Od-Nowa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 dopiero teraz przeczytałam o Zgredziowym zabiegu - trzymam kciuki ;) Quote
andzia69 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Zgredzior we środę będzie miał zabieg/operację....antybiotyk niewiele zdziałał:-( Quote
fioneczka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 ucmoktaj ciotka Zgredziolka ode mnie i Fionulki ... mooocno i tzrymamy kciuki za zdrówko ... będzie dobrze a z tym cmoktaniem to chyba w nosio bo niekoniecznie w chore miejsce jak to się ma w zwyczaju ;) Quote
ewelinka_m Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 :thumbs::happy1: 'czekamy na wieści i mocno zaciskamy! Quote
doddy Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Anita właśnie pojechała po Zgredzia. Daj ciotka koniecznie znać co u Was. Quote
andzia69 Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 moze gdybym się wcześniej was zapytała i podpowiedziała mojemu wetowi co to może być (choc on coś o tym wspominał...ale powiedział, ze niemożliwe, zeby po ponad roku od kastracji był odczyn zapalny) i zrobiłoby się operację...to nie miałby jej dzisiaj...nie musiałby mieć wyciętych "woreczków", szwu na ok. 10 cm......bardzo źle się wybudzał - moze za wczesnie po niego pojechałam...nie wiem...prężył się, piszczał - okropność:shake: teraz śpi, telepało go to jest nakryty moim polarem, kocem i kołderką...straszna bida:-( nie mam siły...nie wiem co wymyślić, zeby sobie nie rozerwał.....kołnierz nie pomoże jak się walnie na piachu...jetem strasznie znerwowana - przeżyłam jego 2 operacje, ale ta jakos tak...ech:-( Quote
fioneczka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 nie smutaś Anitka :calus: będzie dobrze zobaczysz buziola Zgredziowi od ciotki aśki daj proszę Quote
doddy Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Andzia, nie dawaj mu kilka dni leżeć na piasku. Niech tam się na spokojnie zagoi a on niech w łóżku grzecznie leży. Quote
Koperek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Całą drużyną trzymamy kciuki za szybkie wyzdrowienie "malucha"! :kciuki::kciuki::kciuki: Jakby nie patrzeć, Zgredziu to dogomaniakowa legenda, więc musi dawać przykład innym futrzakom swoją postawą, dochodząc do formy w tempie błyskawicznym! Quote
andzia69 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 dzięki za słowa otuchy:loveu::loveu::loveu: to juz 3 doba po operacji...kołnierz kupiłam...ale jakos mu nie zakładałam jeszcze:p od czasu do czasu tam sięgnie, ale noc całą przesypia bez mamlania:lol: przestało to okropnie wygladać - już nie jest tak czerwone, miejscami sine i opuchnięte - wiec chyba dobrze:multi: antybiotyk i lek p/bólowy dostaje cały czas i...chce biegać za kamieniami, ale ich nie dostaje bidulek, coby sobie nie rozerwał w biegu...a jak się kładzie "na żabę" to tylko cierpnę, zeby mu sie nie rozeszło coś... Quote
fioneczka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 kamyczki chłopakowi w łepetynce znaczy ze czuje sie dobrze :multi: Quote
Morgan:-) Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Andzia trochę mnie nie była, więc się nie odzywałam. Teraz już jestem i kciuki za Wasze zdrowie trzymam :p Quote
rufusowa Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 no to widze, ze wszystko jest na dobrej drodze :loveu: Quote
Apbt_sól Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Zgredek Ty sie kuruj bo nam andzia na zawał zejdzie a tego by nikit nie chciał ;) Quote
andzia69 Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Apbt_sól napisał(a):Zgredek Ty sie kuruj bo nam andzia na zawał zejdzie a tego by nikit nie chciał ;) Już nie zejdę:diabloti: Zgredosław już po zdjęciu szwów:multi: Pan wet był w szoku, ze obyło się bez kołnierza...i że nawet nie miauknął przy zdjeciu - co prawda trochę czasu trwało zanim go wtaszczyłam z siostrą na stół i odpowiednio przytrzymałam..ale dałyśmy radę!:evil_lol: mam nadzieję, ze już nic się z jego byłymi klejnotami dziać nie bedzie i to ostatnia narkoza w jego życiu z tego powodu:mad: Quote
rufusowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 no to juz odetchnęłam :loveu: dzielny pacjent z niego :loveu: Quote
andzia69 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 te zdjęcia robione były przez dogomaniaczkę Kenzo, która wczasowała się ze swoim goldkiem u nas:loveu: Quote
rufusowa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 dziękujemy Kenzo :loveu: nareszcie możemy bureczki podziwiać :loveu: nie wiem Andziu jak Ty to robisz ale one wyglądają na dwu/trzylatki... szczególnie Heniek wyszedł jak młodziak :loveu: Quote
doddy Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Anita, wstaw chociaż troszku morza :razz: Chociaż bym się napatrzyła. Zdjęcia dzieciaków bardzo ładne :) Quote
Morgan:-) Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 doddy napisał(a):Anita, wstaw chociaż troszku morza :razz: Chociaż bym się napatrzyła. Zdjęcia dzieciaków bardzo ładne :) No ja bym też chętnie na jakiś kąsek plaży okiem rzuciła :lol: Quote
andzia69 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 burza nad morzem made in ja:diabloti: zachód made by Kenzo, bo ja takich nie umiem:placz: a to jaszczur, na którego poluje Zgredzior:mad: przystojniaczke, prawda?:lol: Quote
Vectra Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 i co nie upolował jaszczurki ? eeeeeeeee , Klamke wysłać ? raz dwa się rozprawi :evil_lol: Quote
Recommended Posts