olenka_f Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Figarka WSKAKUJE sama na łóżko i robi to co chwile tak sie chwali :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wczoraj wróciłam ze sklepu położyłam siatke na łóżku a Figusia hop i trzepie co tam mam i to nie chodzi o jedzenie bo te siatki lądują w kuchni ona szuka czegoś co specjalnie dla niej przyniosłam np malutką maskoteczkę którą potem nosi w pyszczku i warczy jak ktoś chce podejść :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Neris Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Kochana Figunia!!! I charakter ma złoty... :diabloti: Quote
olenka_f Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Neris napisał(a):Kochana Figunia!!! I charakter ma złoty... :diabloti: a to to co miało znaczyć ?:mad::mad::mad::mad: pewnie że złoty nawet kryształowy też jest a jaka mądra :loveu: Quote
deedee77 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 :multi::multi::multi: słodka Figunia!!!;) Quote
Celina12 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ja zawsze w Figarynkę Śliczną wierzyłam...:loveu::loveu: Quote
olenka_f Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jak ja ją kocham:loveu::loveu::loveu: Quote
akucha Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 :evil_lol: My też!!!!!!!!!!!! To taka dobra i mądra sunia :loveu: Quote
olenka_f Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 a czy Cioteczki wiedza że już minął rok od kiedy ta najpiękniejsza, najmądrzejsza i najwspanialsza jamniczka Figunia jest ze mną moje kochane kochanie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
akucha Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Tak??? :multi::multi::multi::multi::multi: Ciotki gapy sa, ale kochają Was obie!!!! :buzi::buzi::buzi: STO LAT, w zdrowiu, szczęsciu i bez wielkich zmartwień!!! Ale szybko minęło :tort::new-bday::tort: Quote
Celina12 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Dziś też moja Dumcia ma święto...rok już ją też kochamy...Figarynko Śliczna-wszystkiego najlepszego Kochanie..:smilecol::laola::cunao::tort: Quote
Kasia25 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 To juz rok????????? Pamietam jak Wiola prosiła o podnoszewnie watku, pamietam jak łzy spływały po polikach................. i wtedy znalazł się Anioł i zabrał pod swe skrzydła, tą biedną istotkę. Oleńko jeszcze raz dziekujemy, ze ocaliaś jej życie, swoją determinacją i miłością dokonałas cudu!. Zdrowia Figlareczko nasza!!!!!!!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Figuniu!!!!! Sto lat,sto lat,w swoim domku! usciski dla calej rodzinki,dla wszystkich ludzi i zwierzat w tym domku.Udalo Ci sie... Juz ROK?????? o matko,nie wierze.Przeciez to było wczoraj. Quote
kaerjot Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 La La La La La Sto Lat Figuniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sto Psów Oleńko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
olenka_f Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Kasia25 napisał(a):To juz rok????????? Pamietam jak Wiola prosiła o podnoszewnie watku, pamietam jak łzy spływały po polikach................. i wtedy znalazł się Anioł i zabrał pod swe skrzydła, tą biedną istotkę. Oleńko jeszcze raz dziekujemy, ze ocaliaś jej życie, swoją determinacją i miłością dokonałas cudu!. Zdrowia Figlareczko nasza!!!!!!!!!!!!!!! a ja pamietam jak zabeczana próbowałam cokolwiek przeczytać na wątku Jaskierka i Milarka miała w podpisie adres wątku Figi a ja nie wiedziałam co to jest i tak sobie nacisnęłam - i jest ze mną:loveu::loveu::loveu: a dziękować to ja powinnam za najwspanialszego przyjaciela, istotkę która na każdym kroku pokazuje jak kocha i choć domownicy twierdzą że to najbardziej rozpieszczony jamnior na świecie to i ja i Figa mamy to serdecznie pod jej pięknym ogonkiem:diabloti: Quote
olenka_f Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 kaerjot napisał(a):La La La La La Sto Lat Figuniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sto Psów Oleńko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ostatnie zdanie bardzo mi sie nie podoba :mad: mam pomysł, uważam doskonały : Nuśka jedzie do Yody na wizyte na rok :diabloti: albo jak się jej spodoba na dwa :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
olenka_f Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 witamy Cioteczki a tak umiemy siadać na doopce zwariowany braciszek Pepko i wredota siostra Pipi Quote
olenka_f Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 najlepsi przyjaciele Figuni - Basko i Antoś z tą diablicą też się bawię ale Aga mało delikatna jest :evil_lol: Quote
Neris Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Oleńko, jaka ta moja ulubienica PIĘKNA!!!! Jestem zachwycona jej wrodzonym wdziękiem i oczywiście mądrością! Quote
Celina12 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 To moja Ulubienica tyż jest.....Śliczna, Mądra i taka rozkoszna-jak pięknie prosi...:loveu::loveu: Kocham tą Malutką Czarnulkę....jej rodzeństwo też...no i oczywiście naszą Oleńkę :loveu::loveu: Quote
akucha Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Olenko, jaka ona ŚLICZNA jest :multi::multi::multi::loveu: Słodzizna taka i świstaka robi, i łapeńke podaje, a jak sierść jej błyszczy! Podarowałaś jej drugie, cudowne życie!!!!!!! Cycuch maleńki, no... Pipi też kochaniutka kluseczka i Pepko taki grzeczny. Boksie cudowne, uwielbiam je!!! Quote
Kasia25 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Takie fajne te fotki, że aż mi się buzia cieszy do nich! Figunia, śliczna i jak pięknie pozuje! Po żadnym nie widać różnicy, które z nich schronowe nieszczęście, One wszystkie takie zadbane! Uśmiechnięte, szczęśliwe psiaki:loveu: Och, te Boksie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
akucha Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Kiedyś stałam z Belką w Olsztynie na trawniku, gdy podszedł do mnie starszy Pan (ok. 50-tki) i zaczął wypytywać o rasę mojego psa. Odpowiedziałam, a on zapytał, czy chorowite i jak długo żyją. Zapytałam, dlaczego pyta? Zaczął opowiadać mi o swoim psie bokserze, którego pożegnał kilka dni wczesniej, ukochany przyjaciel odszedł na raka wątroby. Z jaką miłością o nim mówił, jak kochał tego psa; jaki był zachwycony jego charakterem, przywiazaniem i życiem z bokserem u boku. Płakał jak dziecko, a ja po chwili razem z nim. Opowiadał o żonie, która tez nie może pogodzić się ze stratą, chciał kupić jej następnego psa, a jednoczesnie bardzo bał się, że nie przeżyją drugi raz odejścia ukochanego psa. Wzruszajace spotkanie, mówię Wam. Boksie maja w sobie "coś"! A to ich spojrzenie... :lol: Quote
olenka_f Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 byliśmy u wet wyniki rewelacyjne, wenflon zdjęty musimy jeszcze mocz zbadać ale jest fajnie Quote
Celina12 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 :multi::multi::multi:-pięknie-tak trzymać :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts