Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Zgredek miał robioną hodowlę grzyba (moze co zarobimy jak jakies grzybki sie pokażą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:), ale na razie zadnych grzybków nie widać (oprócz takich co maja prawo sie wylęgnąc,ale to jakieś normalne,ze mogą sie pojawic). Więc mam nadzieję,ze juz nic wiecej nie wyrosnie!

Majafaja - a moze jak sie wyprowadzisz do tego Krakowa to bys chciała mieć Zgredka skoro tak co zalazł za skórę?

Posted

łapki się goją póki nie zacznie ich dziabać nawet przez bandaż...
Dzisiaj bylo dużo roboty i nie zauważylam jak podziabał bandaż! A jaki byl zadowolony?:p Jedna łapka już jest w sumie taka zabliźniona, ale ta druga gdzie była duża ta zmiana jeszcze...napewno by się już goiła bo smaruję mu cały czas tą robioną maścią z antybiotykiem - tylko on ją najbardziej zre:mad:

A dzisiaj zobaczyl asta (innego i psa) i znowu musial sobie poszczekać:angryy: Dostał w tyłek - od razu przypłaszczył się do ziemi i dał spokój- no ja nie mam sumienia mu nawet ciut mocniej przylać smyczą... On tak zareagował w sumie 2 razy - i to tylko na asty psy. Ale tak jak pisałam wcześniej - to takie szczekanie,że sobie stanąl i szczekał - jakby chcial powiedzieć - ty!!! ja tu jestem!

Posted

na razie oprócz nowej dogomaniaczki z psem i kotkami nikt:shake:

A on w sumie mógłby już iść do nowego super domku bo on się już za bardzo do mnie przyzwyczaił i ja w sumie do niego też:-(

Posted

andzia69 napisał(a):
na razie oprócz nowej dogomaniaczki z psem i kotkami nikt:shake:

A on w sumie mógłby już iść do nowego super domku bo on się już za bardzo do mnie przyzwyczaił i ja w sumie do niego też:-(

hmm... moze by go bardziej zareklamowac?? przeceiz on jest ligoty, czyli stad skad mamba, a na mambe tyle bylo chetnych.. a przeciez TOgus jest naj naj:loveu::loveu:

Posted

no właśnie - prosiłam o jakiś ładny tekst to i doddy by go reklamowala...
Mamba byla w gazecie, a u nas to jest kiszka na tym zadupiu..- jak dzwonią o inne psy to albo na wieś, albo do rozmnażalni - ja ostatnio to mam takiego nerwa,że jak dzwonią o inne kieleckie psy to nastawiam się już bojowo do rozmowy - ostatnio facet mi zarzucił,że piszemy,że doberman jest do wydania, a ja mu mówię,że to mix tylko gazeta sobie sama zmienia - to on na to,że tak specjalnie piszemy,żeby ludzie dzwonili..:angryy: Drugi chcial dobermankę i jeszcze foksię gładkowlosą bo ma takie psy - no po prostu mnie krew zalewa:angryy::angryy:

Tu wątpię,żeby się normalny i kochający domek znalazł - trzeba szukać w całej Polsce!!!!

Posted

no tak.. procz mnie nikt nie chce Zgredka :(:(:( jak moge go nie chciec? taki loffusiany piesek... i te oczka.. ehh.. ja niestety mam inne zwierzeta.. i w dodatku samca.. mysle,ze dalo by sie cos zrobic zeby zyly w zgodzie ale trzeba poswiecic temu duuuuuzo uwagi.. dalabym rade.. ale musialabym sobie zrobic jakies przymusowe wakacje od szkoly :D zobaczymy jak to wszystko uklada.. ja puki co wysylam e-mail'e do ludzi,ktrzy chce miec kundelki.. i podaju linki na dg.. pozdrawiam i buziaczek dla Zgredka.. :*

Posted

no dziewczyny, a czemu by nie sprobowac z puma ?

jak moja znajoma wziela stffika, Heńska, bez łapki czarnego, to tez mowili, ze pies nie moze byc z kotem.. i co? jest z kotem. i jest spokoj.

Posted

invictus hilaritas napisał(a):
andzia a co to za tekst ma byc ?? moze jak bede miala jakas wene tworcza to napisze.. moze dac go do MP ?? nie jestem w pisaniu dobra ale moze sie uda ;)

Invictus - to musi być taki ładny tekst z opiesem skąd on był zabrany, coś o charakterze,żeby ktoś tylko czytając od razu się zakochał - jeszcze zanim zobaczy! A jak można dać do MP - ja nigdy nie byłam w takiej potrzebie, ale w tym przypadku może to wcale nie byłby głupi pomysl...

Majafaja - puma oprócz kotów ma i psa.samca..a ja jeszcze nie zrobiłam testów na kota (bo to nie marzec i za wiele ich nie ma plączących się pod blokami). No i nie wiem jakby się oba samce dogadały. Wiem,że można spróbować, ale wolałabym to zrobić dopiero po kastracji.