Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dama rezyduje w domu, czy już w towarzystwie koleżanek i kolegów?
Zapomniałam napisać, że czeka ją plastyka powieki, bo ma pękniętą i włosy włażą do tego rozcięcia, a wtedy łapa w ruchu i oko brudne.

Posted

No właśnie, Taszy od początku łzawiło lewe oko, okazało się, że ma pękniętą powiekę w zewnętrznym kąciku.
Na pierwszej wizycie wet nic nie zalecił, bo to chyba stary uraz i tak by zostało, gdyby nie to, że te końcówki pęknięcia się podwijają, sierść wchodzi do wewnątrz i drażni oko, Tasza trze je łapą i zanieczyszcza :shake:

Posted

Z bazarku o którym pisałam na poprzedniej stronie, otrzymałam już wszystkie wpłaty.
Jutro przeleję 37,50 zł na konto podane mi w PW.
Pozdrawiam i... zdrowia dla Taszy życzę. :)

Posted

[quote name='wegielkowa']Ewelinka, powiedz Jej coś:placz:, bo jak Jej nie powiesz to Cię nie zabiorę na spotkanie drużyny amerykańskich rugbystów do Siewierza:shake:.[/QUOTE]
Linssi ma rację :diabloti: a i tak mnie zabierzesz.... bo niby kto Cię wtaszczy na łóżko moja droga jak sama nie będziesz wstanie dotrzeć? :eviltong:

Posted (edited)

[quote name='ewelinka_m']Linssi ma rację :diabloti: [/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wplynelo 37,50 zl od Ovatheny z bazarku. Serdecznie dziekujemy! :loveu:

mag.do, wegielkowa, czy wet mowil ile bedzie kosztowala plastyka powieki? jak sie czuje sunia?

Edited by Linssi
Posted

Jeszcze nic konkretnie nie było ustalane, co do terminu i ceny, bo wet, który operował Taszę jest teraz na urlopie - jeszcze przyszły tydzień chyba.

Tasza czuje się dobrze :)
Trochę udaje jej się lizać końcowy odcinek rany, bo najpierw wsadzała nochal w wycięcie na sikanie, a jak zaszyłam wycięcie, to próbuje przez nogawki fartuszka :mad:
Niestety rana jest tak długa, że dostęp do niej ma ułatwiony.
Ale odkażamy Rivanolem i Betadine, szwów nie wyjęła więcej, jedynie skóra trochę się zaczerwieniła od lizania na tym końcowym odcinku.

tak wygląda ta rozerwana powieka:

Posted

Zdrowiej Taszeńko, a o resztę już cioteczki zadbają :loveu:
Z mojego bazarku na Taszkę przypadnie połowa dochodu
Jeśli wszystkie cioteczki wpłacą pieniążki to powinno się dla Niej uzbierać około 250 zł :multi:

Posted

to może dla niej będzie przeznaczony mój kolejny bazarek? co myślicie? mam jeszcze bransoletki :diabloti: tym razem całkiem inne:)

Posted

[quote name='DONnka']Zdrowiej Taszeńko, a o resztę już cioteczki zadbają :loveu:
Z mojego bazarku na Taszkę przypadnie połowa dochodu
Jeśli wszystkie cioteczki wpłacą pieniążki to powinno się dla Niej uzbierać około 250 zł :multi:[/QUOTE]

Wow! to fantastycznie! :)

[quote name='ang']to może dla niej będzie przeznaczony mój kolejny bazarek? co myślicie? mam jeszcze bransoletki :diabloti: tym razem całkiem inne:)[/QUOTE]

jesli ciotka masz takie zyczenie, to nie bedziemy sie sprzeciwiac przeciez ;) Dziekujemy, ze o niej pomyslalas :)

Posted

[quote name='ang']to może dla niej będzie przeznaczony mój kolejny bazarek? co myślicie? mam jeszcze bransoletki :diabloti: tym razem całkiem inne:)[/QUOTE]

To ja jestem pierwsza chętna na taką bransoletkę :razz:

Posted

[quote name='DONnka']To ja jestem pierwsza chętna na taką bransoletkę :razz:[/QUOTE]
ok, to Was zaproszę w weekend albo w przyszłym tygodniu na bazarek:) a póki co pozdrawiam:)