Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:)Sopelku mordo Ty Kochana!cmok!cmok! w Ten czarniutki NOS!!!!!u Celinki jakoś odmłodniałeś:) chłopie fest!!!!!Celinka i reszta Towarzystwa spryja Ci na MAXA!!!!ale miałeś szczęście że do Tego DOMKU!!!!trafiłeś:):):)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Amadeusz napisał(a):
:)Sopelku mordo Ty Kochana!cmok!cmok! w Ten czarniutki NOS!!!!!u Celinki jakoś odmłodniałeś:) chłopie fest!!!!!Celinka i reszta Towarzystwa spryja Ci na MAXA!!!!ale miałeś szczęście że do Tego DOMKU!!!!trafiłeś:):):)

No jak powiedzieć?... inaczej :) :) :)

Posted

Ta to lubim-Sopel słodki...Sopel śliczny...Sopel uroczy....Sopel piękny.....wew fioletowym cós będzie też mi dobrze.....,bo pięknemu we wsiem haraszo....

Przystojny coraz bardziej Sssopel

Posted

Celina12 napisał(a):
JA tam wiem swoje.....szpakowate-najcudniejsze.....

Wszech-wiedzący Ssssopel

Chopie tak szron na głowie jest fajny, ale wiesż jak laski lecą na owłosiony tors?

Rambo z kudłatym torsem

Posted (edited)

Isadora7 napisał(a):
Te koleś, ja nie jestem grupy ja jestem napakowany, mam masę miesniową, a laski to kochają.

Rambo napakowany

Ależ ja nie imputuję Ci nic Rambusiu-nie powiedziałem,żeś gruby...tylko o sobie pisałem ,żem szczupły...ani gruby ani napakowany...

Sssskruszony Sssssopel

Edited by Celina12
Posted

Którego wybrać????? Też pytanie...pewnie,że MNIE!!!!

Oj jak ja uwielbiam ogórkową.....

Uwielbiam jak odwiedza mnie Titonek....pozwalam Mu wchodzić do mej komnaty ale tylko Jemu....

Posted

Celina12 napisał(a):
Którego wybrać????? Też pytanie...pewnie,że MNIE!!!!

Oj jak ja uwielbiam ogórkową.....

To niby dlatego mają ciebie wybierać, ze lubisz ogórkową? Ja tez uwielbiam i dostaję głupawki jak czuję ogórkową, a przy moich walorach... znaczy ten tors i bicepsy... laski wybiora mnie. Rambo Ogórkowy.

Posted

Celina12 napisał(a):

Uwielbiam jak odwiedza mnie Titonek....pozwalam Mu wchodzić do mej komnaty ale tylko Jemu....

Takiemu to i ja bym pozwolił wejsć do mojej szafy w której mieszkam. Rambo z Szafy