Beata_Dorobczyńska Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Przez ten cholerny zwierzyniec Kaska znowu nie jedzie ze mna na ryby :placz: aczkolwiek ma to jedna dobra strone - moze nie bedzie padac :) Quote
doddy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Jest duża szansa, że jak Ty nawet sama pojedziesz to będzie padać :p Quote
Tengusia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Rumbusia ma jakis domek na horyzoncie a ja nic nie wiem o tym :mad: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Podobno w deszczu lepiej biora :diabloti: Quote
doddy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Tak podobno jest... Ja bym na ryby nie pojecha, tylko by pospacerować z psami. A do tego musiałabym wziąć z kolei swoje psy, bo Twoja Sabinka ma slabą kondycję. Tylko kudłata by dała radę. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 No Twoje psy były wliczone w pakiecie ale w ilosci 2 sztuki nie wiekszej . Sabinka to juz nie moze lazikowac, została by ze mna lapac rybki, zreszta ona bez pańci się nie rusza. Quote
doddy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Spoko. Pojedziemy na wakacje, bo jest duża szansa, że i do wakacji sobie fajnej pracy nie znajdę. Quote
andzia69 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Przez ten cholerny zwierzyniec Kaska znowu nie jedzie ze mna na ryby :placz: aczkolwiek ma to jedna dobra strone - moze nie bedzie padac :) na ryby???:crazyeye: przeciez to zanudzic się można...na smierc:evil_lol: Ja juz nad morzem, słonko swieci, wiatr jak zwykle piździ:mad:po drodze dostałam mandacik - kurna w tym samym miejscu i za to samo:diabloti: pan policjant zapytał tylko ile to ja psów wiozę - ja, ze tylko 3:evil_lol: a ponieważ Zgredek darł japiszona przez okno to tylko spojrzał i zapytał czy nie wyskoczy:p Quote
doddy Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Za co ciotka dostałaś mandat? Przyznaj się tu zaraz :diabloti: Quote
andzia69 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 doddy napisał(a):Za co ciotka dostałaś mandat? Przyznaj się tu zaraz :diabloti: no jak to co - za prędkosc w terenie zabudowanym:eviltong: pierwszy w życiu mandat dostałam w tym samym miejscu jak wracałam z nad morza...a teraz drugi mandat w życiu jak jechałam nad morze - na dodatek byli ci sami policjanci - ale mnie nie zapamiętali:evil_lol: a żniwo w tym miejscu mają nieziemskie - co 2 samochód był łapany:razz: Quote
Vectra Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 doddy napisał(a):Za co ciotka dostałaś mandat? Przyznaj się tu zaraz :diabloti: Pewnie za wożenie bestii po drogach publicznych :evil_lol: :evil_lol: Quote
andzia69 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Vectra napisał(a):Pewnie za wożenie bestii po drogach publicznych :evil_lol: :evil_lol: no właśnie, ze nie!:eviltong: sama byłam w szoku i skruszona przyznałam się do popełnienia przestępstwa, zeby mi tylko nie czepili się, ze wożę psy luzem, na dodatek jednego na fotelu obok kierowcy:evil_lol: moze nie znają przepisów:???: Quote
Vectra Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 może woleli nie znać tych przepisów :evil_lol: :evil_lol: Quote
andzia69 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Vectra napisał(a):może woleli nie znać tych przepisów :evil_lol: :evil_lol: no to ja ich edukowac nie będę:p Quote
rufusowa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Witaj Andziu i andziowa ferajno! :) masz banerek fajny wiec weszlam sobie....i co ja tu widze...taka bida na początku :-( przyznaje bez bicia ze calego wątku nie czytalam ale przeskakiwalam po kilka stron i wiem co i jak (chyba)...w kazdym razie podziwiam Cie za to ze nie wahałaś sie pomoc Zgredziowi i ze tak pięknie go wyprowadzilas na prostą :loveu: Zgredzio jest przepiękny i widać, ze szczęsliwy :) reszta ferajny też przeurocza :loveu: no....i Ty też super wyglądasz! bez dwóch zdań! :p w koncu do Wasz wątek wiec mozna sie pozachwycać, prawda? :diabloti: Dzięki takim historiom jak Twoja i Zgredzia widac jak niewiele potrzeba psu....troche miłości, czułej opieki a efekty błyskawiczne! wspaniałej pogody Wam zyczę :p aaa...i jeszcze chcialam obronić wędkarstwo....też myslalam ze sie zanudzic mozna ale jak spróbowałam to musze powiedziec, ze niezla adrenalina jest :cool3: serio...tylko ktos musi mi nałożyć robaka bo sie brzydze :eviltong: :evil_lol: Quote
andzia69 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Witaj Rufuskowa:loveu: pozachwycać się można - a jakże:evil_lol: Nie dziwię się, ze nie przeczytałaś całego watku bo to przecież full czytania:lol: Co do wędkowania...jak byłam mała chodziłam z wujkiem na ryby...on łowił, a ja wypuszczałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: może to i fajne zajecie...takie patrzenie w spławik i myślenie o rybie gigant - ale ponieważ nikt z mojej rodziny ryb nie lubi ino filety bez ości to i łowienie odpada:p dzisiaj słonko świcei i o dziwo nie piździ:lol: za to uskuteczniam koszenie i mam dość na dzisiaj...a jak sobie pomyślę o malowaniu tego drewna to mi się płakać chce:placz::placz::placz: ja chce do domu!!! a burki oczywiscie są przeszkadzaje, cały czas noszą kamienie, Zgredek podchodzi pod łopatę i często jest ala Mamba:evil_lol: tu przeszkadzały kosić trawsko potem kamieniowanie dla zmęczenia gadzin jest też i kopanie: Quote
Tengusia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 a ja napisze to co zwykle pisze ogladajac twoje foty z nad morza ... ZAZDROSZCZE I TO BARDZO !!!! ;) Quote
andzia69 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 chciałam wrzucić parę zdjatek...ale się image zbuntował:mad: Quote
betel Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Cześc psia ferajno ,ładny bannerek. Jak tam mój ulubieniec- Zgredzio , łapki w porządku?????:lol: Quote
dariaopole Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ahhh Andzia widzę ,że twoje burki nie próżnują i się nie obijają. Wiem jak to jest jak się chce coś zrobić a zaraz Ci jakieś szalone trio przeszkadza :loveu: U nas jarek kosi trawę kosą więc trikolorki muszę zamykać w domu jeśli chce by wszystkie miały 4 łapy. A Seven to pewnie by się rzucił na tą kosę by pańcia ratować bo on taki obrońca jest, nie pozwala jarkowi podejść do ognia lub jeździć na rowerze :evil_lol: Quote
andzia69 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 łapki w porządku:loveu: Daria - jak koszę podkaszarką to też muszę Mankę zamykać bo podchodzi pod samą żyłkę i kiedys już miała rozjechaną gębę:mad: Quote
dariaopole Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 andzia69 napisał(a): Daria - jak koszę podkaszarką to też muszę Mankę zamykać bo podchodzi pod samą żyłkę i kiedys już miała rozjechaną gębę:mad: nasze psy to niemalże kaskadery , dzień w dzień igrają z życiem, żyją pełną gębą!! Quote
rufusowa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 andzia69 napisał(a):Witaj Rufuskowa:loveu: pozachwycać się można - a jakże:evil_lol: Nie dziwię się, ze nie przeczytałaś całego watku bo to przecież full czytania:lol: Co do wędkowania...jak byłam mała chodziłam z wujkiem na ryby...on łowił, a ja wypuszczałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: może to i fajne zajecie...takie patrzenie w spławik i myślenie o rybie gigant - ale ponieważ nikt z mojej rodziny ryb nie lubi ino filety bez ości to i łowienie odpada:p dzisiaj słonko świcei i o dziwo nie piździ:lol: za to uskuteczniam koszenie i mam dość na dzisiaj...a jak sobie pomyślę o malowaniu tego drewna :evil_lol: ja tez nie przepadam za zamulonymi karasiami ;) no ale juz taki okon wiekszy to nie pogardze ;) fajnie masz nad tym morzem :loveu: i bestie sie wybiegają...i sąsiedzi nie mają komu kup podrzucac....wiec malowanie w tej sytuacji, to pikuś ;) wracając do ryb polecam karmazyna...ości ma ale sie je łatwo wyjmuje z kręgosłupem i raczej zadne nie zostają :p pyyyyysznyyyyyy Quote
Recommended Posts