andzia69 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 No jakoś nikt nie chce się na zabój zakochać w naszym Zgredku! Dzisiaj próbowałam zaprzyjaźnić gluta z kotem podwórkowym - ale kot uciekł pod samochód, a Zgredek pochodził koło samochodu i nie miał ochoty na dalszą znajomość z czymś co go znac nie chce:eviltong: Tak więc nie sprawdziłam cy kotecek by przeżył czy nie:evil_lol: Quote
ice_t Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 andzia69 napisał(a):No jakoś nikt nie chce się na zabój zakochać w naszym Zgredku! Dzisiaj próbowałam zaprzyjaźnić gluta z kotem podwórkowym - ale kot uciekł pod samochód, a Zgredek pochodził koło samochodu i nie miał ochoty na dalszą znajomość z czymś co go znac nie chce:eviltong: Tak więc nie sprawdziłam cy kotecek by przeżył czy nie:evil_lol: biedny kotecek takiego stresa mu chciałas napędzić:eviltong: Quote
madziara1983 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Jak Togunio się czuje ? Lepiej nadgarstki??Do góry !!! Quote
doddy Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Sprostowanie, Mamba nie byla w gazecie... Jak beda zdjecia to wstawie ogloszenia, choc nie ukrywam, ze mam dola na pieski i zrobilam sobie ostatnio urlop. Moze jak jakis psiak znajdzie dom to mnie pobudzi do działania. Na razie sie nie - dopsiowuje. Quote
andzia69 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 łoj ciotka ty sie nie dołuj !!!!! A Zgredek od 2 dni chodzi bez bandazy na łapkach i na razie nie gryzie łapek!!!!:loveu: No to kto pokocha Zgredka i Mambę???? Razem gratis :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
doddy Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Adoptujesz jednego, drugiego damy Ci gratis :diabloti: Quote
andzia69 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Dobre hasełko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to kto chce?????? 2 w 1 lub 1 + gratis????? NIE PCHAĆ SIĘ!!!! dzisiejszy reportaż o Ligocie http://interwencja.interia.pl/news?inf=876370 Quote
majafaja Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 ehh... do gory togus! czasu juz ruszyc do nowego domku, a nie przyzwyczajac sie do ciotki Andzi Quote
andzia69 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Oj Togus, Togus - kiedy ktos pokocha cie tak jak my.....:shake: Czy wam też dzisiaj tak dogo działa jakby chciało, a nie mogło???? Jutro stronhold plus chyba szczepienia. Quote
_beatka_ Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 ogladalam reportaż o ligocie wlascicielka, która mówi jak dużo dala psom poprostu mnie rozbroila...:angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
andzia69 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Toguś i Mamba się przypominają,że domku szukają!!!!! No - może i dała (swój dom), ale jak ich było parenaście, a nie blisko 300!!! Glupia, chora po prostu kobieta...:angryy: Quote
_beatka_ Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 i jeszcze mówi, że nie glodowaly...poprostu ręce opadają... a za spychalstwo to powinni i panią walścicielekę i wójta i ten tragiczny inspektorat weterynaryjny zamknąć:angryy: Quote
puma1988 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 witajcie wszyscy :) alez mnie tu nie bylo. komp mi siada,bo juz nie jest tak i mlody i nie dam rady nic pisac tylko zytac =/ Andzia jak tam Togo? bo to jest najwazniejsze.. mam nadzieje,ze dobrze. tesciki juz na kotka i pieska zrobilas? :D ucaluj go tam ode mnie i powiedz mu,ze tesknie ;) :cool3::cool1: Quote
andzia69 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Zgredek miał byc dzisiaj zaszczepiony, ale nie został. Dzisiaj miał zaczerwieniona skórę na grzbiecie i tylnej łapci. Pobrano z tych miejsc zeskrobiny i zobaczymy dlaczego...czy sie tak podrapał, czy swierzbik nabrał sił,zeby znowu dać popalic. Dostał stronholda i mam nadzieje,ze tak to sie skończy.Jesli zaczerwienienie zniknie i nie będzie nic w zeskrobinach to w poniedziałek szczepionko, a za tydzien po szczepionku kastrowanko. Quote
andzia69 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 puma1988 napisał(a):witajcie wszyscy :) alez mnie tu nie bylo. komp mi siada,bo juz nie jest tak i mlody i nie dam rady nic pisac tylko zytac =/ Andzia jak tam Togo? bo to jest najwazniejsze.. mam nadzieje,ze dobrze. tesciki juz na kotka i pieska zrobilas? :D ucaluj go tam ode mnie i powiedz mu,ze tesknie ;) :cool3::cool1: Z tescikami na kota to kiepsko - jeden taki jak Zgredka zobaczył to uciekł pod samochód, a Zgredek podbiegł powąchał i olał kotecka, bo kotecka nie było widać...no ale to o niczym nie świadczy. Co do piesków - do pracy goscinnie przychodzi suka i nic się nie dzieje - wręcz sie jej boi. Dzisiaj przyszedł pies - na podwórku było tylko wąchanko, ale jak wszedł do roboty to Zgredek nie zachował się za ładnie - chyba chciał go dziabnac, ale kolega krzyknał i dał spokój. No ale to sytuacja, gdy to na psa teren wszedł inny pies, a nie odwrotnie - ze to Zgredek poszedł w gosci - no więc nie miarodajne. Na podwórku Zgredek raczej olewa psy totalnie, albo sobie poszczeka. No ale praca to jego dom wiec go bronił. Quote
andzia69 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 uwaga - bardzo zły pies: A teraz dobry pies: Quote
andzia69 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 warunki pracy - ciezko chodzić:evil_lol: Quote
invictus hilaritas Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 zapraszam wszystkich na aukcje :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3741062#post3741062 Quote
_beatka_ Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 i powinno też być "uśmiechnięty pies":lol: ależ on śliczny:loveu: Quote
majafaja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 czy ktos dał pieknego pana na metamorofzy:D czy mam to ja uczynic ? :D Quote
andzia69 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 majafaja napisał(a):czy ktos dał pieknego pana na metamorofzy:D czy mam to ja uczynic ? :D jak chcesz to wstaw - ja już tyle razy się przymierzałam i jakoś do tej pory nie zrobiłam... Quote
invictus hilaritas Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 a ze ja tak niesmialo zapytam co to sa metamorfozy ?? Quote
Recommended Posts