andzia69 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 eee tam - od razu jak debil:evil_lol: ta co ma Zgredek ma 3 cm szerokosci...jak chcesz to mogę ci zakupić jak będą:razz: ino one były tylko w kolorze ciemnobrązowym - taką ma Zgredek, albo czarnym Quote
doddy Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Chyba ona mi się nie podoba to nie chcę... Na razie myślę o WOZA jakiejś. Ale dopiero myślę... Moje obroże non stop zostają na naszych fundacyjnych psach bo nasze tymczasiki nie mają swoich. Więc moje booorki niedługo będą chodzić bez :diabloti: Quote
andzia69 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 doddy napisał(a):Chyba ona mi się nie podoba to nie chcę... a to się wypchaj:eviltong: to nie wiem jakie są fajne i skąd je wziać...wiesz co? weź i uszyj:evil_lol: albo kup tasmę 4-cm i zaniesc do szewca - bedziesz miała oryginała:p Quote
doddy Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ja jestem leniwa i wybredna ;) Obroże to tak z reguły przez tydzień mi się podobają. Potem mam ochote na nowe nabytki. Smyczy mam mniej bo jakaś parcianą, flexi i taką lulubioną Dingo z mosiądzem. Quote
doddy Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Co by nie było obroża na Zgredku mi się podoba! Tylko na Mambę mnie się nie widzi. Quote
andzia69 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 doddy napisał(a):Co by nie było obroża na Zgredku mi się podoba! Tylko na Mambę mnie się nie widzi. no to faktycznie nie umiem ci pomóc:evil_lol: Quote
doddy Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Masz tłuczek? Jak masz to pozycz. Bo właśnie Mamba z Rumbą tak chrapią, że tynk zaraz zacznie odpadać... Quote
andzia69 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 doddy napisał(a):Masz tłuczek? Jak masz to pozycz. Bo właśnie Mamba z Rumbą tak chrapią, że tynk zaraz zacznie odpadać... mam tłuczek - kurierem ci wysłać????:lol: moje spią, ale nawet Zgred nie chrapie...za to mam strefę skazoną...zagazowały nas:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zamieniłam karmę, bo czekać nie mogłam bo żrec nie miały co i puszczają bąki jeden przez drugiego:mad: ciotka...w sumie możnaby pomysleć o jakichs fundacyjnych obrozach:razz: Quote
doddy Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 To musiałyby być takie właśnie solidne... np. 4cm... Quote
andzia69 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 doddy napisał(a):To musiałyby być takie właśnie solidne... np. 4cm... nooo...i przydałoby się z jakimś napisem..tylko jakim:cool3: Quote
doddy Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Fundacja AST to za długie. Moje psy mają grawerowane identyfikatory z adresem fundacji ;) Quote
andzia69 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 widziałaś obroże artystyczne? no to co mogłoby być na tych fundacyjnych obrózkach....imię psa bez sensu, bo go i tak przechrzczą..... tylko rysunek asta albo pita??? Quote
betel Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Andziu przesłałam Ci na priwa skrócona instrukcje takich sztuczek w Corelu. Dla nas dzis smutny dzień , bo "odeszła" Fryzia ( niestety nie do końca z własnej woli i to jest najbardziej przykre):-( Quote
Vectra Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 doddy napisał(a):Ja szukam jakiejś 4cm. Mam 5cm szerokości ale są beznadziejne bo Mamba wygląda jak debil... Mamy 4cm to jest fajna ale stara jak świat i bardzo zniszczona. Chciałabym MAGa zaciskową ale w necie nie mogę znaleźć :placz: hahahaha moja Lalka w kagańcu wyglądała jak debil :evil_lol: w sklepie jej przymierzyłam , no i kagańca nie mamy :cool3: Ciężko jest kupić fajną szeroką obroże :shake: ja nie cierpie tych 2 cm sznurówek :angryy: bo jak na tym psa prowadzić ? Doddy , a nie myślałaś by zamówić Mambolinie z Collara obrożę ? :cool3: są fajne i wytrzymałe i można i kolor wybrać i nadruk :diabloti: albo różowe szeleczki :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
doddy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Vectra, ja jestem tak wybredna że nic w Collarze mi się nie podoba... Powinnam się chyba zająć produkcją obroży dla wybrednych... Ostatnio WOZA jedynie jest mnie w stanie zadowolić... Te różowe mi się nie podobają bo tandetnie wyglądają... Teraz se oglądam galerie staffików bo będę mieć na DT naszego ślepego staffika, więc trzeba mu coś zakupić. :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 te różowe szelki wbrew pozorą są super :) skórka mniód !!!!! dla staffika proszę bardzo http://pullera.webpark.pl/ad/collars.htm :diabloti: Quote
Vectra Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 doddy napisał(a):A to Jarząbka? Bo takie ichnie. tak Jarząbka :p cena yyyhh ,ale warto :evil_lol: Quote
doddy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ostatnio dostaliśmy figurkę bullterriera na aukcje. Ale nikt nie chciał kupić... i mam ją w domu :lol: http://www.woza.pl/shop/pokaz_kat.php?s=0&g=3&PHPSESSID=066332ec4849ab1f118f4d5ee3ae2354 Wole te obróżki :) Choć nie wiem czy staffik na początek nie dostanie Rogza. Quote
Od-Nowa Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 I love Woza :loveu: mamy teraz taką, tylko z czerwonymi skórkami: http://www.woza.pl/shop/pokaz_kat.php?s=1&rid=376&rn=228&PHPSESSID=066332ec4849ab1f118f4d5ee3ae2354 wcześniej zwykłą bez wzorków , czerwoną. ta mi się podoba, tylko kolorek nie dla nas Quote
andzia69 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 no fajowe te obróżki - oglądałam wczoraj;) Doddy - ale czarnemu to do twarzy w różowym by było:eviltong: Doddy - to jak ty się zmieścisz z 4 psami:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Betelku - dzięki za "obstruikcje" - w wolnej chwili pocwiczę! Przykro mi z powodu Fryzi:-( Quote
betel Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Przepraszam mogłam zrobić jakieś byki, literówki , bo trochę dziś nie jestem w formie z powodu Fryzi, ale sama instrukcja jest OK:roll: Quote
doddy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Andzia z 3 psami. Rumbę czas powoli oddac do adopcji :eviltong: Quote
andzia69 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 betel napisał(a):Przepraszam mogłam zrobić jakieś byki, literówki , bo trochę dziś nie jestem w formie z powodu Fryzi, ale sama instrukcja jest OK:roll: Betelku - nie łam się:loveu: Doddy - naprawdę to juz czas?????:multi::multi::multi::multi: tam ma isc gdzie gadałysmy????:razz: Quote
doddy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Jak dojedzie tam i zostanie to dopiero będzie pewne, ze ma dom. Ale tam gdzie rozmawialiśmy ;) Quote
Recommended Posts