madziara1983 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='puma1988']dzisiaj dostalam linka od pewniej dziewczyny z suczka 3letnia.. jednak nie wiem co z nia bedzie bo chyba jest agresywna troche do ludzi tak bynajmniej jest napisane na pomaranczowym.. http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=9508&sid=7327d42135b5a096ad710aa8b61b7bee i tu jest link na pomoranczowe http://www.forum.bulterier.pl/viewtopic.php?t=1057 .. ogólnie rzecz biorąc chyba wolalabym miec psa niz suczke.. ale pomyslimy i znajdziemy jakies optymalne rozwiazanie jak to napisala Andzia :) Puma , z samcem to jest taki problem ,ze nawet jesli Twój pies był wychowany z samcem i łagodny jest to wcale nie łatwo znaleźć drugiego takiego ;-) A widze ,ze podobają Ci się bullowate to tym bardziej ,wiesz to duzy masywny pies ,który będzie chciał zdominować drugiego psa ,a nie chcesz mieć w domu walk psów. Ogólnie to podziwiam,że udało Ci się wczesniej mieć dwa samce razem. Zobacz np. ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31460 To sytuacja z dwoma samca. Nawet znam oba psy osobiście bo sa z mojego osiedla.I kochały się ,a teraz mało się nie pozabijają. Quote
andzia69 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 A u Zgredka po staremu - śpi,je, pierdzi, sępi,bawi się i tak w kółko! Coraz ciężej mi myśleć,że musi iść do nowego domku - on taki koffany i całuśny jest:loveu::loveu::loveu: Oj, szkoda,ze nie mam domku z ogrodkiem:shake: Quote
Monika_tbg Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ja też gdy miałam Kropusia na przetrzymaniu było mi tak ciężko ją oddać:shake: Quote
puma1988 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Madziarko moj piesek jest maly.. tak do kolan.. na polu nie jest garesywny do samców... bawi sie i wogole.. kotki moje tez sa kochane a tym bardziej,ze wysterylizowane ;) a Togus to juz chyba moje serducho ma.. :( taaaaaaki jest loffusiany.. no ale co zrobic.. pozyjemy zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie i czy trafi do mnie czy nie... oby tak... buziaczek dla Toga :* Quote
Monika_tbg Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 puma1988 mysle ze bedzie dobrze...:p i że trafi do Ciebie Toguś:lol: Quote
puma1988 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Monika nawet nie wiesz jak bym chciala..zobaczymy ;) Quote
madziara1983 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 puma1988 napisał(a):Madziarko moj piesek jest maly.. tak do kolan.. na polu nie jest garesywny do samców... bawi sie i wogole.. kotki moje tez sa kochane a tym bardziej,ze wysterylizowane ;) a Togus to juz chyba moje serducho ma.. :( taaaaaaki jest loffusiany.. no ale co zrobic.. pozyjemy zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie i czy trafi do mnie czy nie... oby tak... buziaczek dla Toga :* Puma mi chodziło o to,że nigdy nie możesz przewidziec jak pies będzie się zachowywał jak nagle w domu pojawia się inny pies a samiec tym bardziej.Link który Ci podałam to historia z mojego osiedla .Te psy się nakrok nie rozstepowały przez kilka miesięcy i to tez kundelki sa do kolan,a w tej chwili nie sa w stanie byc trzymane w osobnych pokojach bo przez drzwi sie zjadają. To tylko taki przyklad. Quote
andzia69 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Dzisiaj pooglądałam sobie jego ogon 2 kolorowy - na tych łysych miejscach widać taką szczecinkę malutka - moze jednak mu odrosnie? I na tych łokciach jego biednych te cos widać- moze choć troszkę włosków mu poodrasta w tych najgorszych miejscach... Quote
basiagk Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Powinny poodrastać. Pako tez tak miał a teraz nie wiele zostało bo łysinach. A tam gdzie nie odrosło jest meszek. Quote
andzia69 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Wiesz Basia - wet powiedział,ze jak są głębokie zmiany skórne i zostały zniszczone meszko włosowe to raczej włosy nie wyrosna bo nie maja z czego...Na pewno nie wyrosną na tych jego łapach, bo od tego gryzienia ich to już sobie pewno wszystkie meszki wygryzł:evil_lol: Quote
basiagk Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ale i tak to jest MÓJ UKOCHANY ZGREDEK (oczywiście prócz moich dwóch zeksików):loveu::lol: Quote
andzia69 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Tak - Toguś do góry bo przecież szuka super pani (ew. pana!):loveu::loveu::loveu: Quote
madziara1983 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Togo szuka domku!!Andzia a Togo będzie kastrowany tak jak Benio?? Quote
andzia69 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 W przyszłym tygodniu szczepimy Zgredka, a za jakies 2 tyg. bedzie ciachu ciachu:evil_lol: No i może jechać do domku! Dzisiaj zobaczył asta - psa i zaczał szczekac, ale powiedziałam głośno fe i majtnęłam mu smycza po tyłku i od razu sie uspokoił. To było szczekanie takie bardziej w stylu "cześc" niż " ja cie zjem", ale zawsze to darcie japiszona! A w pracy to ja juz pracować nie mogę - albo trzeba go głaskać, albo się bawić, nawet do kibla isc nie mogę bo stoi pod o piszczy - takie to koffane bydlę:loveu::loveu::loveu: Quote
basiagk Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 O widzę, że łapka zawinięta. Zostaje na łapce? Czy szybko znika? Quote
majafaja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 piektnoa!! mowie, to milosc od pierwszego zdjecia u mnie :) Quote
madziara1983 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No Toguś , gdzie ten domek. Ale on jest sliczny ma taki wzrok uwodzicielski!! Quote
basiagk Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Kto jeszcze pokocha Togusia? Jego nie można nie kochac!!! Quote
basiagk Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 GreenEvil napisała, że Mamba ma grzyba i wystraszyłam się,że Zgreduś Mój Słodki też będzie chory ale przecież on jest przecież gdzie indziej!!! Quote
_beatka_ Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 malinka i reszta z ligoty też ma grzyba...:shake: a zgredek mial zeskrobiny pobierane?nic mu nie wyszlo? Quote
Recommended Posts