olenka_f Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 to co ona wyprawia za jedzeniem przechodzi ludzkie pojęcie, ona pazerna na surowe jest, ja wszystko chowam no ale sąsiadka wpadła na chwile siatki zostawiła na przedpokoju a jak wychodziła to Figa kończyła:shake: trwało to wszystko może 10min:shake: Quote
Celina12 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Dobrze ,że lepiej się czuje-bardzo mnie to zmartwiło-Oleńko wielkie buziaki dla Figuni mojej Słodkiej... Quote
olenka_f Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 bidunia moja całą noc jej brzuszek masowałam a ona tak jęczała , ale jest lepiej dziś mi taki jeden gówniarz powiedział że szurnieta jestem na jej punkcie , to oczywiście kłamstwo i jak wrócę do domu to koniowi lekcje sprawdze, a co! matka jestem wymagająca :mad: Quote
Neris Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 I co Oleńko, przeleciałas mu się po zeszytach? Quote
olenka_f Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 tak jeden do wszystkich przedmiotów i pisze pismem lekarskim to i tak nie wiem co napisał:angryy: jak to dobrze że na nauczyciela nie poszłam bo kryminał pewny :angryy: Quote
Celina12 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 :evil_lol::evil_lol:-może będzie lekarzem....:diabloti: Quote
akucha Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Dobrze mówisz Gabi! Uczeń nie ma obowiązku prowadzić zeszytu :lol:- ma mieć w głowie, a nie na papierze. Olenko, wyluzuj! A jak Figa? Quote
olenka_f Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Figa nerwowa bo głodna ale skoczna najszybciej biega od miski do miski a te bandziory jedzą szybko i nic nie zostaje, to dopiero ból:evil_lol: nawet jej maślane oczy nie działają, głodzą piesa i tyle :roll: Quote
Celina12 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Polak jak głodny to..zły....:evil_lol::evil_lol: Quote
olenka_f Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Gabryjella napisał(a):Biedna Figunia, toż to jakaś masakra :-( dziewczyny tą Ole to trzeba gdzieś zgłosić :mad: tak nie można :shake: i to jeszcze pod przykrywką dogomaniaka :angryy: że niby taka dobra, a tu proszę psa głodzi :placz: pod tym wszystkim na pewno podpisze się Figunia :evil_lol: ale nic z tego, chudniemy i to tym razem na serio a Figunia szczuplejsza to i skoczniejsza i weselsza , no......... póki miski są schowane bo jak zobaczy ile będzie jeść humorek ginie :diabloti: Quote
Celina12 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Taa skąd ja to znam z tym ,że jakoś nie widzę efektu....:shake::shake:..a Hekoś płacze i woła o więcej.... Quote
kaerjot Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Czyli efekt jest. Nauczył się wołać. Hihiihihihihihihi Quote
Celina12 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 No właśnie-dobre-a już myślałam ,że nic z tego :evil_lol::evil_lol: Quote
deedee77 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Dobrze że Figunia po sterylce bo zeszczupleje laska się z niej zrobi i od chłopców się nie opędzi;) Quote
olenka_f Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 dałam faflom do zabawy po starej skarpecie, no bo one wszystko mają na 30sek :mad: Figa tak na mnie spojrzała że jej też dałam no i się zaczęło:diabloti: Figa swoją na swój kocyk, przejść obok nie można bo warczy ale patrzy że te faflowe też fajne i swoją pod kocyk a za baskową szarpie:evil_lol: Basiul trzyma w pysku z jednej strony a Figa szału dostaje z drugiej, ten głową ruszył to Figa ślizgiem po podłodze w drugi kąt co ja jeszcze mocniej rozwścieczyło a Basko patrzy na tą jeszcze do niedawna delikatną, grzeczną i dobrze wychowaną panieneczkę z której zrobiła się chamowata baba:diabloti: efekt końcowy Figa na kocyku miała wszystkie trzy skarpetki bo Antoś też został potraktowany podobnie jak Basko Quote
Neris Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Chłopaki babie się dały spacyfikować no... Quote
olenka_f Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 byłyśmy na kontroli już jest dobrze:multi::multi::multi::multi: po Figuni też widać że się lepiej czuje wczoraj nawet bawić się chciała:loveu: od stycznia zmieniam pracę i będę miała więcej czasu, qrcze ale sie cieszę:lol: Quote
Celina12 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 O nowa praca???? Figa będzie miała swoją Pańcię tylko dla siebie. Ciekawe jak przywita nową Koleżankę??? Quote
olenka_f Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Figa koleżankę przyjeła ładnie oprowadziła po ogrodzie ale koleżanka to choruszek jest Figa dziś znów zwróciła żółcią a wet nieczynny i czekamy na po świętach, ale czuje się dobrze jest radosna ładnie i je i pije ale czemu zwraca czasem nie mam pojęcia, zrobimy jednak od nowa wszystkie badania , jest śliczna taka jak była:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Pięknie ubrana pachnie choinka, przy stole siedzi cała rodzinka i wszyscy razem życzymy Ci szczerze, radosnych Świąt w miłości i wierze. Quote
akucha Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Olenkowy stan posiadania :lol::lol::lol: Niepełny! Figunia :loveu: Poznajecie???? Quote
Recommended Posts