Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='andzia69']

A w ogóle to ja chcem takie coś co się tak ładnie szeroko "uśmiecha" (jak mój kanaryjczyk) Moje terierki uśmiechy mają pochowane za sierścią :-( Tylko Sarka mi została, bo szczeniory na DT jeszcze tak nie potrafią się cieszyć :-(
/jest jakaś ikonka "tupiącego nóżką"? Bo jak jest to sobie chętnie tupnę dla zasady ;) /

Posted

Andzia, skarbonki doszły :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

A Piotrka muszę chyba zacząć bić, by Ci w końcu wysłał projekt naklejki. :mad:

Posted

doddy napisał(a):
Andzia, skarbonki doszły :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

A Piotrka muszę chyba zacząć bić, by Ci w końcu wysłał projekt naklejki. :mad:

ładne???:diabloti:

a ja czekam i czekam na te naklejki!

Posted

no to dobrze, że są ładne:p dół się odkręca - więc jak się uzbierają do pełna to do wora i znowu zbierać;)

a tu jeszcze se wstawię zdjęcie buboliny

Posted

doddy napisał(a):
Ooo widzę, że Buba pływa jak Alter... na główkę. :evil_lol:

nieee - ona zazywa kąpieli błotno-wodnych opalając przy okazji brzuchol:diabloti:

Posted

uff dobrze ze Henius zbytnio sie nie wygłupiał...jeszcze by nam Andzia w "potoku" :lol: utonęła

bubolina pieknie sie opala :) prosimy o wiecej fotek :loveu:

Posted

doddy napisał(a):
Czeka aż psie SPA otworzą. :evil_lol:

P.S. Nawet czysta woda w tym potoku...

to nie potok - to Dunajec:lol:

a jak Heniek się wziął i wypiął i go nurt porwał to myślałam, że zawału dostanę...ale jakoś się wydostał na brzeg:mad: bo się już zastanawiałam jak mam go wyciagnąć nie umiejąc zbytnio pływać:oops:

• 2 weeks later...
Posted

rufusowa napisał(a):
jaka przytulanka :loveu:

Wszystkie sa nad morzem?

nie - Bubolina w Nowym Sączu z córką, a pozostałe syskie cy są nad morzem;)

te zdjecia są ze Sącza jak byłam w odwiedzinach:p

Posted

rozumiem :p

najlepsze jest to, że szukałam swojego pytania na wątku Buboliny i już chciałam podnosić alarm, ze mój post zniknął :evil_lol:

ale tu się odnalazł :eviltong:

wklej ciotka jakieś nadmorskie cobym sie mogła rozmarzyć :loveu:

Posted

doddy napisał(a):
Gdzie jedziecie? Pochwal no się tu zaraz. :eviltong:

wiesz....ojro drogie...pewnie nie będzie sie czym chwalić a poki co to nie wiem gdzie nas zaniesie/poniesie :eviltong:

Posted

[quote name='rufusowa']r

wklej ciotka jakieś nadmorskie cobym sie mogła rozmarzyć :loveu:

wedle życzenia:p

i to jest właśnie najfajniejsze nad morzem w miesiacu maju albo wrześniu - ciepełko (było nawet 26 stopni!), słoneczko, i puuustki na plażach - więc nikt nie pierniczy, ze z psem sie włazi:diabloti:

Posted

ehhh i ja się rozmarzyłam dzięki Tobie Andziu :loveu:

uwielbiam jeździc nad morze w czerwcu (tak w połowie)....kiedy są otwarte smażalnie rybek, budki z goframi i ostatni przebój - naleśniki francuskie z truskawkami, czyli delikatne ciasto naleśnikowe, podgrzane ćwiartki truskawek a na to śmietana i cukier puder :mdleje:

piękne fotki :loveu: