Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Przesłodki widok :loveu:
cioteczka a tak swoją drogą kupiłaś już sobie taki wiklinowy koszyczek do spania czy kimasz na kocyku pod balkonem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i wiesz jak się dobrze przypatrzyłam to tam zmieszczą się jeszcze dwa takie ...... nieduze :eviltong:

Posted

[quote name='Od-Nowa']ja wiem,że kłaki się odkurza, zamiata itd. .... ale to jakiś fotomontaż!
u mnie w 10 minut po odkurzaniu są kłaki na nowo :diabloti:
a tu dywanik lśni!!

http://triton.imageshack.us/Himg204/scaled.php?server=204&filename=minolta029.jpg&xsize=640&ysize=480

fajnie zobaczyć te LENIWCE :loveu:

no cos ty - to tylko iluzja, że tam nie ma kłaków:evil_lol: ścielą sie szeroko tam i ówdzie, w nosie, w uszach, w łóżku,a podłoga to jeden wielki kłak - oczywiście najwięcej kłaków i to całorocznie jest po Henku:mad::mad::mad:

Posted

Ja już nigdy więcej nie chce ONka. Z uwagi na wycie to po primo, a po sekundo to za latające kłaki. :lol:
Astowe kłaki leżą na podłodze grzecznie, a ONkowe fruwają z różną trajektorią lotu.

Posted

doddy napisał(a):
Ja już nigdy więcej nie chce ONka. Z uwagi na wycie to po primo, a po sekundo to za latające kłaki. :lol:
Astowe kłaki leżą na podłodze grzecznie, a ONkowe fruwają z różną trajektorią lotu.

z pierwszym się nie zgodzę - mój heniek nie wydaje z siebie głosu! nawet jak trzeba:evil_lol: za to z drugim - jak najbardziej:lol: no i wystarczy parę razy zgrzebełkiem przejechać po plerach i już mniej się sypią:eviltong:

a tak chciałam mieć kiedyś colie...no i borzoja...ale sie wyleczyłam:diabloti:

Posted

doddy napisał(a):

:roflt::roflt::roflt:

Posted

A ja chciałam mieć Chow - chowa , ale wyleczył mnie pies tej razy należący do znajomego. Pewnie nie wszystkie są takie , ale ten zachowuje sie jak ślimak na emeryturze. :evil_lol: Właściwie mozna powiedzieć,że normalny ślimak porusza sie przy nim jak namydlony piorun.:cool3:

Pozdrówka

Posted

bo z tej naszej andzi to taka gaduła jest :evil_lol::eviltong:

dostała bana a ja chciałam powiedzieć że mam ogromny szacunek dla ludzi takich jak ONA ... mówi głośno o tym o czym inni boją się nawet pomysleć

...chylę czoła...

• 3 weeks later...
Posted

a sie tam przejmujecie jakimiś bananami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ci z 2 strony muru dostają je non stop - ja od czasu do czasu:diabloti:

Beatko - to nie tylko chodzi o PiSdZ - to chodzi o całokształt pięknie ubranych kłamstewek, oskarżanie kogos o to co się samemu robi (tylko to się inaczej tam nazywa:p) i takie tam insze rzeczy;)

Doddy - pojszły do ciebie 4 skarboneczki - oko ci zbieleje jak je zobaczysz:eviltong:
Plików do naklejeczek niet:shake:

Jutro jadziem z Heńkiem do Buboliny w odwiedziny - wracam w niedzielę, a chyba w przyszłym tygodniu jadem nad morze pomóc tz doprowadzic trawnik do jako takiego wyglądu po jakiejś setce kretów :diabloti:

Posted

Andziu,:loveu: witaj , po takiej długiej przerwie. Smutno i pusto było bez Ciebie. jak widać modzi nie lubią, jak ktos za duzo mówi:diabloti:. Buziaki