andzia69 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Od-Nowa napisał(a):zamiast "na przód" dała komende "zrzut" :diabloti: no bardzo śmieszne, bardzo:mad: To była moja chyba 3 lekcja, pan instruktor sobie, my sobie - konina chyba miała zły dzien wszystko ją denerwowało - a to, ze samochód za szybko przejechał, a to, że rowerzysta z czyms dzwoniacym przejechał, a to ze komarów i much było na kopy...próbowała mnie 3 razy zrzucic - stawała dęba - 2 razy udało mi się utrzymac w siodle...3 razu mi się nie udało i poleciałam - jeszcze lecąc myślałam tylko coby nie wpasć jej pod te kopyta więc roziłam "upadek kontrolowany" no i skonczyło się tak jak się skończyło.... wsiadłam na nią z powrotem...ale to już nie było to:shake: widać kunie nie dla mnie, choc córka bardzo lubi jeździc (tez się troszke uczyła, ale potem brakło czasu na jeźdżenie 20 km do kuni) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Andzia, to Ty dzielna jestes bardzo , bo ja za pierwszym razem bym zsiadla. Quote
doddy Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ona ma charakter bullowatego :diabloti: A Ty doga niemieckiego :p Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 To tez prawda ale prawdą również jest to, ze nikt nigdy z koniem nie wygral . Quote
doddy Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Prawdą to jest i owszem. I prawdą jest, że doddy na konia pewnie nie wsiądzie przez najbliższe lata :p pomimo swojego "urokliwego" charakteru. P.S. Możesz rezerwować kino. Quote
andzia69 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Andzia, to Ty dzielna jestes bardzo , bo ja za pierwszym razem bym zsiadla. teraz to ty sie ze mnie nabijasz:placz::placz::placz: Quote
Od-Nowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Andziula spróbuj kiedyś. ten wiatr we włosach... to jest bezcenne i niezastąpione! Quote
andzia69 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Od-Nowa napisał(a):Andziula spróbuj kiedyś. ten wiatr we włosach... to jest bezcenne i niezastąpione! wiem...ale bojem się, a zeby mieć wiatr we włosach to trzeba naprawdę dobrze sie trzymać na koniu - wolę podziwiac jak ktos jezdzi! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 No wlasnie sie nie nabijam. Ja poprostu zsiadam w takich sytacjach zanim ktos inny to za mnie zrobi : tu patrz koń . Quote
andzia69 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):No wlasnie sie nie nabijam. Ja poprostu zsiadam w takich sytacjach zanim ktos inny to za mnie zrobi : tu patrz koń . no tak...moze...ino w takim razie co to za instruktor, który jak widzi, ze kun nie w sosie to zamiast po pierwszym "dębie" przyprowadzic mi jakiegos staruszka co powłóczy nogami to miał wszystko w d...e i jeszcze kazał mi wsiąść z powrotem bo niby jak nie wsiądę od razu to już nigdy nie wsiadę...no to wsiadłam i tobył przedostatni raz:eviltong: bo ostatnim razem trafiłam na fajnych ludzi (niedaleko Grzybowa jest takie miasteczko a la dziki zachód) i tam pan po mojej opowiesci przyprowadził takiego małego konika i na oklep siedziałam, baaa nawet kazał mi wstac na nim! I stałam - normalnie czułam się jak w cyrku:evil_lol::evil_lol: a koniczek taki fajny był, malutki 9nie kucyk tylko jakisik inszy - ale sie nie znam) i był bardzo kochany, bo mnie nie chciał zrzucić! Ale i tak więcej raczej nie wsiądę Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 i MIAŁAS tak sumienie małego koniczka dreczyc ?????????? :) Quote
andzia69 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):i MIAŁAS tak sumienie małego koniczka dreczyc ?????????? :) otaki konik jest zajefajny - jakby się nawet spadło to do ziemi niedaleko:evil_lol: On był, hmmm - taki jak pół normalnego kunia...taki jak hucuł czy jakos tak:cool3: Quote
Od-Nowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Andziula to może jechałaś i zawadziłaś łokciem o ziemie a Ci się wydawało ,ze lecisz :diabloti: Quote
andzia69 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Od-Nowa napisał(a):Andziula to może jechałaś i zawadziłaś łokciem o ziemie a Ci się wydawało ,ze lecisz :diabloti: z małego nie spadlam:eviltong: ino z takiego pelnowymiarowego!:razz: aaa - wtedy mialam taką gulę w stawie nadgarstkowym - to się jakoś nazywa, ale nie pamiętam - tam się gromadzi jakaś maź - moja siostra miala nawet z tego 2 razy ściągane - i to bardzo boli. No i jak rypnęłam i podparłam się tą ręką to mi ta gula pęcła....i tyle ją widzieli:lol: wiec w sumie nie ma tego zlego coby na dobre nie wyszlo - ale na kunia i tak nie wlizę (przynajmniej takiego w pełnym rozmiarze:eviltong:) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Biedne okoliczne kucyki :) Quote
andzia69 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Biedne okoliczne kucyki :) ee tam biedne!:eviltong: Quote
betel Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 No Andziu, widzę, że podobnie jak ja czujesz respekt w stosunku do zwierząt większych od psa:evil_lol: Quote
andzia69 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 betel napisał(a):No Andziu, widzę, że podobnie jak ja czujesz respekt w stosunku do zwierząt większych od psa:evil_lol: oj tak:evil_lol: ale wiesz - słoni i żyraf się nie bojam!:eviltong: Quote
dariaopole Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 andzia69 napisał(a):oj tak:evil_lol: ale wiesz - słoni i żyraf się nie bojam!:eviltong: bo to chodzące ciapciaki sa a konie...robia wrażenie tym swoim dostojnym chodem :evil_lol: ja siem koniów nie bojem ale myszy owszem :oops: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 andzia69 napisał(a):oj tak:evil_lol: ale wiesz - słoni i żyraf się nie bojam!:eviltong: W ZOO to ciężko sie bać , no ewentualnie ochlapie wodą z traby :) Quote
betel Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 No, nie wiem , to ja już chyba wolę konia od słonia :evil_lol: Quote
andzia69 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 betel napisał(a):No, nie wiem , to ja już chyba wolę konia od słonia :evil_lol: no a ja chyba jednak nie...:evil_lol: Quote
andzia69 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 no to czas na jakies fotki:eviltong: moje dziecko i pies - morderca: Zdjęcia ...nocne!!! pancia i pies-morderca: a tu znowu dziecko i pies:evil_lol: nocą:lol: Quote
basiagk Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Wiem jestem monotematyczna ale JA UWIELBIAM ZGREDZIA!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts