andzia69 Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Vectra napisał(a):Andziu , widzę , że Zgredzisławowi się ślicznie łapki wygoiły ??? noooo jak na takie rany jakie miał (na dodatek wet miał watpliwosć czy w tych miejscach w ogóle urośnie siersc) to PIĘKNIE:loveu: Quote
betel Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 http://img149.imageshack.us/img149/38/zdjcie002ar9.jpg - pełna współpraca:evil_lol: Quote
basiagk Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 A Zgredzio to taki kluseczek się zrobił:evil_lol: Quote
andzia69 Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 basiagk napisał(a):A Zgredzio to taki kluseczek się zrobił:evil_lol: e tam od razu kluseczek...on jest kwadratowy:eviltong: Quote
dariaopole Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 a szerszego uśmiechu nie mógł nam pokazać ? :diabloti: Quote
andzia69 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 dariaopole napisał(a):a szerszego uśmiechu nie mógł nam pokazać ? :diabloti: nieee, bo go uszy ograniczają:evil_lol: Dzisiaj słonce pięknie swieci...wreszcie ciepełko:multi::multi::multi::multi: Quote
dariaopole Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 andzia69 napisał(a): Dzisiaj słonce pięknie swieci...wreszcie ciepełko:multi::multi::multi::multi: u nas też a ja w pracy siedzę do 17.00 :placz: Quote
andzia69 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 dariaopole napisał(a):u nas też a ja w pracy siedzę do 17.00 :placz: to idx na wagary - kto to widział, zeby w szkole siedzieć w niedzielę:evil_lol: 11 kwietnia minął rok od operacji Zgredosława...ale to czas leci:razz: Quote
dariaopole Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 andzia69 napisał(a):to idx na wagary - kto to widział, zeby w szkole siedzieć w niedzielę:evil_lol: ktoś musi pilnować nauczycieli by sobie wagarów nie robili:evil_lol: dzięki za "reklamę" Focusa na Naszej Klasie ;) Quote
betel Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Słoneczko świeci, ale rano było zimno podobno- Marcin znowu był z sunkami nad Wisłą o swicie , ale tym razem tak sie nie utytłały.Pozdrowionka:loveu: Quote
betel Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Pozdrowionka dla gromadki i dla pańci też oczywiście:lol: Quote
doddy Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Halooo gdzie jakieś kolejne zdjęcia? :eviltong: Quote
andzia69 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 doddy napisał(a):Halooo gdzie jakieś kolejne zdjęcia? :eviltong: kolejnych nie ma - są poprzednie pare postów wcześniej:evil_lol: ni mam casu, jezdem sama w robocie i od wczoraj mam urwanie gitary bo muszem pilnowac coby cokolwiek było zrobione:placz: a jutro muszę się psychicznie nastawić, bo mam interwiu z p. z naszej gazety codziennej nt naszego cud schronu - juz mnie tam obwiescili gwiazdą numer jeden, niedługo listy gończe wywieszą na bramie schroniska i nad biurkiem p. "kierownik" coby mnie nie wpuszczali:diabloti: taka ja zła jestem! mam czelność pisac bzdury wierutne na temat tej cud-placówki:p Quote
doddy Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Pomyśl o występie w gazetach ale promując naszą fundację a nie jakieś goooopie schroniska. :p Quote
andzia69 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='doddy']Pomyśl o występie w gazetach ale promując naszą fundację a nie jakieś goooopie schroniska. :p to wiesz co...jak będą mi robic zdjęcia to se napiszę na bluzce www.fundacja-ast.pl - moze byc????:evil_lol: będzie 2 w 1:eviltong:...muszę pomyśleć o takiej koszulce:cool3: Quote
betel Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 andzia69 napisał(a):kolejnych nie ma - są poprzednie pare postów wcześniej:evil_lol: ni mam casu, jezdem sama w robocie i od wczoraj mam urwanie gitary bo muszem pilnowac coby cokolwiek było zrobione:placz: a jutro muszę się psychicznie nastawić, bo mam interwiu z p. z naszej gazety codziennej nt naszego cud schronu - juz mnie tam obwiescili gwiazdą numer jeden, niedługo listy gończe wywieszą na bramie schroniska i nad biurkiem p. "kierownik" coby mnie nie wpuszczali:diabloti: taka ja zła jestem! mam czelność pisac bzdury wierutne na temat tej cud-placówki:p No to trzymaj się Andziu , i ładuj broń:snipersm: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Andzia, bycie gwiazdą nie jest takie złe :) A Heńka bym poogladała. Quote
andzia69 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Andzia, bycie gwiazdą nie jest takie złe :) A Heńka bym poogladała. iiii...była pani cos tam nabazgroliła...ponoc podała linki do wątków kieleckich i mojego dot. schronu urzędasom...nie wiem czy to nie obróci się przeciwko nam zamiast dobrze, to pewnie wyjdzie jak zawsze....bo jak przeczytają co tam się na nich gada to... Quote
betel Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Co tam , nie przejmuj się, do niektórych nawet i drukowanymi literami nic nie dotrze, ale... liczą się intencje;) Quote
doddy Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Andzi ani widu ani słychu. Chyba odpoczywa w weekend po ciężkim tygodniu pracy... A zdjęć tyż nie ma... Quote
andzia69 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 jestem, jestem....tak goniam, ze na swój jak zwykle nie mam czasu:mad: Jutro jadziem wszyscy nad morze:lol: mam nadzieje, ze pogoda jako taka będzie bo mam do pomalowania ponad 100 m3 drewna:placz: nie cierpię malowania, brrr Quote
doddy Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Od dłuższego czasu zastanawia mnie co to za obroża? Kupiłam Mambie kaganiec :diabloti: Tzn. kupiłam z myślą o naszych psach na allegro, bo ostatnio jakieś mordercze zapędy mają ale Mamba była honorowym nosicielem :p Ojj było wesoło. Okazała bierny opór. Położyła się na boku i se ją mogłam ciągnąć po chodniku. Quote
andzia69 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Zgredkowi jak zakładam kaganiec to ma oczy jakbym mu straszną krzywdę zrobiła, łeb spuszczony i lezie noga za nogą:evil_lol: A obrożę taką wypatrzyłam w zoologu w Koszalinie - gruba, skórzana z takimi łozdobami - no i zakupiełam:evil_lol: Quote
doddy Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ja szukam jakiejś 4cm. Mam 5cm szerokości ale są beznadziejne bo Mamba wygląda jak debil... Mamy 4cm to jest fajna ale stara jak świat i bardzo zniszczona. Chciałabym MAGa zaciskową ale w necie nie mogę znaleźć :placz: Quote
Recommended Posts