Monika_tbg Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 jaki on jest śliczny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
madziara1983 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 eheh dwa ulubione miejsca w domu psa...jadłodajnia i wyrko...ehhh slicznoch z niego:loveu: Domek dla Toga ,gdzie jestes?????????? Quote
Monika_tbg Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Napisał do mnie na gg dziewczyna zainteresowana Togo....:) i chciał by się więcej dowiedzieć na jego temat i na temat adopcji...:) z kim i jaki kontakt mogę jej podac?? Quote
andzia69 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Muszę spytać ciotki doddy czy zgodzi się selekcję naturalną przeprowadzić:eviltong: i jak się zgodzi to namiary do niej!:lol: A uprzedzilaś,że tylko najlepszy dom z kanapą i dużą ilością mizianka i żarełka jest brany pod uwagę???? Quote
majafaja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 dla TOgo tylko taki domek moze byc brany pod uwagę ;) Quote
madziara1983 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Do mnie równiez pisała na gg ta dziewczyna. To ta dobra wiadomosc ,a teraz ta zła w domu przebywa inny pies (samiec) choc wspomina ,z ejuż miała wczesniej 2 samce razem.Jak dla mnie to nie przejdzie. Quote
madziara1983 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Cześc dziewczynki, macie jakies nowe wieści???Coz ta adopcja ,skontaktowała się ta dziewczyna z doddy czy Andzia, powiedziała coś o sobie ??? Quote
andzia69 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Tak - rozmawiałam z nia - mieszka w bloku z mamą. Ma psa! nie asta i nie agresywnego. Ale...ma i koty. nie wiem czy to nie jest mieszanka wybuchowa:shake: Ma na imię Basia i mieszka w Oświęcimiu. Bardzo sympatyczna osoba, tylko te koty...i pies.... Quote
madziara1983 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 No właśnie, jak dla mnie to mieszanka wybuchowa. Koty kotami ale dwa samce. Togo jeszce przeciez jest samcem w kwiecie wieku, jak dla mnie to zA DUŻE ryzyko.A moze basia zdecydowała by się pomóc jakiejsc innej bidzie troszke mniejszej i moze suczce.Np z Ligoty??? Quote
andzia69 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Wiesz Madzia - a ja pomyślałam o tej 3 mies. suni z łapkami do rehabilitacji - jej mama jest cały czas w domu więc mogłaby sunię rehabilitować. Tylko nie wiem co na to Basia... Quote
madziara1983 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Andzia Myslisz o tej z molosów z tym przykurczem??? No jesli mama jest cały czas w domu i zgodziła by się poswięcić czas na opieke to bardzo dobry pomysł. Quote
basiagk Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Przecież tyle jest suczek astów do adopcji, a dwa chłopaki? Marnie to widzę!:shake: Quote
doddy Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Czy ktoś ma możliwość załatwienia napisania jakiegoś artykułu o Mambie, Togo i Beniu? Quote
madziara1983 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 A moze poszukac by w necie jakiś dziennikarzy co np pisza o zwierzakach i napisac maila do nich czy zadzwonić czy cos. Tz powiedziec, ludzi trza na litośc brac...OO maila napisac dołaczyc drastyczne foty ,może ktos się zgodzi...To chyba ja mam takie głupie pomysly tylko ale czasem działaja... Quote
andzia69 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='doddy']Czy ktoś ma możliwość załatwienia napisania jakiegoś artykułu o Mambie, Togo i Beniu? ciotka - może spytać Izę Szumielewicz ? Może ma kontakty z jakimś piszącym dziennikarzem... Quote
_beatka_ Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 kurcze w mediach i wsrod dziennikarzy to akurat nie mam znajomych:roll: Quote
_beatka_ Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 a co u togusia? prosimy o nowe fotki grubasa:loveu: Quote
andzia69 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Na dworze plucha -nie nastrojowe zdjęcia się robią - smutne i ponure. A w robocie burdel na kółkach bo kupa roboty i rozpierducha na zdjęciach wychodzi. Ale coś jutro pomyślę. Dzisiaj w pracy był niemożliwy - cały czas tylko by się bawił - jak nie w ciągnięcie smyczy, to rzucanie piłki, ew. bieganie za światelkiem latarki. No po prostu nie do zmęczenia:evil_lol: A po tym wszystkim najlepiej by mi łapami na głowę wlazł,żeby go miziać. Dostaje już trochę mniej jesć, no tak ze 3 razy plus sępienie u każdego, kto tylko gębą ruszy - no wiem, wiem,ze źle - ale jak przyszedł do roboty to nikt nie miał sumienia mu odmówić a teraz już się rozbestwil i od każdego sępi!:lol: A no i dzisiaj miałam trochę do zalatwiania na mieście i Zgredek sobie trochę pojeździł,żeby za bardzo nie przeszkadzał:eviltong: A lubi on jeździć samochodem - tylko cholera cały czas stoi a ja muszę uważać jak hamuję;) Quote
basiagk Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 No to trzeba sprawic Zgredkowi Kochanemu pasy bezpieczeństwa!:p ps. Andzia co z tym astem z biała głową (8-letnim)? Quote
puma1988 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 witam serdecznie wszystkich :) jezeli istaniala by taka potrzeba i mozliwosc przyjechania do mnie i sprawdzenia jak sie zachowaja koty i piesek nie ma problemu ;) jestem otwarta na wszystkie mozliwosci i propozycje :) Andzia pisalas cos o jakiejs suni mozesz mi dac na nia namiar? zaraz jeszcze poszperam po ogloszeniach i poszukam pieska do adopcji dla mnie.. nie chce zeby to jakos zle zabrzmialo,ze przebieram w ofretach albo cos..chce poprostu daj jakiejs bidulce domek i full milosci.. te psiaki biedne tyle cierpialy i dalej cierpia :(.. i pomyslec,ze to przez ludzi... ehh... Quote
andzia69 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Puma - nikt nie bedzie tak myślał, bo tu trzeba wybrać optymalne rozwiazanie;) tu masz wątek na zielonym forum tej malutkiej z chorymi łapkami: http://www.amstaff.civ.pl/forum/viewtopic.php?t=7005&sid=0e4654829fcd0ad22ae3b323b2bc7c74 albo na molosach: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=6669 Quote
puma1988 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 dzisiaj dostalam linka od pewniej dziewczyny z suczka 3letnia.. jednak nie wiem co z nia bedzie bo chyba jest agresywna troche do ludzi tak bynajmniej jest napisane na pomaranczowym.. http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=9508&sid=7327d42135b5a096ad710aa8b61b7bee i tu jest link na pomoranczowe http://www.forum.bulterier.pl/viewtopic.php?t=1057 .. ogólnie rzecz biorąc chyba wolalabym miec psa niz suczke.. ale pomyslimy i znajdziemy jakies optymalne rozwiazanie jak to napisala Andzia :) Quote
puma1988 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 http://www.tresura.pl/ogloszenia.php <--- to jest link do strony gdzie ludzie oferuja sie i chca przyjac pod opieke pieska.. najchetniej chca szczeniaczki kundelki.. pomyslalam,ze warto dac tutaj ten link bo wiem,ze jest duzo szczeniaczkow do oddania.. poszukam pozniej namiarow dokladniejszych na ludzie,ktorzy chca szczeniaczki i wkeje tutaj .. :) Quote
puma1988 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Andzia a co tam u Toguni? jak sie ma..? buziaczek w jego pyszczek slodki.. :* Quote
Recommended Posts