Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Koszmarem jest to,że ludzie są tak upierdliwi,że zgłaszają takie aukcje do allegro.Bo allegro wkońcu wykonuje swoją prace ,a sami az tak dokładnie aukcji nie sprawdzają.Upierdliwośc ludzka nie zna granic.Ale my wiemy ,że każdemu człowiekowi los sie odwdzieczy za jego ,,dobre ,, uczynki.

Z tym zdjęciem to jest tak,że jak nie napiszesz ,że pocztą to wtedy jest mailem a to nie zgodne z regulaminem.....

Posted

Było, było..stał jak posąg i nic nie gadał. 2 rodzaje szampomu 2 x mydlenie i polewanie - zniósł to jak gentleman. Potem było suszonko w ręczniku, a potem jazda po dywanach pyskiem, bokiem, czym sie dało! Niestety zdjecia mam kiepskiej jakosci bo on za szybki był:evil_lol: potem wkleję...

Posted

Hej, jestem nowa na tym forum. Chcialam pomoc "schronisku" w Ligocie Nowej, bylam umowiona 2 razy z wlascicielka, bo miala odebrac ode mnie kasze, ryz, pokarm dla psow i ciepla odziez do bud dla psow. ... nie przyjechala.
Czy jest ktos kto by mogl przewiezc karme i te rzeczy z Laskowice do Nowej Ligoty(ja nie mam jak to dostarczyc)- chyba ktos tam ma opieke nad tymi psami.. i by je troche dokarmil:smile: poza tym wystawilam na allegro pare aukcji (moj nick Weronika192) zapraszam i pozdrawiam
prosze o jakis kontakt (np sms) na numer 783 574 540

Posted

[quote name='madziara1983']Jaki sliczny chłopczyk....Widze ,ze już sie wyleguje w ulubionej bullowatej pozycji ,czyli jak foczka ;-)

ja to nazywam "na żabę" - ale to dopiero było pierwszy raz... do góry kołami też jeszcze nie śpi - tylko skulony, ew. na boczku!

Dzisiaj pierwszy raz go spusciłam ze smyczy i...od razu znalazł badyla do zabawy:lol:

a taki groxny jestem!

a ja oczywiscie się baaaaardzo bałam:evil_lol::evil_lol:

ooo - patyczek!

No rzucaj!!!!

i sikam też z patykiem!

i sie bawię

Posted

heheh fajne foteczki.Mój Gruby też usiłuje się na mnie wydzierac jak Togo na pierwszej focie... Humor widze chłopaczkowi dopisuje. Ty mu biegac tyle nie pozwalaj bo schudnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A Togo nie wymyślił jeszcze żeby patyk do domu zabrac???

Posted

madziara1983 napisał(a):
Ty mu biegac tyle nie pozwalaj bo schudnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A Togo nie wymyślił jeszcze żeby patyk do domu zabrac???

a to on za gruby juz jest?:eviltong:
patyka nie zabiera bo by sie do samochodu nie zmiescił:evil_lol: - bo on dzisiaj ze mną pojechał w ustronne miejsce coby sprawdzic czy mi nie zwieje jak go luzem puszczę, a tu proszę - nie dosc,ze sie pilnuje to jeszcze bawic mu sie chce!:lol:

Posted

No własnie on za chudy jeszce jest żeby tyle biegać...strach się bac żeby nie schudł jeszcze.... ;-)

Co do tego pilnowania się, to ja pamietam jak GRuby się pilnował o jesuuu biegł za mną jak była 50kg szynką do jedzenia,a teraz cholera jak pójdzie w pole to udaje ,że mnie gówniarz jeden nie wiedzi... :evil_lol:

Hektor jeszcze nie wpadł na to ,że drzewa się nie mieszczą w drzwiach do domu ;-)

Dobrze,że Togo juz sie lepiej czuje i bezpieczniej, jak robi foczke to widac ,że mu juz lepiej .

Posted

doddy napisał(a):
Wysłałam zdjecia Togo do dziewczyny z Warszawy zainteresowanej adopcją psa, który ładnie zostaje sam i nie wyje. ;)

doddy - ale on czasami wyjoszczeka tak do 5 - 10 min jak zostanie sam (sprawdziliśmy ..dyktafonem:evil_lol:) - to robi na początku, a potem przestaje...
a poza tym zostaje bardzo ładnie i nic nie niszczy....

Posted

Anitko dałam Twój tel Pani, o której napisałam wcześniej. Nic o niej nie wiem. Tylko tyle że mieszka w Wawie na Bemowie w bloku. Ale to to sprawdzimy wszystko.

Porozmawiajcie sobie, kobieta pisze sensownie, ciepło. Wychowywała juz 3 malutkie amstaffki, ktore ktoś rozmnożył bezsensownie.

Posted

dzisiaj Zgredek naszczekał na psa!
Zaprowadzałam go właśnie do dt a z góry po schodach szedl pan z małym psem - jak tamten go zobaczył zaczął szczekać no a Zgredek nie był dłużny - za to głos miał bardziejszy:evil_lol: