andzia69 Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Dobrze, ze my z Doddy mamy 4 suki - mozemy przyjechac w kazdej chwili :) Dziękujemy Andziu za zaproszenie. a proszę bardzo - wy to co innego i nie w sezonie:p bo by mi ludzie wybyli gdyby zobaczyli taaaką psiarnię:evil_lol: Quote
andzia69 Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 rufusowa napisał(a):super stronka! :loveu: andzia powiedz jak sobie radzicie z psami na plazy a konkretnie chodzi mi o to ze oficjalnie jest zakaz wprowadzania psow na plaze....czy miałaś kiedys jakieś nieprzyjemności? i to nie jedne:angryy::angryy: a ja się zawsze wk..am i mówię, ze zakaz jest na strzeżonej, a ja chodzę na niestrzeżoną a tam nic nie pisze:diabloti: ale jak mnie przydybała straż graniczna to dałam sobie spokój z chodzeniem w normalnych godzinach i chodzę wieczorami:lol: jak są małe psy to się nikt nie czepia, ale jak zobaczą moje OLBRZYMY to tylko mamuśki patrzą i gderają pod nosem, ale tak, żeby się słyszało:mad: a najlepsze jak kiedyś zebrałam opierdziel od paniusi, która była z córką i wnuczką i...2 małymi psami:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Rozumiem, ze nawet testera do Ciebie nie przyprowadzili bo biedaki mysla, ze wibrator jest na 220 V ? Biedni są ludzie, ktory nie potrafia sie zajac wlasnymi sprawami. Quote
andzia69 Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Rozumiem, ze nawet testera do Ciebie nie przyprowadzili bo biedaki mysla, ze wibrator jest na 220 V ? Biedni są ludzie, ktory nie potrafia sie zajac wlasnymi sprawami. to z braku innej rozrywki wymyslają pierdoły - to opowiedział mi sąsiad z naprzeciwka, ze właśnie takie słuchy po Grzybowie chodzą:evil_lol: choć podobno w Grzybowie jest juz agencja towarzyska...w sumie chyba dobry interes to jest:razz::p Quote
rufusowa Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Mimo iz mamy XXI wiek nadal można spotkać analfabetów słabowidzących - to ja - nigdy nie widzę takich dziwnych napisów i znaczków. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a policja tez sie raczej nie kreci :diabloti: Quote
rufusowa Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 andzia69 napisał(a):nazwaaaaa....to tajemnica:eviltong: a mówiłam wam już, że wsiowi ludzie doszli do wniosku, że mam agencję towarzyską i chronią jej 2 pitbule:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale się uśmiałam - bo i nazwa i psy mordercy tak ogólnie do tego pasują:lol::diabloti: ło mamusiu....toć myślałam ze w nadmorskich wsiach ludziska mają co robić i nie mają czasu o głupotach myśleć :evil_lol: Quote
rufusowa Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 andzia69 napisał(a):i to nie jedne:angryy::angryy: a ja się zawsze wk..am i mówię, ze zakaz jest na strzeżonej, a ja chodzę na niestrzeżoną a tam nic nie pisze:diabloti: ale jak mnie przydybała straż graniczna to dałam sobie spokój z chodzeniem w normalnych godzinach i chodzę wieczorami:lol: jak są małe psy to się nikt nie czepia, ale jak zobaczą moje OLBRZYMY to tylko mamuśki patrzą i gderają pod nosem, ale tak, żeby się słyszało:mad: a najlepsze jak kiedyś zebrałam opierdziel od paniusi, która była z córką i wnuczką i...2 małymi psami:evil_lol: dzieki za rady :p będę to miała na uwadze:diabloti: tja...bo małe pimpki to tylko gryzą a takie duuze to połykają w całości:mad:.... szczególnie upierdliwe paniusie :diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Ludzie na ogół nie maja co robic i najbardziej fascynuje ich cudze zycie. Mogliby choc książke jedna w roku przeczytac ale po co kiedy fajnie jest obgadac sasiada. Quote
lukann Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 ja pochodzę z małej miejscowości nadmorskiej - i jedno moge powiedzieć - tam ludzi wszystko interesuje a najbardziej to co się dzieje u sąsiada - np jakie i ile aut stoi na posesji, jakie ma kwiaty na balkonie, ile psów biega po podwórku itp. nie daj boże zrobić coś co odbiega od przyjętych norm - np. nie narzekać, usmiechać się do sąsiadów a już będą gadać że musimy robić coś niezgodniego z prawem bo to nie normalne.. i jedno co chyba każdy mieszkaniec nadmorskich miejscowości potwierdzi - kogokolwiek nie zapytasz nad morzem jaki jest sezon - każdy powie że beznadziejny, że nie ma zamówień i ludzi itp.. tylko że 2 miesiące wystarczą żeby dobrze żyć przez cały rok - dlatego kocham morze :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
betel Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Biedna Andzia i jej gromadka, wszędzie sie czepiają.:roll: Niestety tak to jest w tym naszym uroczym kraju,że ludzie swoja frustrację wyładowują na innych , w tym często na właścicielach więcej niż jednego psa. Pozdrowionka. Dziś Dogo łaskawe mogłam przesłać parę wpisów:cool3: Quote
betel Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 :cool3:Oj widzę, że teraz chyba Ty Andziu masz problemy z wejściem na Dogo. U mie dziś świeto - już dwa razy weszłam i nawet wrzuciłam fotki Quote
rufusowa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 lukann napisał(a):ja pochodzę z małej miejscowości nadmorskiej - i jedno moge powiedzieć - tam ludzi wszystko interesuje a najbardziej to co się dzieje u sąsiada - np jakie i ile aut stoi na posesji, jakie ma kwiaty na balkonie, ile psów biega po podwórku itp. nie daj boże zrobić coś co odbiega od przyjętych norm - np. nie narzekać, usmiechać się do sąsiadów a już będą gadać że musimy robić coś niezgodniego z prawem bo to nie normalne.. i jedno co chyba każdy mieszkaniec nadmorskich miejscowości potwierdzi - kogokolwiek nie zapytasz nad morzem jaki jest sezon - każdy powie że beznadziejny, że nie ma zamówień i ludzi itp.. tylko że 2 miesiące wystarczą żeby dobrze żyć przez cały rok - dlatego kocham morze :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol: musze powiedziec ze to wścibstwo, to nie tylko zmora nadmorskich miejscowości... ostatnio byłam u babci (na mazowszu) no i się dowiedziałam, ze sąsiad juz 7 lat u spowiedzi nie był :evil_lol: Stwierdziłyśmy też z ciocią, ze nie wypada tam np. biegać albo jezdzic na rowerze dla samej przyjemności....lepiej posiedziec w domu przed telewizorem i udawac przed sąsiadami ze nie ma sie na takie bezsensowne czynnosci czasu :shake: Quote
andzia69 Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 jestem chwilowo w Kielcach:lol: w pracy nie mogłam w ogóle wejsć na dogo:angryy: a w domu muszę wchodzić przez explorera a nie prze firefoxa...normalnie cos się popierniczyło:razz: Quote
lukann Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 życie... dobrze że jesteś bo myślałam że Cię antyterroryści uwięzili ;) Quote
betel Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 A juz myslałam, że siedzisz nad morzem i szykujesz sie do sezonu. Pozdrowionka:lol: Ps. Dogo działa beznadziejnie:angryy: Quote
andzia69 Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 czesc Betelku:loveu: parę zdjątek - moze mi się uda:angryy: odpoczynek po pilnowaniu terenu!:diabloti: Quote
Tengusia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 http://img73.imageshack.us/img73/524/zdjcie010jt4.jpg Quote
betel Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 http://img114.imageshack.us/img114/2527/zdjcie032fc6.jpg Czy Zgredzio też, tak jak Inka, naczytał się Harlekinów i teraz marzy o księżniczce???:evil_lol: Quote
madziara1983 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='andzia69']siedzę juz tydzien;) a to dowód: quote] tym to dobrze Quote
Vectra Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Ten wąż tak sobie bezpiecznie leży przy psie ????? http://img114.imageshack.us/img114/2527/zdjcie032fc6.jpg Andzia , daj no mi Zgredka jednak :diabloti: on jakiś taki za mało zepsuty jest :D Quote
andzia69 Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='Vectra']Ten wąż tak sobie bezpiecznie leży przy psie ????? http://img114.imageshack.us/img114/2527/zdjcie032fc6.jpg Andzia , daj no mi Zgredka jednak :diabloti: on jakiś taki za mało zepsuty jest :D sysykie 3 są mało zepsute:evil_lol: zadne węże z wodą je nie interesują:diabloti: Zgredka ino tylko te zywe:mad: Vectra...muszę to jeszcze przemyśleć, bo moze jednak wolę mniej zepsute psy:razz: te węże ogrodowe to jednak dobrze miec w całosci...i kranik...i fotele ....kanapy....:eviltong::eviltong::eviltong: kwiatków nie posiadam - ino ze skalniaka wyciągają mi non stop kamienie i konary....:p Quote
Recommended Posts