andzia69 Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 lukann napisał(a):kiedy jedziesz nad nasze zimne morze?? siedzę juz tydzien;) a to dowód: Quote
Koperek Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 PIĘKNE ZDJĘCIA!!! Musialam pochwalić :evil_lol: Jakim sprzętem robisz??? No i dlaczego Zgredek tak pyskuje??:razz: Quote
lukann Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 oo to może kiedys wpadnę w Twoje okolice pooglądać walki psów :diabloti::diabloti: Quote
andzia69 Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Koperek napisał(a):PIĘKNE ZDJĘCIA!!! Musialam pochwalić :evil_lol: Jakim sprzętem robisz??? No i dlaczego Zgredek tak pyskuje??:razz: Koperek...tylko nie mów głośno:evil_lol::evil_lol::evil_lol: robione komórką:oops: A Zgredek zawsze pyskuje jak chce żeby mu coś rzucić:eviltong: Lukann zapraszam jak będziesz miała po drodze,będę chyba jeszcze z tydzień, potem znowu wracam do Kielc, a potem znowu przyjadę i tak aż do ok. 20 czerwca - od 20 czerwca juz będę non stop:p Quote
lukann Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 to raczej nawiedzę Was jak się sezon zacznie - czyli po 20 czerwca też będę się kręcić w okolicach morza ;) Quote
Koperek Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 O matko to się doczekałam- komórki już są lepsze od moich cyfrówek :shake: Dramat po prostu! To napisz z jakiego to cuda dzwoniącego cykasz?? Quote
andzia69 Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 nokia 6288...ale nie przesadzaj:p z cyfrówki też są dobre:lol::lol::lol: dobre wychodzą tylko na dworzu i przy dobrym oświetleniu bo jak jest ciemno to g... wychodzi;) a takie mamy pięęękne wydmy Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Wiecej Henka, poprosze więcej Henka :) Super nad morzem - moze w tym roku nam sie uda . Quote
andzia69 Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Od-Nowa napisał(a):macie stronke swojej kwaterki nadmorskiej? aaa kotki2 szaro..bure obydwa:evil_lol: a tak na serio:www.kotki2.com.pl:eviltong: więcej Heńka:razz: departament głupich kroków a to z cyklu durnych min...słabe bo po ciemku, ale cuś widać:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 hehe, skąd taka nazwa??:crazyeye::cool3: bardzo interesująca oferta :loveu::p Quote
Tengusia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Od-Nowa napisał(a):hehe, skąd taka nazwa??:crazyeye::cool3: bardzo interesująca oferta :loveu::p mnie sie najbardziej podoba ta wzmianka mile widziani goscie z psami :diabloti: Quote
Vectra Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Podoba mi się ten wstęp o lubieniu tłoku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Dziekuje bardzo za Heńka , jak zwykle piękny :) Quote
rufusowa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 super stronka! :loveu: andzia powiedz jak sobie radzicie z psami na plazy a konkretnie chodzi mi o to ze oficjalnie jest zakaz wprowadzania psow na plaze....czy miałaś kiedys jakieś nieprzyjemności? Quote
Koperek Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 rufusowa napisał(a):super stronka! :loveu: andzia powiedz jak sobie radzicie z psami na plazy a konkretnie chodzi mi o to ze oficjalnie jest zakaz wprowadzania psow na plaze....czy miałaś kiedys jakieś nieprzyjemności? Wchodzi się dzikim wejściem- obok głównego wejścia ze znakiem zakazu:eviltong: Trzeba się tylko przebić przez las- ale przecież to dla psów to sama przyjemność;) A teraz czekam na instrukcję od andzi... Quote
rufusowa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Koperek napisał(a):Wchodzi się dzikim wejściem- obok głównego wejścia ze znakiem zakazu:eviltong: Trzeba się tylko przebić przez las- ale przecież to dla psów to sama przyjemność;) A teraz czekam na instrukcję od andzi... :diabloti::diabloti::diabloti: to cos w moim stylu :evil_lol: generalnie widuje zawsze psy na plazy...dwa lub trzy w tym czasie kiedy ja tam jestem ale wiecie jacy są ludzie :shake: podejrzewam, ze andzia to jak w takiej sile wpada na plaze to nikt nawet na odległość głosu nie podchodzi :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Mimo iz mamy XXI wiek nadal można spotkać analfabetów słabowidzących - to ja - nigdy nie widzę takich dziwnych napisów i znaczków. Quote
Koperek Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Mimo iz mamy XXI wiek nadal można spotkać analfabetów słabowidzących - to ja - nigdy nie widzę takich dziwnych napisów i znaczków. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Tu sie nie ma z czego smiać , codziennie NIE WIDZĘ napisu - tereny prywatne nie wchodzić - psy tez nie maja szansy przeczytac bo szybko biegna :) Quote
andzia69 Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Tengusia napisał(a):mnie sie najbardziej podoba ta wzmianka mile widziani goscie z psami :diabloti: to wymysł mojego męża:diabloti: a ja się muszę potem tłumaczyć dlaczego nie chce pani z 3 sukami:eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Dobrze, ze my z Doddy mamy 4 suki - mozemy przyjechac w kazdej chwili :) Dziękujemy Andziu za zaproszenie. Quote
andzia69 Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Od-Nowa napisał(a):hehe, skąd taka nazwa??:crazyeye::cool3: bardzo interesująca oferta :loveu::p nazwaaaaa....to tajemnica:eviltong: a mówiłam wam już, że wsiowi ludzie doszli do wniosku, że mam agencję towarzyską i chronią jej 2 pitbule:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale się uśmiałam - bo i nazwa i psy mordercy tak ogólnie do tego pasują:lol::diabloti: Quote
Recommended Posts