Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to co ona wyprawia za jedzeniem przechodzi ludzkie pojęcie, ona pazerna na surowe jest, ja wszystko chowam no ale sąsiadka wpadła na chwile siatki zostawiła na przedpokoju a jak wychodziła to Figa kończyła:shake: trwało to wszystko może 10min:shake:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bidunia moja całą noc jej brzuszek masowałam a ona tak jęczała , ale jest lepiej
dziś mi taki jeden gówniarz powiedział że szurnieta jestem na jej punkcie , to oczywiście kłamstwo i jak wrócę do domu to koniowi lekcje sprawdze, a co! matka jestem wymagająca :mad:

Posted

Figa nerwowa bo głodna ale skoczna
najszybciej biega od miski do miski a te bandziory jedzą szybko i nic nie zostaje, to dopiero ból:evil_lol:
nawet jej maślane oczy nie działają, głodzą piesa i tyle :roll:

Posted

Gabryjella napisał(a):
Biedna Figunia, toż to jakaś masakra :-( dziewczyny tą Ole to trzeba gdzieś zgłosić :mad: tak nie można :shake: i to jeszcze pod przykrywką dogomaniaka :angryy: że niby taka dobra, a tu proszę psa głodzi :placz:

pod tym wszystkim na pewno podpisze się Figunia :evil_lol:
ale nic z tego, chudniemy i to tym razem na serio
a Figunia szczuplejsza to i skoczniejsza i weselsza , no......... póki miski są schowane bo jak zobaczy ile będzie jeść humorek ginie :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

dałam faflom do zabawy po starej skarpecie, no bo one wszystko mają na 30sek :mad: Figa tak na mnie spojrzała że jej też dałam no i się zaczęło:diabloti:
Figa swoją na swój kocyk, przejść obok nie można bo warczy ale patrzy że te faflowe też fajne i swoją pod kocyk a za baskową szarpie:evil_lol: Basiul trzyma w pysku z jednej strony a Figa szału dostaje z drugiej, ten głową ruszył to Figa ślizgiem po podłodze w drugi kąt co ja jeszcze mocniej rozwścieczyło a Basko patrzy na tą jeszcze do niedawna delikatną, grzeczną i dobrze wychowaną panieneczkę z której zrobiła się chamowata baba:diabloti:
efekt końcowy Figa na kocyku miała wszystkie trzy skarpetki bo Antoś też został potraktowany podobnie jak Basko

• 2 weeks later...
Posted

byłyśmy na kontroli już jest dobrze:multi::multi::multi::multi:
po Figuni też widać że się lepiej czuje wczoraj nawet bawić się chciała:loveu:
od stycznia zmieniam pracę i będę miała więcej czasu, qrcze ale sie cieszę:lol:

Posted

Figa koleżankę przyjeła ładnie oprowadziła po ogrodzie ale koleżanka to choruszek jest
Figa dziś znów zwróciła żółcią a wet nieczynny i czekamy na po świętach, ale czuje się dobrze jest radosna ładnie i je i pije ale czemu zwraca czasem nie mam pojęcia, zrobimy jednak od nowa wszystkie badania , jest śliczna taka jak była:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: