Częstochowy :) już nie mogę się doczekać aż Go w końcu zobaczę i się z Nim przywitam :D fajnie poznawać takich ludzi jak Pani Lobaria, miłych i smypatycznych :) mam nadzieje że się jeszcze kiedys spotkamy :) jak obiecałem co jakiś czas będę wrzucał zdj Stasia :) pierwsze będą prawdopodobnie jutro po powrocie :D pozdrawiam Wszystkich :)

Posted

[quote name='Baktor']Witam :) jutro to właśnie ja odbieram Stasia z Częstochowy :) już nie mogę się doczekać aż Go w końcu zobaczę i się z Nim przywitam :D fajnie poznawać takich ludzi jak Pani Lobaria, miłych i smypatycznych :) mam nadzieje że się jeszcze kiedys spotkamy :) jak obiecałem co jakiś czas będę wrzucał zdj Stasia :) pierwsze będą prawdopodobnie jutro po powrocie :D pozdrawiam Wszystkich :)[/QUOTE]

Witamy Stasiowego Pana na wątku :)

Posted

[quote name='Baktor']Witam :) jutro to właśnie ja odbieram Stasia z Częstochowy :) już nie mogę się doczekać aż Go w końcu zobaczę i się z Nim przywitam :D fajnie poznawać takich ludzi jak Pani Lobaria, miłych i smypatycznych :) mam nadzieje że się jeszcze kiedys spotkamy :) jak obiecałem co jakiś czas będę wrzucał zdj Stasia :) pierwsze będą prawdopodobnie jutro po powrocie :D pozdrawiam Wszystkich :)[/QUOTE]

I ja witam:), to ze mną (pewnie między innymi) rozmawiała Lobaria podczas powrotu samochodem. Strasznie się cieszę, że to właśnie Stasia postanowił Pan przygarnąć pod swój dach. Mam nadzieję, że spotkamy się w Katowicach :)
A co do zdjęć, to musi Pan wiedzieć, że nie odpuścimy :mad:- wszyscy tutaj czekamy i bardzo chętnie oglądamy.

Posted

[quote name='Baktor']Myślę że z katowicami wypali :) po za tym nie pan, tylko Mariusz :) za młody jestem :P zdjęcia będą na pewno :)[/QUOTE]

Nie miałam jeszcze przyjemności poznać, ale mam nadzieję, że wkrótce się uda - więc wolałam tak się zwrócić - miło mi :)

Posted

[quote name='Baktor']Myślę że z katowicami wypali :) po za tym nie pan, tylko Mariusz :) za młody jestem :P zdjęcia będą na pewno :)[/QUOTE]

A ja z wrażenia nie zaproponowałam przejścia na Ty, czynię to teraz z przyjemnością :)