Monika_tbg Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 jaki on śliczniutki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
doddy Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Jakie on miny stroi przystojniak... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
andzia69 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Doddy i jak tam domki dla Mambusi i Zgredosława???? Dzwoni choć ktoś???? Quote
doddy Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Mambunię musimy sprawdzić tylko czekamy aż BeataA wyzdrowieje :evil_lol: . Dla Togosława szukamy domu :diabloti: Quote
basiagk Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Andzia Zgredek na tych zdjęciach co są na ligockim wątku juz taki grubiutki, fajny:cool3: Uwielbiam go po prostu!!!:loveu: Tylko te łapki trochę źle wyglądają:shake: Quote
andzia69 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Basiu - właśnie ta łapa to najgorsza sprawa w tym wszystkim - paprze się bo on ją rozgryza...co posmaruję ją taką specjalną maścią robioną w aptece (dostalam gratis a co!;) weci lubią Zgredka:evil_lol:) to choć na pewno pyszna nie jest to zostaje zlizana. No to znowu smaruję i tak w kółko! Dopiero jak zaśnie to trochę dłużej siedzi na tych łapach! Ta maść ma i antybiotyk więc gdyby jej tak nie żarl to by już było lepiej - dobrze,że przestał tą drugą żreć...ale ta wygląda baaardzo brzydko:shake: No i jeszcze muszę kupić espumisan - na pierdzenie:eviltong: bo tak daje,że czasem nie można wytrzymać - a najgorsze jak jakiś klient przyjdzie, a on takie cichacze sadzi - no to wstyd, bo pewnie sobie myśli,że to ktoś z nas:razz: Quote
basiagk Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 On jest CUDNY!!! Moje psiaki też pierdzą no ale nie w pracy.:roll: A nie można tej łapy jakoś zawinąć? Też pewnie z tym sobie Zgredek radzi? Quote
_beatka_ Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 andzia najgorsze baki to i tak sprawka BF, nawet royal canin zrobil karme buldog24 z substancja redukujaca produkcje gazow, a na mojego wcale to nie dziala...:roll: jak walnie gaza bojowego w nocy, to mozna sie obudzic na bezdechu:evil_lol: Quote
andzia69 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 No zawijałam - ale też daje radę... W pracy pierdzi Zgredek , a w domu moje 2 - po prostu przebywam w jednym wielkim smrodku:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: - natura po prostu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
_beatka_ Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 dobra maja przemiane materii poprostu:evil_lol: Quote
madziara1983 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Toguś wyglada cudnie na tych fotach, nie moge się napatrzyc.. Quote
ARKA Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 andzia69 napisał(a):Basiu - właśnie ta łapa to najgorsza sprawa w tym wszystkim - paprze się bo on ją rozgryza...co posmaruję ją taką specjalną maścią robioną w aptece (dostalam gratis a co!;) weci lubią Zgredka:evil_lol:) to choć na pewno pyszna nie jest to zostaje zlizana. :razz: To moze mu opatrunek zakladać albo kołnierz?Sa takie bandaże szorstkie, samoprzylepne i psy raczej wtedy tym miejscem sie nie interesuja. Quote
madziara1983 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Hektor jak miał szwy na łapach. To przyklejalismy plaster zopatrunkiem i zakładaliśmy na to taką siatk elastyczną, to dla ludzi jest żeby opatrunek nie spadał zz ręki czy coś. Można obciąć ile potzreba , rozciąga się, nic nie cisniei ma pełno dziurek więc powietzre dochodzi,lub skarpetke bawełnianą można załozyć albo zwykły bandaz i uciąć kawałek tej siatki i załozyć. Kupuje sie w aptece pod nazwa opaska na opatrunk uciskowa czy coś, za pół metra dałam chyba 5 zł i ucinam ile mi potzreba, u nas zdało egzamin wyśmienicie, nawet wet powiedział ,że pomysłowo. Quote
majafaja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu: cuuuudna mordeczka:):loveu::loveu::loveu: a ile on ma mniej wiecej?? bomi to minimum na 7 latek wyglada:) i takie tu uszka przykrótkie:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: a cos wiecej Andzia o charakterku? Quote
andzia69 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Majafaja - pies ma ok. 2 lat!!! Ma piękne zęby - choc troche krzywe. Cóż, piętno tego obozu zostawia slady...poza tym jeszcze mu sierśc całkiem nie odrosła, a na brodzie ma białe, bo ma biały krawat ciagnący się właśnie az na pysk Co do charakteru - tyle tu pisałam..ale w skrócie: minusy: - nie lubi mężczyzn w czapkach z daszkiem (pewno w Ligocie takowi byli i moze z buta go traktowali - jak cos źle zrobi i go krzyczę to kuli sie w sobie, a nie dja boshe jakbym podniosła smycz - przypłaszcza sie do ziemi) -ciągnie na smyczy gdy coś poczuje, poza tym idzie tak jakby go nie było - strasznie sępi!!!!!!!! plusy: - nie atakuje psów (przynajmniej na razie)!!!! - mozna z nim wszystko zrobić - pięknie sie bawi - na komendę pusć,zeby się waliło i paliło puszcza piłeczkę i badyle - wie,ze czas na zabawe jest wtedy, gdy pani spuszcza ze smyczy No i to czego nie wiem: - nie wiem jak do małych dzieci i kotów Quote
majafaja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 hm... bida naprawdę wygląda na staruszka...ale nadal jest moim ulbieńcem:loveu::loveu::loveu: jest przesłodki:) moze faktycznie na dziadzia wyglada przez ten niedobór włoskow :cool3::cool3: miejmy nadzieje, ze nauczy sie, ze faceci z daszkiem to nie tylko zło... ale czy reaguje na nich agresja czy tylko strachem? Quote
_beatka_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 albo mial być grźnym pitbullem jakiegos dresa...oni też przeważnie noszą czapeczki z daszkiem...:shake: Quote
andzia69 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 on na nich po prostu szczeka! Quote
majafaja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ...moze, a tu sie nie udalo bo psiak ciepla klucha przytulasna jest... eehh Quote
basiagk Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ja Cię KOCHAM!!! :loveu:Ale to już wiadomo.:roll: Quote
majafaja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 hehe, szkoda ze basia nie chce 3-ciej prawie identycznej kluski do kompletu:eviltong::evil_lol: Quote
basiagk Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Mylisz się!!! Ja bardzo CHCĘ ale na 32 metrach to raczej niemożliwe:placz: Quote
_beatka_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 jaki piękny walentynkowy zgredek:loveu: Quote
Recommended Posts