betel Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ale Heniek, groźnie tu wygląda:crazyeye: Pozdrowionka ( zmień podpis):loveu: Quote
andzia69 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 betel napisał(a):Ale Heniek, groźnie tu wygląda:crazyeye: Pozdrowionka ( zmień podpis):loveu: a jeszcze se troszke potrzymam ten podpis:diabloti: Wczoraj - czyli mnie i Heńka i siostrę z Fridą - zaatakował kot! - wyobrażacie to sobie? uciekałyśmy z psami na smyczach przed kotem!!! - który najpierw siedział na chodniku, potem wstał jak nas zobaczył, a potem zamiast zwiewać...rzucił się do nas i nas gonił:crazyeye: no jakiś kot-morderca:diabloti: Quote
fioneczka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 andzia69 napisał(a):a jeszcze se troszke potrzymam ten podpis:diabloti: Wczoraj - czyli mnie i Heńka i siostrę z Fridą - zaatakował kot! - wyobrażacie to sobie? uciekałyśmy z psami na smyczach przed kotem!!! - który najpierw siedział na chodniku, potem wstał jak nas zobaczył, a potem zamiast zwiewać...rzucił się do nas i nas gonił:crazyeye: no jakiś kot-morderca:diabloti: hehe my też mamy u siebie piwniczna kotkę mordercę jak namierzy nas z Fionką to zasuwa w naszą stronę i zamiary ma mało pokojowe ... a młodziutka jest, taka drobna i mała ale z tego co widzę duch w środku tygrysi siedzi :diabloti: Quote
betel Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 andzia69 napisał(a):a jeszcze se troszke potrzymam ten podpis:diabloti: Wczoraj - czyli mnie i Heńka i siostrę z Fridą - zaatakował kot! - wyobrażacie to sobie? uciekałyśmy z psami na smyczach przed kotem!!! - który najpierw siedział na chodniku, potem wstał jak nas zobaczył, a potem zamiast zwiewać...rzucił się do nas i nas gonił:crazyeye: no jakiś kot-morderca:diabloti: To chyba teraz u kotów w modzie:evil_lol:Ostatnio oglądałam w necie filmik ,w którym kot rzucił się na rotka i tak go przeraił, że pies nie mógł przez parę minut dojść do siebie. Pozdrówka Quote
andzia69 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 a moze to koty - pitusie? jakieś mutanty genetycznie modyfikowane:roll::evil_lol: Quote
betel Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 andzia69 napisał(a):a moze to koty - pitusie? jakieś mutanty genetycznie modyfikowane:roll::evil_lol: W dzisiejszych czasach wszystko mozliwe:evil_lol:. Pozdrówka Quote
betel Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 narozrabialam i wkleiłam swoje zdjęcia a teraz nie umiem usunąc postów Quote
Apbt_sól Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Wez w edycje i skasuj foty ;] jest tez opcja usuń - zaznaczasz ją i po sprawie ;] Andzia podpis masz ...ekhm... dowcipny ;p Quote
andzia69 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Apbt_sól'] Andzia podpis masz ...ekhm... dowcipny ;p nooo:evil_lol: a wczoraj dostałam nową propozycję banerku: ale chyba dopiero bym wojnę miała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Betelku - ale sie zamotałaś:p Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Zalapkowałam, wole nie miec podpadziochy. Quote
andzia69 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Zalapkowałam, wole nie miec podpadziochy. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jesteś boska:loveu: Quote
sugarr Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 A gdzie nazywają dogo "blue forum"? W sensie na jakimś innym forum? Bo tak się zastanawiam nad tym nie wiedzieć czemu :cool3: Quote
andzia69 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 sugarr napisał(a):A gdzie nazywają dogo "blue forum"? W sensie na jakimś innym forum? Bo tak się zastanawiam nad tym nie wiedzieć czemu :cool3: na yellow forum - emirowców:p Quote
betel Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Cześc Andziu, tragedia z tą Rudzią:placz: Diabli mnie biorą tyle starań , szansa na normalnośc i psiak ginie:angryy: Quote
andzia69 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 betel napisał(a):Cześc Andziu, tragedia z tą Rudzią:placz: Diabli mnie biorą tyle starań , szansa na normalnośc i psiak ginie:angryy: no niestety Betelku...ostatnio psiaki nie mają szczęścia:shake: Quote
betel Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Cześć Andziu, problemy ze wstawianiem zdjęc mam i ja, ale czasem udaje mi się oszukać Dogo i zdjęcia wchodzą. :/ Pozdrówka :) Quote
andzia69 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Wczoraj pozegnaliśmy drugą naszą szczurzynkę...po odejściu przyjaciółki przestała jeść....smutne to wszystko:(:(:( Quote
Tengusia Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 andzia69 napisał(a):Wczoraj pozegnaliśmy drugą naszą szczurzynkę...po odejściu przyjaciółki przestała jeść....smutne to wszystko:(:(:( :calus: :calus: :calus: Quote
andzia69 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 [quote name='Tengusia']:calus: :calus: :calus: Dzięki Tengusiu...dobrze, że psiaki tak nie mają i po odejściu jednego jakoś się zbierają w sobie... Ta odeszła wcześniej: a to ta, która odeszła wczoraj - tu ciutkę widać w klatce, którą okupuje Bubiszon: Quote
andzia69 Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 [IMG]http://img163.imageshack.us/img163/8264/p1020514w.jpg[/IMG] fajna miejscowość?:) Bubol;) [IMG]http://img693.imageshack.us/img693/650/p1020304h.jpg[/IMG] Zgredzior - na spacerku w lesie:) [IMG]http://img20.imageshack.us/img20/7616/panasonic164.jpg[/IMG] [IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3848/panasonic156.jpg[/IMG] [IMG]http://img163.imageshack.us/img163/1447/panasonic152.jpg[/IMG] Quote
fioneczka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Qrcze szkoda szczurzynki :( ... śpij sobie malutka [*] Zgredziaczek faktycznie jakiś utyty troszeczkę :) Bubiszonek błyszczący, piękny ... rozwalają mnie te jej ślepka ... takie maślane :) Quote
andzia69 Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Gredzio zapsa na zimę zgromadził:) w sumie nie wiem z czego bo niejadek on straszny! przed miską ucieka:) za to bułki słodkie i chlebek z pasztetem jest ok:evil_lol: Quote
fioneczka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 andzia69 napisał(a):Gredzio zapsa na zimę zgromadził:) w sumie nie wiem z czego bo niejadek on straszny! przed miską ucieka:) za to bułki słodkie i chlebek z pasztetem jest ok:evil_lol: hmmmm chlebcio z pasztecikiem jest extra ... Fionula trzy kanapeczki na śniadanko wcina ... wiedzą dzieciaki co dobre ;) a bułeczki słodkie to niekoniecznie ale kremówki i torty to jest to :) Quote
Recommended Posts