dariaopole Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 andzia69 napisał(a): powiem wam w sekrecie, ze dużo Henka tym razem było:evil_lol::evil_lol: to akurat dobra wiadomość dla Beaty. Ja tam wolę Zgredka i Torkę :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Super Henio, dziekuje bardzo :) Quote
betel Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 To czekamy na obiecane zdjęcia ze spaceru:cool3: Quote
andzia69 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 no to zdjecia spacerkowe a to Heniek błyskawica:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tu się skupiamy...:crazyeye: Quote
andzia69 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 zdjęcia niestety w wiekszości mało wyraźne, bo one tylko na chwilę stały, a moja komórka (bo jak zwykle nie zabrałam aparatu:mad:) nie nadąża:evil_lol: po powrocie padły....o tak: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 czy widzicie to dostojenstwo i klase Henka a resztę ? to wlasnie jest pies ! Quote
andzia69 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):czy widzicie to dostojenstwo i klase Henka a resztę ? to wlasnie jest pies ! taaa - Heniek ma klasę:evil_lol: podstawową:eviltong: choc nie powiem, ze się nie podoba innym;) tylko ta jego pierdołowatosć mnie do szewskiej pasjii doprowadza:evil_lol: Quote
dariaopole Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Henio pierdoła błyskawica i skupiony Zgredek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
andzia69 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Od-Nowa napisał(a):nie wyobrażam sobie co się dzieje w domu (albo z domem :evil_lol:) jak ta 3 zaczyna harcować :diabloti: oj tam, wszystkie 3 rzadko razem szaleją! i tylko przeciagają sznura:evil_lol: Quote
andzia69 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 cos mnie się z czasem na dogo stało czy cos dogo nawala:crazyeye: posty sa w dziwnym miejscu:angryy: Quote
Od-Nowa Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 nie wyobrażam sobie co się dzieje w domu (albo z domem :evil_lol:) jak ta 3 zaczyna harcować :diabloti: Quote
betel Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Stare, dobre małżeństwo - ludzie bierzcie przykład!:evil_lol: Quote
betel Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Andziu postaram sie zmaścić Ci jakiś mniejszy banerek, ale nie wiem czy to możliwe z całą gromadą. Może być tylko ze Zgredziem??? Quote
andzia69 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 betel napisał(a):Andziu postaram sie zmaścić Ci jakiś mniejszy banerek, ale nie wiem czy to możliwe z całą gromadą. Może być tylko ze Zgredziem??? moze byc! - ew. zrób taki jak 2 małe - to wtedy sie wszystkie3 powinny zmiescic;) Quote
betel Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Może być ???:oops: Teraz taki....a potem może lepszy Quote
andzia69 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='betel'] Może być ???:oops: Teraz taki....a potem może lepszy jest OK:lol: ślicznie dziękuje!:loveu: Quote
betel Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 "Nie za mo co" jak mawiamy w naszym domu. Czy wiesz,że Gonzo pojechał właśnie niedawno do Opola, a Puma może we wtorek będzie miała dom??? :multi: Quote
betel Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Andziu, wygospodarowałam Ci miejsce w podpisie i co....nic nie wstawiasz:mad:;):lol: Quote
betel Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Pilnie potrzebny tymczas dla małej suni 8 mięsiecy - łącze do wątku ostatni baner w moim podpisie:-( Quote
Od-Nowa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Andzie kolekcjonuje pustą przestrzeń :cool3: a gdzie foty? Quote
andzia69 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 bo ja nie zaglądam tylko do kieleckich bied:eviltong: i muszę rozwaznie gospodarować ta odrobina miejsca:evil_lol: Zgredek jak wraca z pracy, pierwsze co robi to leci do swoich zabawek, wywleka sznur i zaczyna się z Mańką bawić, Heniek stoi z boku i rzadko kiedy sie wtranca:evil_lol: tak więc co wieczór mam ten sam scenariusz - tzn od pon - pt:eviltong: no to kilka zdjatków z tych zabaw! Quote
Od-Nowa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Andziuchna, Ty w reklamie robisz tak? jakie są wymagania takie przeciętne do pracy w reklamie? co jest podstawą? jakie programy? szukam pracy na wszelkie sposoby. myslałamżeby może w reklamie sie gdzieś zaczepić... w zawodzie prawie nic nie ma zostaje tylko swoją firme otwierać.... Quote
andzia69 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Taniu - u nas np. pracuje kolezanka - robi nam papiery (choc nie potrzebowaliśmy takiego pracownika bo papiery nam biuro robiło) nie mogłam jej zostawic...na lodzie - umarł jej mąż, straciła pracę po tym jak poprosiła o skrócenie czasu pracy ze względu na tą sytuację, no a ma 3 dzieci na utrzymaniu - więc pracuje u nas na pół etatu i robi co tam może;) Druga dziewczyna jest u nas...fizyczna - klei, składa, wykleja - nie jezdzi tylko na montaze - więc u obu nie potrzebny zaden program:lol: Ale generalnie to w takich projektach na potrzeby reklamy to corel i ew. adobe photoshop do obróbki zdjęć np. do folderów, katalogów itd Quote
Od-Nowa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 dzięki wielkie!! no to luzik, moge szukać w reklamie ;) A z tą koleżanką to myślę,że to wspaniałe,że ktoś (Andziucha) jest, kto myśli o drugim człowieku i jego problemach. niby zwykłe zupełnie ale bardzo bardzo niespotykane :loveu: Quote
Recommended Posts