Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Witaj Betelku:loveu: Jeśli mogłabym cię prosić to zrób mi banerek "mojej" onki i mojej zgraji - bo niestety jak miałam więcej psiaków w podpisie to musiałam usunąć mój banerek:-(

Posted

O ja pierdziu:evil_lol:przeszedłem całą galeryjke:evil_lol:Musiałem się więc pochwalić ,żeby zostać docenionym:lol:
ONek zaczepisty:cool3:
To pręgowane Mania??czy jak jej tam też fajna śmiechowa taka.
A o Zgredzie to czytałem jeszcze za czasów jego odradzania się na nowo ale jestem w szoku jaki jest wypasiony teraz i ładny:)

Posted

olekg89 napisał(a):
O ja pierdziu:evil_lol:przeszedłem całą galeryjke:evil_lol:Musiałem się więc pochwalić ,żeby zostać docenionym:lol:
ONek zaczepisty:cool3:
To pręgowane Mania??czy jak jej tam też fajna śmiechowa taka.
A o Zgredzie to czytałem jeszcze za czasów jego odradzania się na nowo ale jestem w szoku jaki jest wypasiony teraz i ładny:)

Oleg89 - witam w psiarni:p:evil_lol:

Tora vel Manka - pręgowana ...skonczyła 8 lat 4 sierpnia (dopiero sobie przypomniałam:mad:)
Frodo - vel Heniek - to ten pierdołowaty onek:evil_lol:
A Zgred...nie jest wypasiony tylko mocnej budowy:eviltong:

no i jeszcze jest "moja" Bubolinda - ona ma swój osobny watek, a tu jest gościnnie;)

Betelku - dzięki za banerek...nie wiem czy mi się wstawi, bo jak zwykle mam z tym problem:angryy: ale zaraz zapodam do jej wątku...moze sie ktos zakocha...

Posted

nie wiem, czy pisałam na wątku...ale na początku sierpnia oprócz Fionki gosciło u mnie jeszcze:

8 szt. border colie:crazyeye:
3 chiłałki

plus moje 3 burki!

normalnie psiarnia:diabloti:

a to był mój ulubiony, przytulaśny bc

a to była przytulasnia sunia

a to juz Zgredek

Heniek

Mańka wstańka

Posted

fioneczka napisał(a):
hehe Anitko ... bordery masz na fotach .... ale rasizm tu jakiś widzę bo zdjęć jazgotów nie masz :eviltong:

ty wiesz, że jazgoty to najczęściej na rękach były:evil_lol::evil_lol::evil_lol: