andzia69 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Od-Nowa']dzięki wielkie!! no to luzik, moge szukać w reklamie ;) A z tą koleżanką to myślę,że to wspaniałe,że ktoś (Andziucha) jest, kto myśli o drugim człowieku i jego problemach. niby zwykłe zupełnie ale bardzo bardzo niespotykane :loveu: No to powodzenia!!!! We Wrocku reklamowych pewnie jak naprał;) a z tym drugim nie przesadzaj, bo się :oops: Quote
Od-Nowa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 wcale niesłodze. prawde godom! jak moja mama miała wypadek i leżała kilka lat przykuta do łóżka to nawet rodzina się odwracała... za ciężkie dla nich było. więc jak się będziesz czerwienić to z dumy, nie ze wstydu! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Podpisuje sie pod tym obiema rekoma , Andzia masz powod do dumy i to wielki . Quote
dariaopole Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 to i ja się przyłączę - takich ludzi jak Nasza Andzia to ze świeczka szukać !!:loveu: Quote
doddy Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Nie przypuszczałam, że takie dobre dusze się w Kielcach chowają. Andzia psom i ludziom pomaga... a psom to wszystkim - w Kielcach, rottkom, bullowatym... Świat jeszcze taki zły nie jest. Ale na doszkalanie trzeba do Kielc jeździć. I do Grzybowa raz na jakiś czas po jod. Quote
Od-Nowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Andzia się nie pojawi na watku chyba :cool3: no dawaj fotki dobra kobieto!! Quote
andzia69 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 weźcie przestańcie, bo coraz bardziej się czerwienię:oops::oops::oops: jak mogę to pomagam, gorzej sie czuje jak nie mogę:shake: Quote
betel Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 To mi sie podoba:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img255.imageshack.us/img255/1563/p1000682dq4.jpg A z Andzi równa babka:happy1: Nawet sobie nie zdajesz z tego sprawy, jacy ludzie są świniowaci ( przepraszam , bo to obraza dla porządnej świni) Quote
betel Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Całuski i ugłaskanka dla zwierzaczków :loveu: ( chyba mnie trochę poniosło:cool3:) Quote
andzia69 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='betel']Całuski i ugłaskanka dla zwierzaczków :loveu: ( chyba mnie trochę poniosło:cool3:) dzieki za całuski:loveu: chyba mogę wam powiedziec,...a moze nie....:cool3: ze Zgredek będzie w Przyjaciel pies nr kwietniowy;) nie wiem ile go będzie, ale będzie!!!:p i bedzie podany kontakt do Ligoty, gdyby ktos chciał stamtąd psiaczka adoptowac:razz: Quote
Od-Nowa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 zaistniał w mediach to już z nami nie bedzie gadał :eviltong: Quote
andzia69 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 eee tam - jeszcze nie zaistniał:eviltong: dopiero chyba w przyszłym tygodniu wyjdzie PP nr kwietniowy!:loveu: A u nas wszystko OK. Zgredek i Tora jeszcze nie wiedzą, ale za parę dni jadą z moim tz nad morze! Mój ta chodzi juz jak nabuzowany - wszystko mu przeszkadza, w pracy tylko krzyczy! niech jedzie odpocząć, bo jest nie do wytrzymania!:evil_lol: Ja na razie zostanę z Henrykiem, bo się niestety nie zmiesci juz do samochodu:cool3: A moze po świętach pojadę zobaczyc czy morze jeszcze jest:lol: Quote
betel Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Oj, morze, morze dobrze Zgredkowi i Mani:cool3: Quote
Od-Nowa Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 ale super ;) nad morze śmignąć, w mgłach pochodzić... piachem w oczy dostac mrrrr bajka... mój TZ też sobie jedzie za kilka dni na tydzień na narty.zostanem se sama z depresją bezrobociem i futrami :placz: Quote
dariaopole Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 uśmiech to Zgredek ma zawodowy. I jak się ładnie ciumka z Torcią Quote
betel Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 http://img166.imageshack.us/img166/2694/p1000700re1.jpg Widać, że pańcia zakochana w swoich psach:evil_lol: Quote
andzia69 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 u nas w tej chwili cos na kształt burzy z oberwaniem chmury:mad: szok!!! a przed chwilą świeciło słonce i byłam ze Zgredziem na spacerku międzypracowym!;) Quote
betel Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Podobnie było w Warszawie , a u nas czyli w Sandomierzu popodało zdrowo , ale bez efektów akustycznych i iluminacji:evil_lol: Quote
dariaopole Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 u nas w nocy była straszna wichura więc prawie nic nie spałam, nawet psy były jakieś niespokojne :shake: Andzia po ostatnich fotkach widzę, że jednak Torcia pokochała Zgredosława :evil_lol: Quote
andzia69 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Czy pokochała Zdredosława to nie wiem - ale za to najczęściej się z nim bawi:eviltong: A Heniek stoi z boku i obserwuje tylko - on rzadko się bawi w zabawy pt przeciaganie:lol: Choć czasem złapie pluszaka Zgredka i zaczynają tym biednym pluszaczkiem wszystkie 3 szarpac, aż bebeszki lecą:evil_lol: Quote
betel Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Rozumiem , że taki pluszak ma bardzo krótki żywot:diabloti: Quote
Recommended Posts