madziara1983 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Dziewczyny ,my to już jak wariatki jakies cieszymy sie ,że Zgredek naszczekał na psa...to tak jak by dziecko pierwszy raz powiedziało ,,mama,,:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
andzia69 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Eeee - Zgredek dostał klapsa za to naszczekanie i słowną reprymendę:cool3: A dzisiaj pojechał na chwilę z kolegą z pracy pokazać się jakiemuś panu. Jaki on miał wzrok jak go pakowałam do innego samochodu, niż ten, którym jeździ Ale za to jaki był szczęsliwy jak za godzine wrócił Będzie bardzo przeżywac rozstanie - no chyba,ze do kobietki pójdzie - bo on kocha kobietki!!!:loveu: Quote
andzia69 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 aukcja dla Togo na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=165536570 Komu nastepnego misia????? Quote
madziara1983 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Bidulek zestresował się, że go gdzies zabierają. A jak jego skóra??Poprawia się?? odrasta sierść??? Andzia ,a Ty okradłaś koncer coca-coli z misi...?hehe Quote
majafaja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 pieknie juz wyglada:) Cudenko!! BRawo ANdzia!! Quote
andzia69 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 misiów jeszcze troszkę mam bo moj tz litrami pije colę i zbieraliśmy misie, króliki i inne maskotki - a teraz przeznaczam je na psiaki:evil_lol: Dzisiaj biorę moją Torę i dziecko i spróbujemy iść razem na spacer - moze się nie zjedzą... Onka na razie nie biorę bo sobie nie dam rady z 3 bydlakami:razz: może uda mi się jakies zdjątka cyknąć to i wstawię Co do sierści - ja widzę małą poprawę, ale jeszcze na głowie, bokach, ogonie (tam najgorzej - ma ogon jak u szczura). No i nałapach u góry nie ma nic na razie:shake: Ale za to jest grubiutki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
andzia69 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 a dzisiaj znowu mieliśmy krótki spacerek - na dodatek z moją Torą (no moja franca oczywiście jak tylko go zobaczyła chciała pokazać co to nie ona i on też się trochę wkurzył - ale szybko się opanował i dalej poszliśmy bez ekscesów.). Potem bydlaki spuściłam najpierw w kagańcach coby se dały po razie - ale nie dały - odpuściły . Potem zdjęłam namordniki i......Tora od razu znalazła kamyrdola do miętolenia, a Togo - patysia - ale nie takiego, którego bym mu mogla rzucić ino badyyyyla! Oba się totalnie olały i bawiły się tym co miały. No i jak oba miały już dość badyla i kamyrdola poszłam zaprowadzić Zgredka do dt a moją bestię do domu. To była opowieść pt "Piękny" (czyli Zgredziu) i Bestia (czyli moja panna) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
_beatka_ Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 zgredek sobie znalazl...badyyyyyyyyyyla:diabloti::evil_lol: super, ze wszystko u niego dobrze, wymiziaj go ode mnie:cool3: Quote
madziara1983 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ano ,widac już ,że chłopakowi sie przytyło troche.A jak te jego nadgarstki, dalej próbuje wylizywac i gryźć czy juz dał spokuj???Dziewczyny ja mysle ,że to gryzienie łap to może wcale nie byc jakaś choroba tylko wygryzanie na tle nerwowym ,a jak już po wygryzał to wtdy infekcja skorna ,oczywiście dzięki tym ,,dobrym,, warunką w których przebywał w tej mordowni. Quote
andzia69 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 madziara - rany na lapkach sa właśnie wynikiem stresu - psy w schroniskach potrafią się samookaleczać - liżą sie lub gryzą do krwi - Zgredek też to robił - teraz robi,ale rzadziej - myślę,że kiedyś mu przejdzie no ale w wyniku tego ciągłego gryzienia skóra w tym miejscu robiła się coraz grubsza i grubsza i dlatego łapy wyglądają jakby mial zmiany w stawach Quote
madziara1983 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Myśle ,że jak tylko poczuje sie bezpiecznie to będzie już dobrze ze skóra i takimi tam podobnymi.My z GRubym mielismy podobne rzeczy np sikanie przez sen i takie tam, na tle nerwowym. Quote
_beatka_ Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 a możeby mu zabandarzować te lapki w miejscach które tak meczy:cool3: Quote
andzia69 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Jak mu posmaruje te łapki to chodzi w bandażu, a potem mu ściągam. On mimo wszystko nie czuje się chyba jeszcze całkiem bezpiecznie - np. nie śpi "wyluzowany" czyli na żabę albo do góry kołami...widać jeszcze musi mieć trochę czasu, a jak juz to nadejdzie to mam nadzieję,że i łapki przestanie atakować.... No i przypominam,że Zgredek szuka domu - najlepiej z kobietami bo on koffa kobitki:loveu: Quote
_beatka_ Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 jak każdy facet:cool3::lol: ale widać że podjadl juz trochę i cialka nabral:cool3: jakie jest zainteresowanie nim na allegro? Quote
andzia69 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Toguś nie ma aukcji na allegro - on musi dojść do siebie żeby ktoś go mógł zaadoptować (no chyba,że jest tak walnięty jak ja - jak to powiedział ostatnio wet:evil_lol:) bo przecież już nie wygląda jak szkielet,ale ma brzydkie łyse miejsca na skórze i to odstrasza... aukcja na allegro jest tylko z prośbą o wsparcie finansowe Quote
_beatka_ Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 a nie mozecie dopisać ze jak dojdzie do siebie to bedzie pilnie poszukiwal domku? czasem zdarzaja sie tacy wlanieci jak ty, którzy takim psom pomagają, więc myslę ze watro spróbować:cool3: Quote
_beatka_ Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 zdjęcia piękne, a zgredek to chyba egzekutor badyli, co?:razz: i jakby sierść troche mu sie poprawila;) Quote
andzia69 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 taa, badyle są super, a im większy tym lepszy - tylko ja rzucać takim nie mogę:diabloti: no a sierść pomalutku, pomalutku odrośnie Dzisiaj pani z tymczasówki miała wychodne po południu - mam nadzieję,że Zgredek będzie grzeczny i nic nie zrobi (oprócz paru bąków):evil_lol::evil_lol: Jak pójdę wieczorem to się przekonam... Quote
_beatka_ Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 wiesz zgredek jeszcze jakos wyglada z takim mega badylem, a ja mam buldozka ktory uwaza sie conajmniej za owczarka i zawsze ciaga za soba takie badyle ktore sa 5 razy wieksze od niego:evil_lol: Quote
_beatka_ Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 wlasnie poszedl przelew na togusia z mojego bazarku:loveu: Quote
madziara1983 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Widac,że Togo wygląda już znacznie lepiej :loveu: Quote
basiagk Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Znalazłam wątek Zgredka na dogo:multi: Quote
madziara1983 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Jak tam Toguś ,sa jakies nowe wieści??Rośnie chłopak??? Quote
andzia69 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 madziara1983 napisał(a):Jak tam Toguś ,sa jakies nowe wieści??Rośnie chłopak??? Taaa - rośnie wszerz!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wczoraj miałam tyle do opowiadania to dogo nie działało, a dzisiaj juz mi sie nie chce... W kazdym razie - bawi sie, je, powoli zarasta. Jest grzeczny - tylko cholera jedna gryzie tą biedna łapinę - jedna się juz prawie zagoiła, ale ta druga nie moze się zagoic:shake: Podjadę jutro do weta - niech ją jeszcze raz poogląda i zwazymy bydlaka bo strasznie jestem ciekawa ile waży! Quote
Recommended Posts