madziara1983 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 http://www.allegro.pl/item163403666_okrutnie_okaleczone_chore_psy_pomoz_im_.html no przez bulterierki chyba wystawiana Invictus na dogo chyba ją wystawiła na allegro bulerierki chyba było. Quote
invictus hilaritas Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 usuneli aukcje ta ktora ja wystawialam :/ w tresci nie bylo napisane ze zdjecie wysylam poczta :/ zaraz do nich napisze to jakis koszmar, sprzedaz zdjecia- chyba samo za siebie mowi :( Quote
madziara1983 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Koszmarem jest to,że ludzie są tak upierdliwi,że zgłaszają takie aukcje do allegro.Bo allegro wkońcu wykonuje swoją prace ,a sami az tak dokładnie aukcji nie sprawdzają.Upierdliwośc ludzka nie zna granic.Ale my wiemy ,że każdemu człowiekowi los sie odwdzieczy za jego ,,dobre ,, uczynki. Z tym zdjęciem to jest tak,że jak nie napiszesz ,że pocztą to wtedy jest mailem a to nie zgodne z regulaminem..... Quote
Monika_tbg Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Hop i na 1 stronke niech Cie wszyscy widzą!!!!!!:loveu: Quote
madziara1983 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Halo,halo cioteczki....Było to kąpanie Togusia????? Podobało się chłopakowi...????Czy nie bardzo???? Quote
andzia69 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Było, było..stał jak posąg i nic nie gadał. 2 rodzaje szampomu 2 x mydlenie i polewanie - zniósł to jak gentleman. Potem było suszonko w ręczniku, a potem jazda po dywanach pyskiem, bokiem, czym sie dało! Niestety zdjecia mam kiepskiej jakosci bo on za szybki był:evil_lol: potem wkleję... Quote
andzia69 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Toguś - czyżby już o tobie zapomniano?????:shake: Quote
_beatka_ Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 andziu nikt nie zapomnial:multi: przydalyby się jakieś nowe foteczki zgredzika:razz: Quote
andzia69 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 mam foteczki ino marniutkie:oops: tu sobie czekam w dt u starszej pani na kąpanko: tu już jestem po: a taki juz jestem gruby: a tu mam wszystko w .... Quote
Weronika18 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Hej, jestem nowa na tym forum. Chcialam pomoc "schronisku" w Ligocie Nowej, bylam umowiona 2 razy z wlascicielka, bo miala odebrac ode mnie kasze, ryz, pokarm dla psow i ciepla odziez do bud dla psow. ... nie przyjechala. Czy jest ktos kto by mogl przewiezc karme i te rzeczy z Laskowice do Nowej Ligoty(ja nie mam jak to dostarczyc)- chyba ktos tam ma opieke nad tymi psami.. i by je troche dokarmil:smile: poza tym wystawilam na allegro pare aukcji (moj nick Weronika192) zapraszam i pozdrawiam prosze o jakis kontakt (np sms) na numer 783 574 540 Quote
invictus hilaritas Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 podnosze !! a gdzie sa LAskowice ?? Quote
madziara1983 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Jaki sliczny chłopczyk....Widze ,ze już sie wyleguje w ulubionej bullowatej pozycji ,czyli jak foczka ;-) Quote
andzia69 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='madziara1983']Jaki sliczny chłopczyk....Widze ,ze już sie wyleguje w ulubionej bullowatej pozycji ,czyli jak foczka ;-) ja to nazywam "na żabę" - ale to dopiero było pierwszy raz... do góry kołami też jeszcze nie śpi - tylko skulony, ew. na boczku! Dzisiaj pierwszy raz go spusciłam ze smyczy i...od razu znalazł badyla do zabawy:lol: a taki groxny jestem! a ja oczywiscie się baaaaardzo bałam:evil_lol::evil_lol: ooo - patyczek! No rzucaj!!!! i sikam też z patykiem! i sie bawię Quote
madziara1983 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 heheh fajne foteczki.Mój Gruby też usiłuje się na mnie wydzierac jak Togo na pierwszej focie... Humor widze chłopaczkowi dopisuje. Ty mu biegac tyle nie pozwalaj bo schudnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Togo nie wymyślił jeszcze żeby patyk do domu zabrac??? Quote
andzia69 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 madziara1983 napisał(a): Ty mu biegac tyle nie pozwalaj bo schudnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Togo nie wymyślił jeszcze żeby patyk do domu zabrac??? a to on za gruby juz jest?:eviltong: patyka nie zabiera bo by sie do samochodu nie zmiescił:evil_lol: - bo on dzisiaj ze mną pojechał w ustronne miejsce coby sprawdzic czy mi nie zwieje jak go luzem puszczę, a tu proszę - nie dosc,ze sie pilnuje to jeszcze bawic mu sie chce!:lol: Quote
madziara1983 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 No własnie on za chudy jeszce jest żeby tyle biegać...strach się bac żeby nie schudł jeszcze.... ;-) Co do tego pilnowania się, to ja pamietam jak GRuby się pilnował o jesuuu biegł za mną jak była 50kg szynką do jedzenia,a teraz cholera jak pójdzie w pole to udaje ,że mnie gówniarz jeden nie wiedzi... :evil_lol: Hektor jeszcze nie wpadł na to ,że drzewa się nie mieszczą w drzwiach do domu ;-) Dobrze,że Togo juz sie lepiej czuje i bezpieczniej, jak robi foczke to widac ,że mu juz lepiej . Quote
doddy Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Wysłałam zdjecia Togo do dziewczyny z Warszawy zainteresowanej adopcją psa, który ładnie zostaje sam i nie wyje. ;) Quote
andzia69 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 doddy napisał(a):Wysłałam zdjecia Togo do dziewczyny z Warszawy zainteresowanej adopcją psa, który ładnie zostaje sam i nie wyje. ;) doddy - ale on czasami wyjoszczeka tak do 5 - 10 min jak zostanie sam (sprawdziliśmy ..dyktafonem:evil_lol:) - to robi na początku, a potem przestaje... a poza tym zostaje bardzo ładnie i nic nie niszczy.... Quote
doddy Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 O wyciu i dyktafonie napisałam, bo pamietałam :lol: Quote
doddy Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Anitko dałam Twój tel Pani, o której napisałam wcześniej. Nic o niej nie wiem. Tylko tyle że mieszka w Wawie na Bemowie w bloku. Ale to to sprawdzimy wszystko. Porozmawiajcie sobie, kobieta pisze sensownie, ciepło. Wychowywała juz 3 malutkie amstaffki, ktore ktoś rozmnożył bezsensownie. Quote
andzia69 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Kasiu ja pogadać mogę,ale ty byś musiała jakoś naocznie sprawdzić ten domek...w razie co, dobrze??? Quote
doddy Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ja tam pojadę i sprawdzę. Z tym nie ma problemu. Napisałam także że będziemy my leczyć Togo. Quote
madziara1983 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Kurde ,dobre wieści..... Mam nadzieje,że to dobry domek bedzie...A daleko od was dziewczyny.Tz czy w tym samym mieście gdzie wy czy gdzies dalej.Będzie można kontrolowac ich??? Quote
andzia69 Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 na razie nikt się nie odezwał... Quote
andzia69 Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 dzisiaj Zgredek naszczekał na psa! Zaprowadzałam go właśnie do dt a z góry po schodach szedl pan z małym psem - jak tamten go zobaczył zaczął szczekać no a Zgredek nie był dłużny - za to głos miał bardziejszy:evil_lol: Quote
Recommended Posts