Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Od-Nowa']dzięki wielkie!! no to luzik, moge szukać w reklamie ;)

A z tą koleżanką to myślę,że to wspaniałe,że ktoś (Andziucha) jest, kto myśli o drugim człowieku i jego problemach. niby zwykłe zupełnie ale bardzo bardzo niespotykane :loveu:

No to powodzenia!!!! We Wrocku reklamowych pewnie jak naprał;)

a z tym drugim nie przesadzaj, bo się :oops:

Posted

wcale niesłodze. prawde godom!
jak moja mama miała wypadek i leżała kilka lat przykuta do łóżka to nawet rodzina się odwracała... za ciężkie dla nich było.
więc jak się będziesz czerwienić to z dumy, nie ze wstydu!

Posted

Nie przypuszczałam, że takie dobre dusze się w Kielcach chowają.
Andzia psom i ludziom pomaga... a psom to wszystkim - w Kielcach, rottkom, bullowatym...
Świat jeszcze taki zły nie jest. Ale na doszkalanie trzeba do Kielc jeździć.
I do Grzybowa raz na jakiś czas po jod.

Posted

[quote name='betel']Całuski i ugłaskanka dla zwierzaczków :loveu: ( chyba mnie trochę poniosło:cool3:)

dzieki za całuski:loveu: chyba mogę wam powiedziec,...a moze nie....:cool3:

ze Zgredek będzie w Przyjaciel pies nr kwietniowy;) nie wiem ile go będzie, ale będzie!!!:p i bedzie podany kontakt do Ligoty, gdyby ktos chciał stamtąd psiaczka adoptowac:razz:

Posted

eee tam - jeszcze nie zaistniał:eviltong: dopiero chyba w przyszłym tygodniu wyjdzie PP nr kwietniowy!:loveu:

A u nas wszystko OK. Zgredek i Tora jeszcze nie wiedzą, ale za parę dni jadą z moim tz nad morze! Mój ta chodzi juz jak nabuzowany - wszystko mu przeszkadza, w pracy tylko krzyczy! niech jedzie odpocząć, bo jest nie do wytrzymania!:evil_lol: Ja na razie zostanę z Henrykiem, bo się niestety nie zmiesci juz do samochodu:cool3: A moze po świętach pojadę zobaczyc czy morze jeszcze jest:lol:

Posted

ale super ;) nad morze śmignąć, w mgłach pochodzić... piachem w oczy dostac mrrrr bajka...
mój TZ też sobie jedzie za kilka dni na tydzień na narty.zostanem se sama z depresją bezrobociem i futrami :placz:

Posted

u nas w nocy była straszna wichura więc prawie nic nie spałam, nawet psy były jakieś niespokojne :shake:
Andzia po ostatnich fotkach widzę, że jednak Torcia pokochała Zgredosława :evil_lol:

Posted

Czy pokochała Zdredosława to nie wiem - ale za to najczęściej się z nim bawi:eviltong: A Heniek stoi z boku i obserwuje tylko - on rzadko się bawi w zabawy pt przeciaganie:lol: Choć czasem złapie pluszaka Zgredka i zaczynają tym biednym pluszaczkiem wszystkie 3 szarpac, aż bebeszki lecą:evil_lol: