Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Alaa napisał(a):
A tak w ogole to sliczna kobitka z tej Twojej Corci Andziu:lol:Po mamusi?:razz:

po sąsiedzie:eviltong:

Alaa - jak miło cie widzieć u nas:lol:

Od-Nowa napisał(a):
trzymam kciuki za Manie,żeby jutrzejszy dzień i noc przeżyła bez uszczerbku.
dajesz jej leki jakieś?

nic jej nie daję:shake: mam hydroxyzynę - ale to chyba za słabe...najlepiej jakbym zatkała jej czymś uszy...

Posted

Anitko, wszystkiego dobrego w nowym roku dla Ciebie, rodziny, psiaków.
Oby było jak najmniej potrzebujących psów, a jak najwięcej adopcji (he he, chyba wszyscy dogomaniacy mogą sobie tego życzyć).

P.S. Przychodzi Wam ktoś do głowy z Tarnowskich Gór do wizyty przed adopcyjnej w razie co?

Posted

Kolejny sylwester z dogo?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dzięki kochani za życzonka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Kasia - ktoś mi przychodzi do głowy z Tarnowskich Gór..tylko sobie muszę przypomnieć:oops:

Posted

noo to Andziu w tym roku życzymy Ci (ja i Saga;))
wszystkiego co najlepsze, jak największej ilości adopcji :evil_lol:
mniej upierdliwych sąsiadów:eviltong:
żadnych banów :diabloti:
i dużoooo gości w wakacyjnym nad morskim kurorcie :evil_lol:

:buzi:

Posted

dziękuje jeszcze raz wszystkim za życzonka:loveu::loveu::loveu::loveu:

i wszystkim zaglądającym również życzę wszystkiego naj w Nowym Roku:loveu:
a psiakom ciepłych i kochających domków:loveu::loveu:

Moja mańka dopiero dzisiaj rano wyszła od wczorajszego południa na dwór...nie było siły, zeby się załatwiła ...dzisiaj rano usadziła 3:crazyeye: klocki a sikała z 10 razy,,,,

Zgredzior mniej się bał - ale za długo na spacerze chodzić nie chciał i tak się zestresił, że jak wchodziłam do windy, a z widy wychodziły jakieś gnojki to gdyby nie był w kagańcu i na smyczy to by sobie chyba ciachnął goscia:cool3:

Oczywiscie jest taki jeden, co go petardy i wszystko co z tym zwi,ązane tyle obeszło co zeszłoroczny śnieg - to oczywiście heniek pierdoła:evil_lol: jemu to wszystko wisiało i powiewało...tylko był biedny, bo jak mańka ciagnęła z siłą ciężarówki do domu to i on musiał szybko się streszczac:razz:

• 2 weeks later...
Posted

na szybko..na krótko:eviltong:

yes yes yes:p po 2 latach (JUŻ!!! prawie:diabloti:) pobytu Zgredosława u nas osiągnęliśmy...spanie synchroniczne:evil_lol: (jak to mówiła Basia;))

to z boku, w pasy to "przybudówka" do łóżka:evil_lol: z poduszek z naroznika i śpiwora - coby się jeszcze heniek od czasu do czasu zmieścił:p a ponieważ jak zwykle śpią na mojej połówce...to ja mogłam się przenieść do pontona:diabloti:

no i bohater wątku

Mania i Henio;)

Mania

Bubolina

koniec:diabloti:

Posted

czytam:

to z boku, w pasy to "przybudówka" do łóżka:evil_lol:

patrzę na zdjęcie - a tam Mania :diabloti::diabloti::diabloti:

no w pasy przecież....:cool3:

Bubolinka raz mi bardziej astke przypomina a raz boksera ;)
na tym zdjęciu wygląda jak suka mojej siostry, tylko na pewno w powiększeniu ;)

Posted

betel napisał(a):
Zgredzio wygląda jak okaz zdrowia!!!:lol: A Bulbinka piękniasta.:loveu:

No...Zgredzio jest okazem zdrowia:mad: ino troszke kwadratowym:diabloti: niestety mało ruchu i od razu robi się lepszy do przeskoczenia niż do obejścia:evil_lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
No...Zgredzio jest okazem zdrowia:mad: ino troszke kwadratowym:diabloti: niestety mało ruchu i od razu robi się lepszy do przeskoczenia niż do obejścia:evil_lol:

Coraz bardziej go lubię, bratnia dusza:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Oj, współczuję. W pierwszej kolejnosci rodzina i zdrowie , a potem cała reszta. A wątek może sobie spokojnie poczekać na lepsze czasy. Ja tak tylko zaglądam, żeby dać znać, że pamiętam o Was, ale prawdę powiedziawszy ostatnio też robię bokami. Trzymajcie się:calus:

Posted

Widzisz Betelku...ja nie mam czasu na swój watek jak zwykle...najpierw ja byłam chora, potem moja mama - jest dalej - teraz córka...a tu tyle psich spraw do pozałatwiania i jeszcze w cholerę roboty:placz:

powiem tylko tyle, ze ostatnio dog niemiecki mieszkajacy w naszej klatce - to jedyny pies, którego Zgredek nie lubi z wzajemnością - jak zobaczył Zgredzia to wyrwał sie pani ze smyczą i...dobrze, ze miał kaganiec, bo chyba niewiele miałabym do zbierania:-(...

Posted

kurka....ciezko mi uwierzyc ze dozie potrafią być killerami...nie znałam nigdy takiego ale chyba wypada sie cieszyc :razz:

ciesze sie ze Zgredzio nie miał bliskiego spotkania z tym "koglegą"

u nas o dziwo najbardziej bojowe sa wyżły i seter irlandzki :-o

Posted

:evil_lol:no cóż...teraz się s psami różnie dzieje...dogi i labki są agresywne :p Dozio ma 5 lat, ma padaczkę - moze to mu rzutuje na głowę:razz:...na dodatek mieszka w mojej klatce 2 pietra nizej...więc musimy wzajemnie uważać coby na siebie w windzie sie nie nadziać!

ostatnio jeden labek (adoptowany nota bene z dogo), który mieszka na przeciwko w bloku o mało nie zagryzł spaniela....spaniel już wisiał mu z pyska... a moja mańka parę razy miała jazdę z psem...ale oprócz wrzasku nigdy nic się żadnemu psiakowi nie stało....

Posted

andzia69 napisał(a):
:evil_lol:no cóż...teraz się s psami różnie dzieje...dogi i labki są agresywne :p Dozio ma 5 lat, ma padaczkę - moze to mu rzutuje na głowę:razz:...na dodatek mieszka w mojej klatce 2 pietra nizej...więc musimy wzajemnie uważać coby na siebie w windzie sie nie nadziać!

ostatnio jeden labek (adoptowany nota bene z dogo), który mieszka na przeciwko w bloku o mało nie zagryzł spaniela....spaniel już wisiał mu z pyska... a moja mańka parę razy miała jazdę z psem...ale oprócz wrzasku nigdy nic się żadnemu psiakowi nie stało....

a no właśnie...jak sie rozmnaza na właśną rękę i dla zysku to potem tak się dzieje :roll:
z doziem to faktycznie moze tak być, ze choroba dodatkowo go pobudza... mozna by go ciachnąć to przynajmniej jego instynkt terytorialny by sie troche wyciszył :razz: no i cieczki by go nie nakręcały ale to wiadomo...zalezy od właścicieli :razz:

ale pewnie i tak Twoje sa morderce a labki nie :roll: :lol:

moj Rufus juz nie raz poszedł w zapasy z innym samcem ale nigdy zadnego psa nie ugryzł, wiec też nie jest zle :p

Posted

powiem Wam coś , ap ropo dogów ..
raz widziałam , jak pan złapał doga własnego bo mu chciał zwiać do suczki i pan skarcił doga ...... to wzywaliśmy karetke pogotowia , po tym jak dozio powiedział panu NIE ..
nie wiem ile szwów .. ale krwi było moc