Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Nie zaglądałam na ten wątek od dwóch tygodni więc nie wiem czy andzia się pochwaliła :) Jutro wychodzi "Przyjaciel Pies", w którym jest artykuł na całą stronę o Zgredziu :)

Posted

Aarionne napisał(a):
Nie zaglądałam na ten wątek od dwóch tygodni więc nie wiem czy andzia się pochwaliła :) Jutro wychodzi "Przyjaciel Pies", w którym jest artykuł na całą stronę o Zgredziu :)

pochwaliłam się małymi literkami;)

[SIZE=2]Beatko - Henka bedziesz teraz miała w nadmiarze!!! Zgredek z Torą jest właśnie w drodze nad morze!!!:lol:

Posted

Andziu tak Was sobie czytam i oglądam :loveu:
i wyjść z podziwu nie mogę, jesteś wspaniałą osobą oby takich więcej a świat będzie lepszy:loveu: nie dość, że tak psiakom pomagasz to jeszcze o ludziach w potrzebie nie zapominasz ;)

a Twoje stadko piękności :loveu:

zaraz pędzę po gazetkę coby obejrzeć nasze gwiazdy :lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
juz zakupiłam:p i wszyscy w pracy poczytali:lol: tylko byli zawiedzeni, ze jedno zdjęcie jest:evil_lol:

Andziu, skanik na Dogo proszę:razz:

Posted

kurcze słabo widać więc dzis polece sobie po gazetkę :) szkoda tylko ,że nie dali jego zdjęcia z Ligoty by ludzie zobaczyli jak te psy stamtąd wyglądały!!

brawa dla Andzi i Zgredzia !! :klacz:

Posted

Przeczytałam sobie artykuł. ( ze skanu Ewelinki) Wstrzasające, co te psy musiały tam przejść!!!!:mad::angryy::mad:. Dobrze ,że Zgredziu , ma to już za sobą i że trafił na taką panią jak TY:loveu:

Posted

betel napisał(a):
całuski dla Zgredzia i Mańki i Heńka:loveu:. Pamiętaj coby im dać po prządnym kawałku święconej kiełbaski;)

no z tą kiełbaską dla Zgredzia i Mańki to będzie kłopot...chyba, że wyślę nad morze!:p

Posted

:buzi:

W dniu wielkiej nocy,
życzę Ci mocy,
zero zmęczenia,
dużo natchnienia,
serca szczerego,
domu ciepłego,
niech świeża będzie Twoja pisanka
i radosnego Co dzień poranka!

Wesołych Świąt Andziu dla Ciebie i Twojej bandy :loveu:

Posted

betel napisał(a):
No to Heniek powinien dostać trzy kawałki ( kiełbaski) ???Jak tam w deszczowy Lany Poniedziałek????:lol:

deszcz ze śniegiem, zimno, brrr - lany poniedziałek z nieba:shake:

Heniek dostaje teraz za trzy - niedługo będzie się turlał:evil_lol: