Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Ło matko... Taki mały jaszczur, a Zgredzior takie wielke wykopaliska robi, żeby go dorwać :lol: Powiedz mu Andzia, że to taktycznie a nie siłowo rozgrywać trzeba :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
i co nie upolował jaszczurki ? eeeeeeeee , Klamke wysłać ? raz dwa się rozprawi :evil_lol:

upolować to ze 2 razy upolował:angryy:...ale ja go gonię, bo one takie ładne som:p

rufusowa napisał(a):
nie wysyłaj Klamki :shake: ja kce tego jaszczura adoptować :p

wysłać?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Vectra - Klamki nie wysyłaj na jaszczury - chyba, ze nornice i krety lubi killić:diabloti:

Posted

Klamusia nie gardzi żadną ofiarą ... a braku laku i muchą się zadowoli .... ale krecik , nornica - mrrrrrrrrrrrr ...... nie mamy kretów ,ale myszy i nornice są i klamusia już umie się z nimi bawić :cooldevi: sroczki , wrony , wróbelki ,gołąbki , osby , bąki - full serwis czym więcej tym lepiej :evil_lol:

ale ona ich nie zabija , ona się z nimi nimi bawi .... tylko się szybko psują i przestają ruszać :(

Posted

Vectra napisał(a):

ale ona ich nie zabija , ona się z nimi nimi bawi .... tylko się szybko psują i przestają ruszać :(

hmmm - Zgredek się nie bawi...on od razu killera z siebie robi:mad: A moja manka od maleńkości chowana z różnymi stworami to tylko patrzy i merda ogonem jak cosik ruszającego widzi - ona tylko suki chce zabijać:angryy: - choć dobrze, że nie wszystkie...

Posted

Morgan:-) napisał(a):
Oooooo!!!! Mój Bubol dotarł na wybrzeże :multi::multi::multi:
No to teraz rodzina w komplecie :loveu::loveu::loveu:

noooo...w komplecie:evil_lol: Bubola bardzo grzeczna - jak nie widzi obcych:diabloti: no i jak nie wyskakuje przez okno (przy okazji rwąc firanki i urywając karnisz) celem znalezienia swoich ludziów, którzy ja bezczelnie w przyczepie zostawiają...no i jak nie przeskakuje ogrodzenia celem jw. jeśli dla odmiany zostawili ją za ogrodzeniem i sami gdzies poszli:p tak więc poza tymi wybrykami to bardzo grzeczny pies!

Posted

Z tego co piszesz to Bubolina bardzo wierna i rodzinna jest ;). Ma swoich ludziów i gotowa jest pójść za nimi w ogień. No i nie sprzedajna na dodatek :evil_lol:

oj tak - ona kocha tylko swoich ludziów:p tylko to często jest ...upierdliwe i trzeba mieć oczy dookoła, coby kogos nie zjadła w obronie tych swoich ludziów:mad:

Posted

A czy M&M-y nie myślały o jakimś szkoleniu/konsultacji - coby ją przynajmniej akceptować świat zewnętrzny nauczyć - żeby ignorowała obcych i nie stanowiła zagrożenia??

słowa znajomej szkoleniowiec: silny instynkt obronny

była/jest odczulana na obcych - czasem do tolerowania obcego potrzebuje godziny, czasem krócej, czasem dłużej...a do mojego wujka, u którego mieszkają nie przekonała się do tego czasu! często musi sobie "przypomnieć", ze tego "obcego" juz zna...no taka już jest...

• 2 weeks later...
Posted

doddy napisał(a):
Oho... i się potwierdza, ze Rufusowa znęca się nad zwierzętami. :p A ja nie chciała plotkom wierzyć. :diabloti:

to nieprawda:placz:

ja koffam zwierzaczki :evil_lol:

Posted

Ciotka, Ciebie to chyba modzi uwielbiają banować...
W sumie śmieszne, że na portalu stworzonym i służącym wyrażaniu opinii banuje się ludzi właśnie za tego czynienie.
Dogomania.pl/forum nie jest portalem ogłoszeniowym... więc nie rozumiem czemu są kasowane posty a tym bardziej ludzie, którzy nie wyrażają się niekulturalnie, bez wulgaryzmów... chyba każdy ma prawo do wypowiedzi jednak...

Posted

bardzo odważny choć tylko do czasu :diabloti:
nazywany przez Mamcię JEŁOPEM :nono:
robiący miny jak Jaś Fasola :eviltong:

no i "własciciel" tego wątku
przekochana iskierka której pełno jest wszedzie a najwiecej w pudełku z ciastkami :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

fioneczka napisał(a):
wpadłam siem przywitać i wyściskać :calus:

dobrze że juz jesteś i powiem ... powstrzymaj swój jęzorek :eviltong: i posiedź tu z nami troszkę :diabloti:

się postaram....;)

nie wiem czy te były...ale wstawię w razie co... na razie Heniek:

aaa - pomózcie...mam znowu na tymczasie psa:placz: pytajcie - ta sunia musi szybko znaleźć dom...najlepiej polecony, znajomy...i tylko do mieszkania...

http://www.dogomania.pl/forum/f28/onka-uratowana-przed-kieleckim-schronem-pilnie-potrzebuje-domu-145574/

Tina: