Aarionne Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Nie zaglądałam na ten wątek od dwóch tygodni więc nie wiem czy andzia się pochwaliła :) Jutro wychodzi "Przyjaciel Pies", w którym jest artykuł na całą stronę o Zgredziu :) Quote
andzia69 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Aarionne napisał(a):Nie zaglądałam na ten wątek od dwóch tygodni więc nie wiem czy andzia się pochwaliła :) Jutro wychodzi "Przyjaciel Pies", w którym jest artykuł na całą stronę o Zgredziu :) pochwaliłam się małymi literkami;) [SIZE=2]Beatko - Henka bedziesz teraz miała w nadmiarze!!! Zgredek z Torą jest właśnie w drodze nad morze!!!:lol: Quote
Aarionne Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 doddy napisał(a):Mam już iść do kiosku podziwiać gwiazdy??? Już, już :) Quote
andzia69 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Aarionne napisał(a):Już, już :) juz zakupiłam:p i wszyscy w pracy poczytali:lol: tylko byli zawiedzeni, ze jedno zdjęcie jest:evil_lol: Quote
Aarionne Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Cóż - taka konwencja, za mało miejsca na więcej :) Quote
ewelinka_m Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Andziu tak Was sobie czytam i oglądam :loveu: i wyjść z podziwu nie mogę, jesteś wspaniałą osobą oby takich więcej a świat będzie lepszy:loveu: nie dość, że tak psiakom pomagasz to jeszcze o ludziach w potrzebie nie zapominasz ;) a Twoje stadko piękności :loveu: zaraz pędzę po gazetkę coby obejrzeć nasze gwiazdy :lol: Quote
Od-Nowa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 ale ze mnie sierota... pomyliłam gazety. I wertowałam kilka razy Twojego Psa i nie mogłam znaleźć Zgredzia!! ech jutro pójdę do empiku wertować inne :lol: Quote
betel Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 andzia69 napisał(a):juz zakupiłam:p i wszyscy w pracy poczytali:lol: tylko byli zawiedzeni, ze jedno zdjęcie jest:evil_lol: Andziu, skanik na Dogo proszę:razz: Quote
andzia69 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 betel napisał(a):Andziu, skanik na Dogo proszę:razz: jutro zmajstruję:lol: Quote
ewelinka_m Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 :multi:mam gazetkę :multi: mam też skan :oops: http://img208.imageshack.us/img208/556/andziano9.jpg Quote
dariaopole Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 kurcze słabo widać więc dzis polece sobie po gazetkę :) szkoda tylko ,że nie dali jego zdjęcia z Ligoty by ludzie zobaczyli jak te psy stamtąd wyglądały!! brawa dla Andzi i Zgredzia !! :klacz: Quote
betel Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Przeczytałam sobie artykuł. ( ze skanu Ewelinki) Wstrzasające, co te psy musiały tam przejść!!!!:mad::angryy::mad:. Dobrze ,że Zgredziu , ma to już za sobą i że trafił na taką panią jak TY:loveu: Quote
dariaopole Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Dzięki Andzia za świąteczną karteczkę ja oraz mój zwierzyniec również życzymy Wam Wesołych , radosych i spokojnych Świąt!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Nie mam daru do pisania, a tym bardziej do składania życzeń miłych i serdecznych, a do tego pożytecznych, tak więc teraz tutaj stąd życzę Wam Wesołych świąt Quote
betel Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 całuski dla Zgredzia i Mańki i Heńka:loveu:. Pamiętaj coby im dać po prządnym kawałku święconej kiełbaski;) Quote
andzia69 Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 betel napisał(a):całuski dla Zgredzia i Mańki i Heńka:loveu:. Pamiętaj coby im dać po prządnym kawałku święconej kiełbaski;) no z tą kiełbaską dla Zgredzia i Mańki to będzie kłopot...chyba, że wyślę nad morze!:p Quote
ewelinka_m Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 :buzi: W dniu wielkiej nocy, życzę Ci mocy, zero zmęczenia, dużo natchnienia, serca szczerego, domu ciepłego, niech świeża będzie Twoja pisanka i radosnego Co dzień poranka! Wesołych Świąt Andziu dla Ciebie i Twojej bandy :loveu: Quote
andzia69 Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Bardzo dziękuje wszystkim za pamięc!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 doddy napisał(a):Wesołych Świąt Anitko dla Ciebie i rodziny. dziękuję:loveu::loveu::loveu::loveu: Tobie i twoim 12 łapkom równiez!:loveu: Quote
betel Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 No to Heniek powinien dostać trzy kawałki ( kiełbaski) ???Jak tam w deszczowy Lany Poniedziałek????:lol: Quote
andzia69 Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 betel napisał(a):No to Heniek powinien dostać trzy kawałki ( kiełbaski) ???Jak tam w deszczowy Lany Poniedziałek????:lol: deszcz ze śniegiem, zimno, brrr - lany poniedziałek z nieba:shake: Heniek dostaje teraz za trzy - niedługo będzie się turlał:evil_lol: Quote
Recommended Posts