Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='puma1988']dzisiaj dostalam linka od pewniej dziewczyny z suczka 3letnia.. jednak nie wiem co z nia bedzie bo chyba jest agresywna troche do ludzi tak bynajmniej jest napisane na pomaranczowym.. http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=9508&sid=7327d42135b5a096ad710aa8b61b7bee i tu jest link na pomoranczowe http://www.forum.bulterier.pl/viewtopic.php?t=1057 .. ogólnie rzecz biorąc chyba wolalabym miec psa niz suczke.. ale pomyslimy i znajdziemy jakies optymalne rozwiazanie jak to napisala Andzia :)

Puma , z samcem to jest taki problem ,ze nawet jesli Twój pies był wychowany z samcem i łagodny jest to wcale nie łatwo znaleźć drugiego takiego ;-) A widze ,ze podobają Ci się bullowate to tym bardziej ,wiesz to duzy masywny pies ,który będzie chciał zdominować drugiego psa ,a nie chcesz mieć w domu walk psów. Ogólnie to podziwiam,że udało Ci się wczesniej mieć dwa samce razem. Zobacz np. ten wątek:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31460

To sytuacja z dwoma samca. Nawet znam oba psy osobiście bo sa z mojego osiedla.I kochały się ,a teraz mało się nie pozabijają.

Posted

A u Zgredka po staremu - śpi,je, pierdzi, sępi,bawi się i tak w kółko! Coraz ciężej mi myśleć,że musi iść do nowego domku - on taki koffany i całuśny jest:loveu::loveu::loveu: Oj, szkoda,ze nie mam domku z ogrodkiem:shake:

Posted

Madziarko moj piesek jest maly.. tak do kolan.. na polu nie jest garesywny do samców... bawi sie i wogole.. kotki moje tez sa kochane a tym bardziej,ze wysterylizowane ;) a Togus to juz chyba moje serducho ma.. :( taaaaaaki jest loffusiany.. no ale co zrobic.. pozyjemy zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie i czy trafi do mnie czy nie... oby tak... buziaczek dla Toga :*

Posted

puma1988 napisał(a):
Madziarko moj piesek jest maly.. tak do kolan.. na polu nie jest garesywny do samców... bawi sie i wogole.. kotki moje tez sa kochane a tym bardziej,ze wysterylizowane ;) a Togus to juz chyba moje serducho ma.. :( taaaaaaki jest loffusiany.. no ale co zrobic.. pozyjemy zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie i czy trafi do mnie czy nie... oby tak... buziaczek dla Toga :*

Puma mi chodziło o to,że nigdy nie możesz przewidziec jak pies będzie się zachowywał jak nagle w domu pojawia się inny pies a samiec tym bardziej.Link który Ci podałam to historia z mojego osiedla .Te psy się nakrok nie rozstepowały przez kilka miesięcy i to tez kundelki sa do kolan,a w tej chwili nie sa w stanie byc trzymane w osobnych pokojach bo przez drzwi sie zjadają. To tylko taki przyklad.

Posted

Dzisiaj pooglądałam sobie jego ogon 2 kolorowy - na tych łysych miejscach widać taką szczecinkę malutka - moze jednak mu odrosnie? I na tych łokciach jego biednych te cos widać- moze choć troszkę włosków mu poodrasta w tych najgorszych miejscach...

Posted

Wiesz Basia - wet powiedział,ze jak są głębokie zmiany skórne i zostały zniszczone meszko włosowe to raczej włosy nie wyrosna bo nie maja z czego...Na pewno nie wyrosną na tych jego łapach, bo od tego gryzienia ich to już sobie pewno wszystkie meszki wygryzł:evil_lol:

Posted

W przyszłym tygodniu szczepimy Zgredka, a za jakies 2 tyg. bedzie ciachu ciachu:evil_lol: No i może jechać do domku!
Dzisiaj zobaczył asta - psa i zaczał szczekac, ale powiedziałam głośno fe i majtnęłam mu smycza po tyłku i od razu sie uspokoił. To było szczekanie takie bardziej w stylu "cześc" niż " ja cie zjem", ale zawsze to darcie japiszona!

A w pracy to ja juz pracować nie mogę - albo trzeba go głaskać, albo się bawić, nawet do kibla isc nie mogę bo stoi pod o piszczy - takie to koffane bydlę:loveu::loveu::loveu: