Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Od-Nowa napisał(a):
zamiast "na przód" dała komende "zrzut" :diabloti:

no bardzo śmieszne, bardzo:mad:

To była moja chyba 3 lekcja, pan instruktor sobie, my sobie - konina chyba miała zły dzien wszystko ją denerwowało - a to, ze samochód za szybko przejechał, a to, że rowerzysta z czyms dzwoniacym przejechał, a to ze komarów i much było na kopy...próbowała mnie 3 razy zrzucic - stawała dęba - 2 razy udało mi się utrzymac w siodle...3 razu mi się nie udało i poleciałam - jeszcze lecąc myślałam tylko coby nie wpasć jej pod te kopyta więc roziłam "upadek kontrolowany" no i skonczyło się tak jak się skończyło.... wsiadłam na nią z powrotem...ale to już nie było to:shake:
widać kunie nie dla mnie, choc córka bardzo lubi jeździc (tez się troszke uczyła, ale potem brakło czasu na jeźdżenie 20 km do kuni)

Posted

Prawdą to jest i owszem.
I prawdą jest, że doddy na konia pewnie nie wsiądzie przez najbliższe lata :p pomimo swojego "urokliwego" charakteru.

P.S. Możesz rezerwować kino.

Posted

Od-Nowa napisał(a):
Andziula spróbuj kiedyś. ten wiatr we włosach... to jest bezcenne i niezastąpione!

wiem...ale bojem się, a zeby mieć wiatr we włosach to trzeba naprawdę dobrze sie trzymać na koniu - wolę podziwiac jak ktos jezdzi!

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
No wlasnie sie nie nabijam. Ja poprostu zsiadam w takich sytacjach zanim ktos inny to za mnie zrobi : tu patrz koń .

no tak...moze...ino w takim razie co to za instruktor, który jak widzi, ze kun nie w sosie to zamiast po pierwszym "dębie" przyprowadzic mi jakiegos staruszka co powłóczy nogami to miał wszystko w d...e i jeszcze kazał mi wsiąść z powrotem bo niby jak nie wsiądę od razu to już nigdy nie wsiadę...no to wsiadłam i tobył przedostatni raz:eviltong: bo ostatnim razem trafiłam na fajnych ludzi (niedaleko Grzybowa jest takie miasteczko a la dziki zachód) i tam pan po mojej opowiesci przyprowadził takiego małego konika i na oklep siedziałam, baaa nawet kazał mi wstac na nim! I stałam - normalnie czułam się jak w cyrku:evil_lol::evil_lol: a koniczek taki fajny był, malutki 9nie kucyk tylko jakisik inszy - ale sie nie znam) i był bardzo kochany, bo mnie nie chciał zrzucić!

Ale i tak więcej raczej nie wsiądę

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
i MIAŁAS tak sumienie małego koniczka dreczyc ?????????? :)

otaki konik jest zajefajny - jakby się nawet spadło to do ziemi niedaleko:evil_lol:
On był, hmmm - taki jak pół normalnego kunia...taki jak hucuł czy jakos tak:cool3:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
Andziula to może jechałaś i zawadziłaś łokciem o ziemie a Ci się wydawało ,ze lecisz :diabloti:

z małego nie spadlam:eviltong: ino z takiego pelnowymiarowego!:razz:

aaa - wtedy mialam taką gulę w stawie nadgarstkowym - to się jakoś nazywa, ale nie pamiętam - tam się gromadzi jakaś maź - moja siostra miala nawet z tego 2 razy ściągane - i to bardzo boli. No i jak rypnęłam i podparłam się tą ręką to mi ta gula pęcła....i tyle ją widzieli:lol: wiec w sumie nie ma tego zlego coby na dobre nie wyszlo - ale na kunia i tak nie wlizę (przynajmniej takiego w pełnym rozmiarze:eviltong:)

Posted

betel napisał(a):
No Andziu, widzę, że podobnie jak ja czujesz respekt w stosunku do zwierząt większych od psa:evil_lol:

oj tak:evil_lol: ale wiesz - słoni i żyraf się nie bojam!:eviltong:

Posted

andzia69 napisał(a):
oj tak:evil_lol: ale wiesz - słoni i żyraf się nie bojam!:eviltong:

bo to chodzące ciapciaki sa a konie...robia wrażenie tym swoim dostojnym chodem :evil_lol:
ja siem koniów nie bojem ale myszy owszem :oops: