Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Od-Nowa']ło matko... :crazyeye: a to takie dobre psy

a które?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Heniek

Buba kosmita:evil_lol: z henkiem

Bubol w kubraczku Zgredziowym...ale jest bubowy bo zgred się nie zmieścił:diabloti:

Posted

no jeszcze nie wszyscy...po mnie zachorowała moja mama...potem córka...potem tz... i tym sposobem jestem na wykonczeniu...na dodatek w robocie urwanie kapelusza:placz: wychodzę rano wracam po 19...i jestem tak padnięta, ze nie myślę....

Posted

No to nie zazdroszczę- tym bardziej, że to wyjatkowo wredne grypsko. Zdrowiejcie. Może warto byłoby pobrać przez jakis czas biostyminę. Trzymaj się mocno.

Posted

No może wreszcie będzie koniec tych choróbsk. Trzymam kciuki, żebyśmy wszyscy juz do końca tej zimy żadnych gryp nie łapali.:razz: Pozdrowienia dla Rodziny i psiaków:lol:

Posted

choróbska jakoś odejszły!:p

dzieci pojechały w poniedziałek do NS - starszej zaczęły sie zajęcia, a młodsza pojechała z nią bo po wypadku nigdzie nie chodzi (a wcześniej była szwędacz)więc przyda się jej zmiana na ferie...a my za..y od rana do wieczora, więc pożytek z rodziców marniutki...tak nam się zwaliło roboty do końca przyszłego tygodnia jeszcze...

u nas ziiima i ziiimno...nie lubię zimy:razz:

oczywiście burkom nic nie przeszkadza - ani snieg, ani ziąb, ani deszcz...

z braku kamyków dobre do turlania są lodowe bryłki

Posted

śnieg jest najlepszy dla psow :diabloti: nawet staruszki zamiast iść statecznie to jakos tak podbiegają :evil_lol: cieszą sie jak te goopole :loveu:

z brylami to widze ze mają tak jak Santa - rowniez zwolenniczka kamieni :evil_lol:

ciesze sie Andziu, ze jesteście zdrowi a praca...miejmy nadzieje, ze niedlugo będziecie mieli troche czasu dla siebie....

Posted

basiagk napisał(a):
A tak a propos chorób. Andzia uważaj na psiaki w tym śniegu bo moje psiury żarły tą zimna białą substancje i sie pochorowały.

ne rzadko jedzą śnieg...bardziej turlają takie zamarznięte bryły;)

Zgredek Prezes...hmmmm:razz:
Mania Dziobak
Heniek Pierdoła

jeszcze Buba:diabloti:

Posted

andzia69 napisał(a):
Mania Dziobak:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Heniek Pierdoła:evil_lol:
tylko Zgredosław drugiego człona sie nie doczekał:diabloti:

Bo Zgredek to Zgredek i już:lol:

Pozdrowienia dla Rodzinki i całej bandy czworołapych

Posted

betel napisał(a):
Bo Zgredek to Zgredek i już:lol:

Pozdrowienia dla Rodzinki i całej bandy czworołapych

Prezes Zgredek i reszta dziękują za odwiedzinki i pozdrowionka:p

Posted

Jak znajdziesz chwilkę to cyknij im jakieś nowe fotki i wrzuć na stronkę.
Zgredzio ma pozdrowienia od mojej uczennicy , której bardzo przypadło do gustu jego imię:evil_lol:

• 4 weeks later...