akucha Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wychowałas dzieci Olenko!!!!!!! Brawo! :evil_lol: Quote
Kasia25 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Chachacha, urocza jest!!! Ona tak lubi, pietki, stópki, prawda? Quote
olenka_f Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Kasia25 napisał(a):Chachacha, urocza jest!!! Ona tak lubi, pietki, stópki, prawda? lubi lubi i dziabie mocno powiem Wam jeszcze Figa mnie broni Maciek trenuje taniec, nie wiem jak się zwie ale takie wygibusy , fajne jak diabli jakby był z gumy , a ponieważ Maciek ma matkę :stupid: to i razem tańczyli, Figunia uznała to za atak na moją osobę i było dziab w dodatku Antoś przybiegł z odsieczą i Maciek poszedł trenować na sale :evil_lol: Quote
Celina12 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 MIłość często bywa zaborcza...:loveu::loveu:..kocham Figarynkę...kocham Oleńkę. Quote
olenka_f Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 kilka dni temu byli u nas goście :flaming:, Figunia ugryzła każdego :diabloti::loveu::loveu: wczoraj dorwałam wykaz ile to jamniczek powinien jeść dziennie, zwłaszcza taki po sterylizacji , no i :grab::wallbash: bo Figa je 5 razy tyle :mad: Quote
Kasia25 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='olenka_f']kilka dni temu byli u nas goście :flaming:, Figunia ugryzła każdego :diabloti::loveu::loveu: Chachacha, KOCHAM JĄ!!!!! Ten wykaz to pewnie dla "króliczych, maciupkich" jamniczek miniaturek był. Figarynka to , taki większy jamniczek:lol: Ja bym tego nie brała zbyt serio:evil_lol: Jak podjełam się próby odchudzenia Sendi, to ona tak głupa paliła, ze w kuchni okruchy z ziemi wciągała:roll: Taka głodna, a ryż z mięchem w misce stał nietknięty. Przyszła wiosna i sama schudła:lol: Quote
olenka_f Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Kasia25 napisał(a): Przyszła wiosna i sama schudła:lol: o to to , tak będzie ale Figunia jest szczupła i linię ma też , pokazywałam Ci gdzie patrzeć - była prawda? Quote
Neris Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Tyle ma jeść żeby dobrze wyglądać i basta. Mnie się wydaje że WIDZIAŁAM coś na kształt linii, ale pokaż no Oleńko jeszcze raz to zdjęcie, zobaczymy... Quote
Celina12 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Żeby ta wiosna i na mnie taki wpływ miała....i na Hektorka.... Figarynka jak się miewa???? Quote
Kasia25 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Widziałam wczoraj Figunię:lol: Jest śliczna, błyszcząca i od czasu, kiedy ją spotkałam ostatnim razem o połowę jej mniej:cool3: Ukochana dziewczynka Oleńki jest przy niej non stop. Wesoła, podskakująca, doskonale wie, ze to ona rządzi w domu. I chociaż BOKSERY to wulkan energii, to nie zawadzi im pokazać, że są na niższej pozycji:evil_lol: Wszystkie psy u Oleńki są miłe i towarzyskie. Takie kochane przytulaki, tryskające humorem i radością. U Oleńki mają swój prawdziwy raj. Chociaż nie pytałam o zgodę, to chyba się Oleńka nie pogniewa. A jak się zgodzi to pokaże Wam więcej:lol: Nie strudzony Basko ze swą pokrywą i ganiająca Figa:) Quote
akucha Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Figa jaka rozbrykana!!! :lol: Kamil nie bał się takich dużych psów? No dajcie wiecej fotek, takie piękne psy! Quote
Celina12 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Piękne zdjęcia...jejciu tez chce więcej....:loveu::loveu: Quote
olenka_f Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Kamilek najbardziej polubił Pipi mówił do niej " moja Pipko":evil_lol::evil_lol: dawaj Kasiunia zdjęcia Quote
akucha Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Hehehehe, on poczucie humoru ma po mamusi :evil_lol: Quote
Kasia25 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Po mamie tak tak, w życiu nie zgadniecie jak się nazywa kamilowa ulubienica:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Marnej jakości te fotki mi wyszły, ale skoro Kamil u Oleńki już sobie nawet nocleg zaklepał to nadrobimy:lol: Agusia się kłania a Figunie pęeeeeedzi! Kamil ze swoją Pipetką:roflt::roflt::roflt: Mam jeszcze foty Dziadziusia i Agusi, tutaj wstawiać? Quote
Kasia25 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 "Coś" tu pieski poszukamy.... Szybciej chłopie, bo pośniemy. Agusia odpłyneła:evil_lol: No to macie po fryteczce Byłam w szoku, że oni tacy grzeczni! Nawet jak fryta spadła to nikt się nie rzucał. U mnie niegdyś to byłby wrzask, pisk i latanie futra. A tu proszę pełna kulturka:lol: Quote
akucha Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 I jakie tolerancyjne w stosunku do dzieci :lol: No, szkoła Olenki, od razu widać! Agusia jak odpasiona, jaka sierśc błuszcząca :multi: Quote
Celina12 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 To miał Kamilek frajdę :multi:...rzeczywiście pieski grzecznie czekają.....cudnie...jeszcze fotek kcem!!! Quote
olenka_f Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Figarka ma nową siostrzyczkę powitanie było super ale Figunia nie rozumie dlaczego jej siostrzyczka nie chce się z nią bawić a ona tak ładnie prosi:roll: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111292 Quote
Celina12 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Olusiu Kochana-Jesteś Wielka :loveu::loveu: Wiesz moja Dumiś też chyba ciężko obrażona była by gdyby do domu na stałe przyszła dziewczynka-Ona toleruje Panów a na Dziewczynki warkoli... Quote
olenka_f Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 wiecie nawet ja zauważyłam że Figunia troszku zołzowata jest dla innych no np łapie za kostki jak bawi się z kimś innym a nie z nią ale co tam - taka jest i już :loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Moja Fifinka śliczna-ta buzia, te oczka, ten nochalek...całuski ślemy!!!! Quote
Recommended Posts