fioneczka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Przesłodki widok :loveu: cioteczka a tak swoją drogą kupiłaś już sobie taki wiklinowy koszyczek do spania czy kimasz na kocyku pod balkonem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i wiesz jak się dobrze przypatrzyłam to tam zmieszczą się jeszcze dwa takie ...... nieduze :eviltong: Quote
andzia69 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 ja śpię w pontonie psów!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betel Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Biorąc pod uwagę zastosowanie łóżka to i ja też:evil_lol: Quote
rufusowa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 jakie piekne spiące mordeczki :loveu: aż by sie człowiek tam wtulił i spac poszedł :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 ja wiem,że kłaki się odkurza, zamiata itd. .... ale to jakiś fotomontaż! u mnie w 10 minut po odkurzaniu są kłaki na nowo :diabloti: a tu dywanik lśni!! http://triton.imageshack.us/Himg204/scaled.php?server=204&filename=minolta029.jpg&xsize=640&ysize=480 fajnie zobaczyć te LENIWCE :loveu: Quote
andzia69 Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 [quote name='Od-Nowa']ja wiem,że kłaki się odkurza, zamiata itd. .... ale to jakiś fotomontaż! u mnie w 10 minut po odkurzaniu są kłaki na nowo :diabloti: a tu dywanik lśni!! http://triton.imageshack.us/Himg204/scaled.php?server=204&filename=minolta029.jpg&xsize=640&ysize=480 fajnie zobaczyć te LENIWCE :loveu: no cos ty - to tylko iluzja, że tam nie ma kłaków:evil_lol: ścielą sie szeroko tam i ówdzie, w nosie, w uszach, w łóżku,a podłoga to jeden wielki kłak - oczywiście najwięcej kłaków i to całorocznie jest po Henku:mad::mad::mad: Quote
doddy Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ja już nigdy więcej nie chce ONka. Z uwagi na wycie to po primo, a po sekundo to za latające kłaki. :lol: Astowe kłaki leżą na podłodze grzecznie, a ONkowe fruwają z różną trajektorią lotu. Quote
andzia69 Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 doddy napisał(a):Ja już nigdy więcej nie chce ONka. Z uwagi na wycie to po primo, a po sekundo to za latające kłaki. :lol: Astowe kłaki leżą na podłodze grzecznie, a ONkowe fruwają z różną trajektorią lotu. z pierwszym się nie zgodzę - mój heniek nie wydaje z siebie głosu! nawet jak trzeba:evil_lol: za to z drugim - jak najbardziej:lol: no i wystarczy parę razy zgrzebełkiem przejechać po plerach i już mniej się sypią:eviltong: a tak chciałam mieć kiedyś colie...no i borzoja...ale sie wyleczyłam:diabloti: Quote
rufusowa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 doddy napisał(a):Ja już nigdy więcej nie chce ONka. Z uwagi na wycie to po primo, a po sekundo to za latające kłaki. :lol: Astowe kłaki leżą na podłodze grzecznie, a ONkowe fruwają z różną trajektorią lotu. :roflt::roflt::roflt: Quote
betel Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 A ja chciałam mieć Chow - chowa , ale wyleczył mnie pies tej razy należący do znajomego. Pewnie nie wszystkie są takie , ale ten zachowuje sie jak ślimak na emeryturze. :evil_lol: Właściwie mozna powiedzieć,że normalny ślimak porusza sie przy nim jak namydlony piorun.:cool3: Pozdrówka Quote
doddy Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Andzie znowu zbanowali? Kobieto, nie szalej tak. :diabloti: Quote
rufusowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 no właśnie wczoraj widziałam i aż nie mogłam uwierzyć....widać musiała kobieta trafić na wątku na kogoś "wyjątkowego" :diabloti: Quote
fioneczka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 bo z tej naszej andzi to taka gaduła jest :evil_lol::eviltong: dostała bana a ja chciałam powiedzieć że mam ogromny szacunek dla ludzi takich jak ONA ... mówi głośno o tym o czym inni boją się nawet pomysleć ...chylę czoła... Quote
rufusowa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Najlepsze życzenia Andziu dla Ciebie, Twojej rodziny i tych futrzastych członków również :p Quote
betel Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Andziu, super były te twoje życzonka sms-owe, uśmiałam się serdecznie. Buziaki ( nadal kaszlaca i słaba) betel Quote
andzia69 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 no to jestem:diabloti: jutro jadem do Buboliny z Henkiem, Tora i Zgredek nad morzem - wkrótce i ja tam dojadę;) zdjęcia potem:p Quote
saga_86 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Brzmi jak telegram :eviltong: Andziu witamy znów wśród dogomaniaków:lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Andzia , za chwile dostaniesz kolejnego bana od Szamanki , jakis zły w Ciebie wstapil. I znowu nie bedzie zdjęc Heńka !!! Wyluzuj :) A swoja droga to na pw moglabys mi opisac o co chodzi z PSiZ , cos slyszalam ale niewiele. Buziak, B Quote
andzia69 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 a sie tam przejmujecie jakimiś bananami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ci z 2 strony muru dostają je non stop - ja od czasu do czasu:diabloti: Beatko - to nie tylko chodzi o PiSdZ - to chodzi o całokształt pięknie ubranych kłamstewek, oskarżanie kogos o to co się samemu robi (tylko to się inaczej tam nazywa:p) i takie tam insze rzeczy;) Doddy - pojszły do ciebie 4 skarboneczki - oko ci zbieleje jak je zobaczysz:eviltong: Plików do naklejeczek niet:shake: Jutro jadziem z Heńkiem do Buboliny w odwiedziny - wracam w niedzielę, a chyba w przyszłym tygodniu jadem nad morze pomóc tz doprowadzic trawnik do jako takiego wyglądu po jakiejś setce kretów :diabloti: Quote
doddy Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Beti, ale telefonu Andzi nie zbanowali :eviltong: :diabloti: Quote
betel Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Andziu,:loveu: witaj , po takiej długiej przerwie. Smutno i pusto było bez Ciebie. jak widać modzi nie lubią, jak ktos za duzo mówi:diabloti:. Buziaki Quote
Recommended Posts