Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia25 napisał(a):
Chachacha, urocza jest!!!
Ona tak lubi, pietki, stópki, prawda?

lubi lubi i dziabie mocno
powiem Wam jeszcze Figa mnie broni
Maciek trenuje taniec, nie wiem jak się zwie ale takie wygibusy , fajne jak diabli jakby był z gumy , a ponieważ Maciek ma matkę :stupid: to i razem tańczyli, Figunia uznała to za atak na moją osobę i było dziab w dodatku Antoś przybiegł z odsieczą i Maciek poszedł trenować na sale :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

kilka dni temu byli u nas goście :flaming:, Figunia ugryzła każdego :diabloti::loveu::loveu:

wczoraj dorwałam wykaz ile to jamniczek powinien jeść dziennie, zwłaszcza taki po sterylizacji , no i :grab::wallbash: bo Figa je 5 razy tyle :mad:

Posted

[quote name='olenka_f']kilka dni temu byli u nas goście :flaming:, Figunia ugryzła każdego :diabloti::loveu::loveu:

Chachacha, KOCHAM JĄ!!!!!

Ten wykaz to pewnie dla "króliczych, maciupkich" jamniczek miniaturek był. Figarynka to , taki większy jamniczek:lol: Ja bym tego nie brała zbyt serio:evil_lol:

Jak podjełam się próby odchudzenia Sendi, to ona tak głupa paliła, ze w kuchni okruchy z ziemi wciągała:roll:
Taka głodna, a ryż z mięchem w misce stał nietknięty.
Przyszła wiosna i sama schudła:lol:

Posted

Kasia25 napisał(a):

Przyszła wiosna i sama schudła:lol:

o to to , tak będzie
ale Figunia jest szczupła i linię ma też , pokazywałam Ci gdzie patrzeć - była prawda?

Posted

Tyle ma jeść żeby dobrze wyglądać i basta.

Mnie się wydaje że WIDZIAŁAM coś na kształt linii, ale pokaż no Oleńko jeszcze raz to zdjęcie, zobaczymy...

• 2 weeks later...
Posted

Widziałam wczoraj Figunię:lol:
Jest śliczna, błyszcząca i od czasu, kiedy ją spotkałam ostatnim razem o połowę jej mniej:cool3:
Ukochana dziewczynka Oleńki jest przy niej non stop. Wesoła, podskakująca, doskonale wie, ze to ona rządzi w domu. I chociaż BOKSERY to wulkan energii, to nie zawadzi im pokazać, że są na niższej pozycji:evil_lol:
Wszystkie psy u Oleńki są miłe i towarzyskie. Takie kochane przytulaki, tryskające humorem i radością. U Oleńki mają swój prawdziwy raj.

Chociaż nie pytałam o zgodę, to chyba się Oleńka nie pogniewa.
A jak się zgodzi to pokaże Wam więcej:lol:

Nie strudzony Basko ze swą pokrywą i ganiająca Figa:)

Posted

Po mamie tak tak, w życiu nie zgadniecie jak się nazywa kamilowa ulubienica:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Marnej jakości te fotki mi wyszły, ale skoro Kamil u Oleńki już sobie nawet nocleg zaklepał to nadrobimy:lol:

Agusia się kłania a Figunie pęeeeeedzi!

Kamil ze swoją Pipetką:roflt::roflt::roflt:

Mam jeszcze foty Dziadziusia i Agusi, tutaj wstawiać?

Posted

"Coś" tu pieski poszukamy....

Szybciej chłopie, bo pośniemy.
Agusia odpłyneła:evil_lol:

No to macie po fryteczce

Byłam w szoku, że oni tacy grzeczni! Nawet jak fryta spadła to nikt się nie rzucał. U mnie niegdyś to byłby wrzask, pisk i latanie futra. A tu proszę pełna kulturka:lol:

Posted

Olusiu Kochana-Jesteś Wielka :loveu::loveu:

Wiesz moja Dumiś też chyba ciężko obrażona była by gdyby do domu na stałe przyszła dziewczynka-Ona toleruje Panów a na Dziewczynki warkoli...

Posted

wiecie nawet ja zauważyłam że Figunia troszku zołzowata jest dla innych
no np łapie za kostki jak bawi się z kimś innym a nie z nią

ale co tam - taka jest i już :loveu::loveu:

• 2 weeks later...