Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Koperek napisał(a):
PIĘKNE ZDJĘCIA!!! Musialam pochwalić :evil_lol: Jakim sprzętem robisz??? No i dlaczego Zgredek tak pyskuje??:razz:

Koperek...tylko nie mów głośno:evil_lol::evil_lol::evil_lol: robione komórką:oops: A Zgredek zawsze pyskuje jak chce żeby mu coś rzucić:eviltong:

Lukann zapraszam jak będziesz miała po drodze,będę chyba jeszcze z tydzień, potem znowu wracam do Kielc, a potem znowu przyjadę i tak aż do ok. 20 czerwca - od 20 czerwca juz będę non stop:p

Posted

nokia 6288...ale nie przesadzaj:p z cyfrówki też są dobre:lol::lol::lol: dobre wychodzą tylko na dworzu i przy dobrym oświetleniu bo jak jest ciemno to g... wychodzi;)

a takie mamy pięęękne wydmy

Posted

Od-Nowa napisał(a):
hehe, skąd taka nazwa??:crazyeye::cool3:
bardzo interesująca oferta :loveu::p

mnie sie najbardziej podoba ta wzmianka mile widziani goscie z psami :diabloti:

Posted

super stronka! :loveu:

andzia powiedz jak sobie radzicie z psami na plazy a konkretnie chodzi mi o to ze oficjalnie jest zakaz wprowadzania psow na plaze....czy miałaś kiedys jakieś nieprzyjemności?

Posted

rufusowa napisał(a):
super stronka! :loveu:

andzia powiedz jak sobie radzicie z psami na plazy a konkretnie chodzi mi o to ze oficjalnie jest zakaz wprowadzania psow na plaze....czy miałaś kiedys jakieś nieprzyjemności?

Wchodzi się dzikim wejściem- obok głównego wejścia ze znakiem zakazu:eviltong:

Trzeba się tylko przebić przez las- ale przecież to dla psów to sama przyjemność;)

A teraz czekam na instrukcję od andzi...

Posted

Koperek napisał(a):
Wchodzi się dzikim wejściem- obok głównego wejścia ze znakiem zakazu:eviltong:

Trzeba się tylko przebić przez las- ale przecież to dla psów to sama przyjemność;)

A teraz czekam na instrukcję od andzi...

:diabloti::diabloti::diabloti: to cos w moim stylu :evil_lol:

generalnie widuje zawsze psy na plazy...dwa lub trzy w tym czasie kiedy ja tam jestem ale wiecie jacy są ludzie :shake:

podejrzewam, ze andzia to jak w takiej sile wpada na plaze to nikt nawet na odległość głosu nie podchodzi :evil_lol:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Mimo iz mamy XXI wiek nadal można spotkać analfabetów słabowidzących - to ja - nigdy nie widzę takich dziwnych napisów i znaczków.

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Tengusia napisał(a):
mnie sie najbardziej podoba ta wzmianka mile widziani goscie z psami :diabloti:

to wymysł mojego męża:diabloti: a ja się muszę potem tłumaczyć dlaczego nie chce pani z 3 sukami:eviltong:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
hehe, skąd taka nazwa??:crazyeye::cool3:
bardzo interesująca oferta :loveu::p

nazwaaaaa....to tajemnica:eviltong:

a mówiłam wam już, że wsiowi ludzie doszli do wniosku, że mam agencję towarzyską i chronią jej 2 pitbule:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale się uśmiałam - bo i nazwa i psy mordercy tak ogólnie do tego pasują:lol::diabloti: