Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Andziu , widzę , że Zgredzisławowi się ślicznie łapki wygoiły ???

noooo jak na takie rany jakie miał (na dodatek wet miał watpliwosć czy w tych miejscach w ogóle urośnie siersc) to PIĘKNIE:loveu:

Posted

dariaopole napisał(a):
a szerszego uśmiechu nie mógł nam pokazać ? :diabloti:

nieee, bo go uszy ograniczają:evil_lol:

Dzisiaj słonce pięknie swieci...wreszcie ciepełko:multi::multi::multi::multi:

Posted

dariaopole napisał(a):
u nas też a ja w pracy siedzę do 17.00 :placz:

to idx na wagary - kto to widział, zeby w szkole siedzieć w niedzielę:evil_lol:

11 kwietnia minął rok od operacji Zgredosława...ale to czas leci:razz:

Posted

andzia69 napisał(a):
to idx na wagary - kto to widział, zeby w szkole siedzieć w niedzielę:evil_lol:

ktoś musi pilnować nauczycieli by sobie wagarów nie robili:evil_lol:
dzięki za "reklamę" Focusa na Naszej Klasie ;)

Posted

Słoneczko świeci, ale rano było zimno podobno- Marcin znowu był z sunkami nad Wisłą o swicie , ale tym razem tak sie nie utytłały.Pozdrowionka:loveu:

Posted

doddy napisał(a):
Halooo gdzie jakieś kolejne zdjęcia? :eviltong:

kolejnych nie ma - są poprzednie pare postów wcześniej:evil_lol:

ni mam casu, jezdem sama w robocie i od wczoraj mam urwanie gitary bo muszem pilnowac coby cokolwiek było zrobione:placz: a jutro muszę się psychicznie nastawić, bo mam interwiu z p. z naszej gazety codziennej nt naszego cud schronu - juz mnie tam obwiescili gwiazdą numer jeden, niedługo listy gończe wywieszą na bramie schroniska i nad biurkiem p. "kierownik" coby mnie nie wpuszczali:diabloti: taka ja zła jestem! mam czelność pisac bzdury wierutne na temat tej cud-placówki:p

Posted

[quote name='doddy']Pomyśl o występie w gazetach ale promując naszą fundację a nie jakieś goooopie schroniska. :p

to wiesz co...jak będą mi robic zdjęcia to se napiszę na bluzce www.fundacja-ast.pl - moze byc????:evil_lol: będzie 2 w 1:eviltong:...muszę pomyśleć o takiej koszulce:cool3:

Posted

andzia69 napisał(a):
kolejnych nie ma - są poprzednie pare postów wcześniej:evil_lol:

ni mam casu, jezdem sama w robocie i od wczoraj mam urwanie gitary bo muszem pilnowac coby cokolwiek było zrobione:placz: a jutro muszę się psychicznie nastawić, bo mam interwiu z p. z naszej gazety codziennej nt naszego cud schronu - juz mnie tam obwiescili gwiazdą numer jeden, niedługo listy gończe wywieszą na bramie schroniska i nad biurkiem p. "kierownik" coby mnie nie wpuszczali:diabloti: taka ja zła jestem! mam czelność pisac bzdury wierutne na temat tej cud-placówki:p

No to trzymaj się Andziu , i ładuj broń:snipersm:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Andzia, bycie gwiazdą nie jest takie złe :)
A Heńka bym poogladała.

iiii...była pani cos tam nabazgroliła...ponoc podała linki do wątków kieleckich i mojego dot. schronu urzędasom...nie wiem czy to nie obróci się przeciwko nam zamiast dobrze, to pewnie wyjdzie jak zawsze....bo jak przeczytają co tam się na nich gada to...

Posted

jestem, jestem....tak goniam, ze na swój jak zwykle nie mam czasu:mad:

Jutro jadziem wszyscy nad morze:lol: mam nadzieje, ze pogoda jako taka będzie bo mam do pomalowania ponad 100 m3 drewna:placz: nie cierpię malowania, brrr

Posted

Od dłuższego czasu zastanawia mnie co to za obroża?

Kupiłam Mambie kaganiec :diabloti: Tzn. kupiłam z myślą o naszych psach na allegro, bo ostatnio jakieś mordercze zapędy mają ale Mamba była honorowym nosicielem :p Ojj było wesoło. Okazała bierny opór. Położyła się na boku i se ją mogłam ciągnąć po chodniku.

Posted

Zgredkowi jak zakładam kaganiec to ma oczy jakbym mu straszną krzywdę zrobiła, łeb spuszczony i lezie noga za nogą:evil_lol:

A obrożę taką wypatrzyłam w zoologu w Koszalinie - gruba, skórzana z takimi łozdobami - no i zakupiełam:evil_lol:

Posted

Ja szukam jakiejś 4cm. Mam 5cm szerokości ale są beznadziejne bo Mamba wygląda jak debil...
Mamy 4cm to jest fajna ale stara jak świat i bardzo zniszczona.
Chciałabym MAGa zaciskową ale w necie nie mogę znaleźć :placz: