ewu Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Ufff znowu mam normalny internet:) Witaj Stasieńku po przerwie technicznej:) Quote
Akrum Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 odwiedzam znów chłopaka :) Stasiu, idź już chłopie do domu, bo inne psiaki pewnie na to miejsce czekają :evil_lol: Quote
ewu Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 agusiazet napisał(a):Konsekwentnie podrzucam Stasiulka! Ja też podrzucam, hopaj Stasinku:) Quote
agusiazet Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 ewu napisał(a):Ja też podrzucam, hopaj Stasinku:) I jeszcze raz! Quote
AtaO Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 No to ja kolejny raz też podrzucę..... zasiedzonego w hoteliku Stasinka :) Quote
asiuniab Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 przeczytałam cały wątek, i też się dziwię, że Stasinek jeszcze w swoim domku nie siedzi:( Quote
agusiazet Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 I niestety nie ma nim zainteresowania. Trzeba nowy tekst i nowe ogłoszenia! Quote
Lobaria Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 agusiazet napisał(a):I niestety nie ma nim zainteresowania. Trzeba nowy tekst i nowe ogłoszenia! Tak, i bez tej niepełnosprawności!!! Trzeba napisać, że po wypadku, jak prawdę, jak jest, ale On pięknie sobie daje radę. Quote
agusiazet Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Lobaria napisał(a):Tak, i bez tej niepełnosprawności!!! Trzeba napisać, że po wypadku, jak prawdę, jak jest, ale On pięknie sobie daje radę. Dokładnie, tylko kto ten tekst napisze? I kiedy? Quote
agusiazet Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Czekam na tekst o Stasiu, włącznie z numerami telefonów kontaktowych i e-maila. Czy hotel nie mógłby nam w tym pomóc, przecież jego właściciel najlepiej zna psa! Nie wiem jak długo jeszcze będę mogla Stasia utrzymywać w hotelu, więc ogłaszanie go jest niezbędne! Quote
ewu Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 agusiazet napisał(a):Czekam na tekst o Stasiu, włącznie z numerami telefonów kontaktowych i e-maila. Czy hotel nie mógłby nam w tym pomóc, przecież jego właściciel najlepiej zna psa! Nie wiem jak długo jeszcze będę mogla Stasia utrzymywać w hotelu, więc ogłaszanie go jest niezbędne! Rozmawiałam z Panią Anetą, Staś jest najsłodzszym pod słońcem psiakiem.Żywy ruchliwy, bardzo przyjazny. Quote
agusiazet Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 ewu napisał(a):Rozmawiałam z Panią Anetą, Staś jest najsłodzszym pod słońcem psiakiem.Żywy ruchliwy, bardzo przyjazny. Tylko czemu nie można podać jej numeru telefonu do ogłoszeń? Mam podawać swój i mówić o psie, którego na oczy nie widziałam, i kompletnie nie znam! Quote
ewu Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 agusiazet napisał(a):Tylko czemu nie można podać jej numeru telefonu do ogłoszeń? Mam podawać swój i mówić o psie, którego na oczy nie widziałam, i kompletnie nie znam! Podaj mój, ja Stasia znam i jestem z nią w kontakcie. Quote
ewu Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Mam pusty mózg:) ale taki tekst wymyśliłam: Staś to młody, nieduży, niezwykle przyjazny i bardzo inteligentny piesek. Pomimo młodego wieku (ok.1,5 roku) Staś został okrutnie doświadczony przez los, poznał smak potwornego cierpienia spowodowany licznymi urazami oraz przerażającej maluszka bezdomności. Dzięki pomocy wolontariuszy Staś przebywa w tej chwili w hoteliku. W pełni odzyskał formę i niezwykłą radość życia. Staś bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem, swojego Opiekuna obdarzy ogromną, bezinteresowną miłością. Staś jest zdrowy i zaszczepiony.Piesek niezbyt dobrze znosi rozstania z człowiekiem i dlatego szukamy dla niego domu w którym znajdzie się dla niego czas i prawdziwa miłość. Staś jest uroczym , bardzo oddanym i ufnym psiakiem. Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy. Kontakt w sprawie adopcji 608 45 17 27 Quote
agusiazet Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 ewu napisał(a):Mam pusty mózg:) ale taki tekst wymyśliłam: Staś to młody, nieduży, niezwykle przyjazny i bardzo inteligentny piesek. Pomimo młodego wieku (ok.1,5 roku) Staś został okrutnie doświadczony przez los, poznał smak potwornego cierpienia spowodowany licznymi urazami oraz przerażającej maluszka bezdomności. Dzięki pomocy wolontariuszy Staś przebywa w tej chwili w hoteliku. W pełni odzyskał formę i niezwykłą radość życia. Staś bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem, swojego Opiekuna obdarzy ogromną, bezinteresowną miłością. Staś jest zdrowy i zaszczepiony.Piesek niezbyt dobrze znosi rozstania z człowiekiem i dlatego szukamy dla niego domu w którym znajdzie się dla niego czas i prawdziwa miłość. Staś jest uroczym , bardzo oddanym i ufnym psiakiem. Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy. Kontakt w sprawie adopcji 608 45 17 27 Ok, dziękuję:) Quote
ewu Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Nie pisałabym o "wyciu", to może zrażać. Jak ktoś do mnie zadzwoni , to dyplomatycznie porozmawiam o tym problemie. Quote
ewu Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ja już też od zmysłów odchodzę co robić. W poniedziałek umówiłam się z facetem z Dziennika Zachodniego, chcę porozmawiać o kosztach i formach ogłoszeń w internecie. Quote
asiuniab Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 ewu napisał(a):Mam pusty mózg:) ale taki tekst wymyśliłam: Staś to młody, nieduży, niezwykle przyjazny i bardzo inteligentny piesek. Pomimo młodego wieku (ok.1,5 roku) Staś został okrutnie doświadczony przez los, poznał smak potwornego cierpienia spowodowany licznymi urazami oraz przerażającej maluszka bezdomności. Dzięki pomocy wolontariuszy Staś przebywa w tej chwili w hoteliku. W pełni odzyskał formę i niezwykłą radość życia. Staś bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem, swojego Opiekuna obdarzy ogromną, bezinteresowną miłością. Staś jest zdrowy i zaszczepiony.Piesek niezbyt dobrze znosi rozstania z człowiekiem i dlatego szukamy dla niego domu w którym znajdzie się dla niego czas i prawdziwa miłość. Staś jest uroczym , bardzo oddanym i ufnym psiakiem. Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy. Kontakt w sprawie adopcji 608 45 17 27 Ewu super tekst!!! Quote
Recommended Posts