Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Andzia Zgredek na tych zdjęciach co są na ligockim wątku juz taki grubiutki, fajny:cool3: Uwielbiam go po prostu!!!:loveu:
Tylko te łapki trochę źle wyglądają:shake:

Posted

Basiu - właśnie ta łapa to najgorsza sprawa w tym wszystkim - paprze się bo on ją rozgryza...co posmaruję ją taką specjalną maścią robioną w aptece (dostalam gratis a co!;) weci lubią Zgredka:evil_lol:) to choć na pewno pyszna nie jest to zostaje zlizana. No to znowu smaruję i tak w kółko! Dopiero jak zaśnie to trochę dłużej siedzi na tych łapach! Ta maść ma i antybiotyk więc gdyby jej tak nie żarl to by już było lepiej - dobrze,że przestał tą drugą żreć...ale ta wygląda baaardzo brzydko:shake:

No i jeszcze muszę kupić espumisan - na pierdzenie:eviltong: bo tak daje,że czasem nie można wytrzymać - a najgorsze jak jakiś klient przyjdzie, a on takie cichacze sadzi - no to wstyd, bo pewnie sobie myśli,że to ktoś z nas:razz:

Posted

andzia najgorsze baki to i tak sprawka BF, nawet royal canin zrobil karme buldog24 z substancja redukujaca produkcje gazow, a na mojego wcale to nie dziala...:roll:
jak walnie gaza bojowego w nocy, to mozna sie obudzic na bezdechu:evil_lol:

Posted

No zawijałam - ale też daje radę...

W pracy pierdzi Zgredek , a w domu moje 2 - po prostu przebywam w jednym wielkim smrodku:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: - natura po prostu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
Basiu - właśnie ta łapa to najgorsza sprawa w tym wszystkim - paprze się bo on ją rozgryza...co posmaruję ją taką specjalną maścią robioną w aptece (dostalam gratis a co!;) weci lubią Zgredka:evil_lol:) to choć na pewno pyszna nie jest to zostaje zlizana. :razz:

To moze mu opatrunek zakladać albo kołnierz?Sa takie bandaże szorstkie, samoprzylepne i psy raczej wtedy tym miejscem sie nie interesuja.

Posted

Hektor jak miał szwy na łapach. To przyklejalismy plaster zopatrunkiem i zakładaliśmy na to taką siatk elastyczną, to dla ludzi jest żeby opatrunek nie spadał zz ręki czy coś. Można obciąć ile potzreba , rozciąga się, nic nie cisniei ma pełno dziurek więc powietzre dochodzi,lub skarpetke bawełnianą można załozyć albo zwykły bandaz i uciąć kawałek tej siatki i załozyć. Kupuje sie w aptece pod nazwa opaska na opatrunk uciskowa czy coś, za pół metra dałam chyba 5 zł i ucinam ile mi potzreba, u nas zdało egzamin wyśmienicie, nawet wet powiedział ,że pomysłowo.

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu:
cuuuudna mordeczka:):loveu::loveu::loveu:

a ile on ma mniej wiecej?? bomi to minimum na 7 latek wyglada:) i takie tu uszka przykrótkie:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:

a cos wiecej Andzia o charakterku?

Posted

Majafaja - pies ma ok. 2 lat!!! Ma piękne zęby - choc troche krzywe. Cóż, piętno tego obozu zostawia slady...poza tym jeszcze mu sierśc całkiem nie odrosła, a na brodzie ma białe, bo ma biały krawat ciagnący się właśnie az na pysk

Co do charakteru - tyle tu pisałam..ale w skrócie:
minusy:
- nie lubi mężczyzn w czapkach z daszkiem (pewno w Ligocie takowi byli i moze z buta go traktowali - jak cos źle zrobi i go krzyczę to kuli sie w sobie, a nie dja boshe jakbym podniosła smycz - przypłaszcza sie do ziemi)
-ciągnie na smyczy gdy coś poczuje, poza tym idzie tak jakby go nie było
- strasznie sępi!!!!!!!!
plusy:
- nie atakuje psów (przynajmniej na razie)!!!!
- mozna z nim wszystko zrobić
- pięknie sie bawi - na komendę pusć,zeby się waliło i paliło puszcza piłeczkę i badyle
- wie,ze czas na zabawe jest wtedy, gdy pani spuszcza ze smyczy
No i to czego nie wiem:
- nie wiem jak do małych dzieci i kotów

Posted

hm... bida naprawdę wygląda na staruszka...ale nadal jest moim ulbieńcem:loveu::loveu::loveu:

jest przesłodki:) moze faktycznie na dziadzia wyglada przez ten niedobór włoskow :cool3::cool3:
miejmy nadzieje, ze nauczy sie, ze faceci z daszkiem to nie tylko zło... ale czy reaguje na nich agresja czy tylko strachem?