Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sopel, nie martw się, tak ma być, bez warkolenia i łażenia za szczawikiem. Ja też mam to samo, szlaban na wsio, żadnych ulg. Ostatnio jak yun powiedziała do mnie siad, to strzeliłem focha i usiadłem do niej tyłem. Mówiła jakieś niezrozumiałe słowa :motz:, choć niektóre już słyszałem:diabloti:, Michał też na odległość. Zobaczymy kto dłużej wytrzyma. Ja i tak wiem , że oni się pierwsi złamią, ja będę grzeczny przez parę dni i hej do przodu. Ale Ferki nie zaczepiam, tak jak ty nie powinieneś zaczepiać Fokusa.:shake:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nie potrafię tak MIG i przestać wkurzać się na Szczawia.....i juz!!!!

Jestem PANICZ.....jestem Król....jestem Selin...i tylko ja Jestem JEJ!!!!! Nie będę to juz powtarzać ,bo to oczywista oczywistość....

Posted

Sopel, ale co Ty, odchudzasz się? Laski lubią takich okrąglejszych trochę faciów, takich jak ja, jedz no, chopie, więcej placków, niech Ci Selin coś usmaży :)

Rulon

Posted

O Rulon-właśnie Selin jutro piecze ...placki......:diabloti:

Rambo-jak można się nauczyć olewania żółtodzioba????

Ciociu Aniu-takie słowa to ja uwielbiam czytać.....

Sopeleczek....

Posted

Cześć Ciocie-moja Selin przeziębiona....ledwo łazi ale minie odpuszcza.Dziś rano zezłościłem się na Szczawia,który poszedł do kuchni napić sie wody a ja Go z mej komnaty dojrzałem.....bo do kuchni przechodzi się obok drzwi do mego pokoju.....wystrzeliłem jak z procy i chciałem Go pogonić a tu ledwo kuśtykając nadciągnęła odsiecz-znów zablokowała drogę,znów powiedziała to wstrętne słowo....znów musiałem zrobić odwrót...:shake::shake:...co za uparta KOBITA.Od dziś jak się będzie złościć np. na Krzysia będę robił Jej to SAMO!!!! Koniec-basta.....:mad: Sama zobaczy jak to jest.....

Posted

Wydaje mi się , że to mu nie minie ani nie wyćwiczysz posłuszeństwa w sensie, że nie ruszy szczawia jak nie będzie miał kto mu powiedzieć NIE bądź FUJ. To długo już trwa ja nie rokuję dobrze (obym się myliła). Jak kogoś nie lubisz to...................... nie. Nie chcę Cię załamywać ale jest drobna poprawa w stosunkach?

Posted

Jest poprawa taka,że już dawno nie doszło do spięcia.....gryzienia....no i Fokus mimo,iż ma najeżoną sierść-nie zmyka na odgłos warkolenia...jak je-nie przestaje-je dalej w spokoju...jak pije-to samo....

Posted

Celina12 napisał(a):
Jest poprawa taka,że już dawno nie doszło do spięcia.....gryzienia....no i Fokus mimo,iż ma najeżoną sierść-nie zmyka na odgłos warkolenia...jak je-nie przestaje-je dalej w spokoju...jak pije-to samo....

Czyli jakaś poprawa jest, trzeba trzymać dalej twardo obrany kurs, starego psa (tfutfu, Panicza Sopla znaczy!) nie nauczysz służyć, ale uporem i dłuuuuugim treningiem kultury to i owszem :)

Posted

Celina12 napisał(a):
O Rulon-właśnie Selin jutro piecze ...placki......:diabloti:

Rambo-jak można się nauczyć olewania żółtodzioba????

Ciociu Aniu-takie słowa to ja uwielbiam czytać.....

Sopeleczek....

Te Sopel może rób tak jak ja to ostatnio robiłem i Dorota tez mówiła to wstrętne słowo. Wiesz miałem fazę i lałem na dziewczyny. Aż Dorota powiedziała że zrobi zdjęcie i pokaże w necie. Rozumiesz chłopie coś z tego? taką wiochę chciała mi zrobić. No tak ale wtedy byś zobaczył jak sie olewa. To może sie zgodzę na to i będziesz miał instrukcję obrazkową.

Celina12 napisał(a):
Cześć Ciocie-moja Selin przeziębiona....ledwo łazi ale minie odpuszcza.Dziś rano zezłościłem się na Szczawia,który poszedł do kuchni napić sie wody a ja Go z mej komnaty dojrzałem.....bo do kuchni przechodzi się obok drzwi do mego pokoju.....wystrzeliłem jak z procy i chciałem Go pogonić a tu ledwo kuśtykając nadciągnęła odsiecz-znów zablokowała drogę,znów powiedziała to wstrętne słowo....znów musiałem zrobić odwrót...:shake::shake:...co za uparta KOBITA.Od dziś jak się będzie złościć np. na Krzysia będę robił Jej to SAMO!!!! Koniec-basta.....:mad: Sama zobaczy jak to jest.....

Jasne zę tak zrób tak chopie...

keakea napisał(a):
Masz rację, chopie, jak się zezłości na Krzysia, to leć zaraz i gadaj Jej FE, NIE WOLNO!!!

Rulon

O widzisz i mój rywal tez tak uważa

Celina12 napisał(a):

eee to po zabawie się robi.

R(rrr)ambo

Posted

.....no ja tak trzymam się blisko Fokusa....a On mnie olewa....na dworze-to albo gryzie patole,albo kopie dołki...w domu zaszywa się w swoim i Krzysia pokoju....żadnej pociechy z Młodego :shake:....za Selin mam latać i warkolić?

Posted

Sopel nie przejmuj się moja durna właścicielka wpadła na pomysł że adoptuje 3 i zaczeła mi przedstawiać sąsiada tfu... beagel 5 miesięczny głupi szczyl na początku był zabawny wkurzał Maksa ale wszyscy nad nim stali i się zachwycali moja wredna pani całowała mu szyjkę{tak okropna zdrada może tylko moją lub Maksa jak na to pozwolę} i mu kota pogoniłem a wszyscy mi tłumaczą że muszę być spokojny i tak moja pani leczy się ze złudzeń posiadania 3 psa twój przyjaciel Pik

Posted

Celina12 napisał(a):
.....no ja tak trzymam się blisko Fokusa....a On mnie olewa....na dworze-to albo gryzie patole,albo kopie dołki...w domu zaszywa się w swoim i Krzysia pokoju....żadnej pociechy z Młodego :shake:....za Selin mam latać i warkolić?

Wiesz co Sopelku, już lepiej biegaj za Selin... Ona to zrozumie...
No i jak tu (zahaczając o wątek Muszkieterków) nie kochać Foksia???

Posted

....wicie co ???? ... ja się już całkiem w tym pogubiłam.... Fokusik je i pije spokojonie... Król Sopel... czasem... biegi trenuje...a że wystrzeli jak z procy!... czasem z warkoleniem?!... to chyba nic takiego dziwnego ,nie jest?...może mu ruchu właśnie... więcej potrzeba?...
Pikuniu... a może jeszcze raz się zastanów?... będzie wesoło!...beagle są słodkie...tylko więcej ruchu potrzebują... niż jamniki... chyba tak to jest?!...

Posted

Jak ty Sopel tak potrafisz linię utrzymać????
Mnie pańcia ostatnio same chude mięsko z kurczaka daje a sadełko rośnie...
Ja tez mam czasem na pieńku z Roksicą diablicą i Viki zadziorą, ale je olewam i śpię, albo jak je obszczekam to mojej pańci w pięty idzie...