Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

zdjęcia niestety w wiekszości mało wyraźne, bo one tylko na chwilę stały, a moja komórka (bo jak zwykle nie zabrałam aparatu:mad:) nie nadąża:evil_lol:

po powrocie padły....o tak:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
czy widzicie to dostojenstwo i klase Henka a resztę ? to wlasnie jest pies !

taaa - Heniek ma klasę:evil_lol: podstawową:eviltong: choc nie powiem, ze się nie podoba innym;) tylko ta jego pierdołowatosć mnie do szewskiej pasjii doprowadza:evil_lol:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
nie wyobrażam sobie co się dzieje w domu (albo z domem :evil_lol:) jak ta 3 zaczyna harcować :diabloti:

oj tam, wszystkie 3 rzadko razem szaleją! i tylko przeciagają sznura:evil_lol:

Posted

betel napisał(a):
Andziu postaram sie zmaścić Ci jakiś mniejszy banerek, ale nie wiem czy to możliwe z całą gromadą. Może być tylko ze Zgredziem???

moze byc! - ew. zrób taki jak 2 małe - to wtedy sie wszystkie3 powinny zmiescic;)

Posted

"Nie za mo co" jak mawiamy w naszym domu. Czy wiesz,że Gonzo pojechał właśnie niedawno do Opola, a Puma może we wtorek będzie miała dom??? :multi:

Posted

bo ja nie zaglądam tylko do kieleckich bied:eviltong: i muszę rozwaznie gospodarować ta odrobina miejsca:evil_lol:

Zgredek jak wraca z pracy, pierwsze co robi to leci do swoich zabawek, wywleka sznur i zaczyna się z Mańką bawić, Heniek stoi z boku i rzadko kiedy sie wtranca:evil_lol: tak więc co wieczór mam ten sam scenariusz - tzn od pon - pt:eviltong:

no to kilka zdjatków z tych zabaw!

Posted

Andziuchna, Ty w reklamie robisz tak? jakie są wymagania takie przeciętne do pracy w reklamie? co jest podstawą? jakie programy?
szukam pracy na wszelkie sposoby. myslałamżeby może w reklamie sie gdzieś zaczepić...
w zawodzie prawie nic nie ma zostaje tylko swoją firme otwierać....

Posted

Taniu - u nas np. pracuje kolezanka - robi nam papiery (choc nie potrzebowaliśmy takiego pracownika bo papiery nam biuro robiło) nie mogłam jej zostawic...na lodzie - umarł jej mąż, straciła pracę po tym jak poprosiła o skrócenie czasu pracy ze względu na tą sytuację, no a ma 3 dzieci na utrzymaniu - więc pracuje u nas na pół etatu i robi co tam może;)
Druga dziewczyna jest u nas...fizyczna - klei, składa, wykleja - nie jezdzi tylko na montaze - więc u obu nie potrzebny zaden program:lol:

Ale generalnie to w takich projektach na potrzeby reklamy to corel i ew. adobe photoshop do obróbki zdjęć np. do folderów, katalogów itd

Posted

dzięki wielkie!! no to luzik, moge szukać w reklamie ;)

A z tą koleżanką to myślę,że to wspaniałe,że ktoś (Andziucha) jest, kto myśli o drugim człowieku i jego problemach. niby zwykłe zupełnie ale bardzo bardzo niespotykane :loveu: