Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

eee tam - od razu jak debil:evil_lol: ta co ma Zgredek ma 3 cm szerokosci...jak chcesz to mogę ci zakupić jak będą:razz: ino one były tylko w kolorze ciemnobrązowym - taką ma Zgredek, albo czarnym

Posted

Chyba ona mi się nie podoba to nie chcę...
Na razie myślę o WOZA jakiejś. Ale dopiero myślę...

Moje obroże non stop zostają na naszych fundacyjnych psach bo nasze tymczasiki nie mają swoich. Więc moje booorki niedługo będą chodzić bez :diabloti:

Posted

doddy napisał(a):
Chyba ona mi się nie podoba to nie chcę...

a to się wypchaj:eviltong: to nie wiem jakie są fajne i skąd je wziać...wiesz co? weź i uszyj:evil_lol: albo kup tasmę 4-cm i zaniesc do szewca - bedziesz miała oryginała:p

Posted

Ja jestem leniwa i wybredna ;)

Obroże to tak z reguły przez tydzień mi się podobają. Potem mam ochote na nowe nabytki.

Smyczy mam mniej bo jakaś parcianą, flexi i taką lulubioną Dingo z mosiądzem.

Posted

doddy napisał(a):
Masz tłuczek? Jak masz to pozycz.
Bo właśnie Mamba z Rumbą tak chrapią, że tynk zaraz zacznie odpadać...

mam tłuczek - kurierem ci wysłać????:lol: moje spią, ale nawet Zgred nie chrapie...za to mam strefę skazoną...zagazowały nas:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zamieniłam karmę, bo czekać nie mogłam bo żrec nie miały co i puszczają bąki jeden przez drugiego:mad:

ciotka...w sumie możnaby pomysleć o jakichs fundacyjnych obrozach:razz:

Posted

widziałaś obroże artystyczne?

no to co mogłoby być na tych fundacyjnych obrózkach....imię psa bez sensu, bo go i tak przechrzczą..... tylko rysunek asta albo pita???

Posted

Andziu przesłałam Ci na priwa skrócona instrukcje takich sztuczek w Corelu. Dla nas dzis smutny dzień , bo "odeszła" Fryzia ( niestety nie do końca z własnej woli i to jest najbardziej przykre):-(

Posted

doddy napisał(a):
Ja szukam jakiejś 4cm. Mam 5cm szerokości ale są beznadziejne bo Mamba wygląda jak debil...
Mamy 4cm to jest fajna ale stara jak świat i bardzo zniszczona.
Chciałabym MAGa zaciskową ale w necie nie mogę znaleźć :placz:

hahahaha moja Lalka w kagańcu wyglądała jak debil :evil_lol: w sklepie jej przymierzyłam , no i kagańca nie mamy :cool3:

Ciężko jest kupić fajną szeroką obroże :shake: ja nie cierpie tych 2 cm sznurówek :angryy: bo jak na tym psa prowadzić ?

Doddy , a nie myślałaś by zamówić Mambolinie z Collara obrożę ? :cool3: są fajne i wytrzymałe i można i kolor wybrać i nadruk :diabloti:
albo różowe szeleczki :loveu: :loveu: :diabloti:

Posted

Vectra, ja jestem tak wybredna że nic w Collarze mi się nie podoba...

Powinnam się chyba zająć produkcją obroży dla wybrednych... Ostatnio WOZA jedynie jest mnie w stanie zadowolić...

Te różowe mi się nie podobają bo tandetnie wyglądają...

Teraz se oglądam galerie staffików bo będę mieć na DT naszego ślepego staffika, więc trzeba mu coś zakupić. :evil_lol:

Posted

no fajowe te obróżki - oglądałam wczoraj;)
Doddy - ale czarnemu to do twarzy w różowym by było:eviltong:

Doddy - to jak ty się zmieścisz z 4 psami:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Betelku - dzięki za "obstruikcje" - w wolnej chwili pocwiczę!
Przykro mi z powodu Fryzi:-(

Posted

betel napisał(a):
Przepraszam mogłam zrobić jakieś byki, literówki , bo trochę dziś nie jestem w formie z powodu Fryzi, ale sama instrukcja jest OK:roll:

Betelku - nie łam się:loveu:

Doddy - naprawdę to juz czas?????:multi::multi::multi::multi: tam ma isc gdzie gadałysmy????:razz: