Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 970
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani z Warszawy dała znać, że jutro ok.20 da odpowiedź. Przynajmniej jest słowna.
Wysłałam ogłoszenie do Wyborczej kilka dni temu.
Wieczorem znowu pokazała zęby. :angryy:Zastanawiam się czy może ona boi sie moich okularów?

Posted

Okulary noszę tylko ja. Dziś jest nieźle, dała sie wygłaskać i nawet lekko potarmosić.
Pani z warszawy dzwoniła rano.Jechała do NFZ.wyjaśnić sprawę sanatorium , bo papiery złożyli 20 miesięcy temu !!
Widzę ,ze bardzo jej zależy na Frydze.

Posted

Ja też mam nadzieję że wszystko ułoży się z domkiem w Warszawie.
Może warto poczekać skoro domek fajny i baardzo zainteresowany.
Czekamy więc na najnowsze wieści..

Posted

Ja też czekam i to bardzo na telefon.
Fryga dziś jakby spokojniejsza. Dostali z Dolarkiem po surowej kości z mięsem i obrabiali je na ogródku.

Posted

Anula napisał(a):
Zadzwoni,zadzwoni,może ma teraz pilniejsze sprawy.Spokojnie poczekamy na wiadomość.

Nie mamy wyjścia.
Musiałam Frygę pogonić , bo nie chciała dopuścić Pokerka do jego miski, jest okropnie zazdrosna i żarłoczna. A poza tym od wczoraj jest grzeczniejsza.

Posted

Poker napisał(a):
Nie mamy wyjścia.
Musiałam Frygę pogonić , bo nie chciała dopuścić Pokerka do jego miski, jest okropnie zazdrosna i żarłoczna. A poza tym od wczoraj jest grzeczniejsza.

Ale mnie rozśmieszyłaś,pogoniłaś Frygulinka od Pokerkowej miski i piszesz,że jest grzeczniejsza od wczoraj.
No,no widzę,że patrzysz na zołzunię łaskawszym okiem.

Posted

Pani dzwoniła dzisiaj z rana.
Generalnie są na tak. Sprawa sanatorium nie rozstrzygnięta i na razie nic nie wiadomo.
Pan jeszcze ma obiekcje ,ale chciał nawet w ten piątek jechać po Frygę. Jak to faceci.
Dziś powiedziałam o tańcu Frygi za ogonem.Zresztą jak przyjadą, to zademonstruję,żeby nie byli zaskoczeni.
Dziś idziemy do weta na obcinanie pazurów, zostawimy na mordce kaganiec , wykąpiemy ją i wytrymuje ją.Znowu ja, będę jeszcze gorsza dla niej.Ale trudno, ktoś musi być.
Na razie cieszę się baaaardzo umiarkowanie.Kciuki bardzo potrzebne.

Posted

powiało optymizmem :)

Jeśli Państwo są na tak, to mam nadzieję, że taniec za ogonem ich nie odstraszy. W ogóle mi się wydaje, że Fryga zacznie się zupełnie inaczej zachowywać w domku, gdzie będzie sama. Może przestanie być taką "zołzą"

Posted

Na razie sanatorium oddalone w nieznaną przyszłość. Ja też lubię jeździć z moim mężem.:eviltong:
Żeby tylko ktoś się zgłosił do wizyty PA , no i żeby państwo nadal ją chcieli.

Posted

Nikaragua napisał(a):
na warszawskich watkach pytałaś? zapytam u Baloniarek

Na wątku mazowieckim załóżyłam wątek i napisałam do jednej manki.
Na Baloniarkach nie pytałam.

Posted

Nikaragua napisał(a):
już zapytałam tam ;)

Dzięki wielkie, moze ktoś się znajdzie.Dom wydaje się być bardzo dobry.Jak nie dla Frygi, to dla innego psiaka.