wegielkowa Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 [quote name='mag.da']Ku pokrzepieniu serc ;): Ale sesja zdjęciowa modelki:loveu:. Mag.da:loveu::loveu::loveu:. A przy okazji zapytam-co to za styl z tymi przyklejonymi plecami? Dołkowy to chyba nie jest:cool1:? Ziemno-grzbietowy? Quote
ewa36 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Ależ ona jest piękna ! Mnie by w ogóle nie wadziło, że ma nowotwór. Czuję i wierzę, że ona znajdzie dom ! Magda - dzięki wielkie za super opiekę nad nią !:) Dziś przelałam złotóweczki na jej bazarek, ziarnko do ziarnka. Naprawdę napatrzeć się nie mogę. Ona w ogóle nie wyglada na chorą. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Taszeńka na fb - pozwoliłam sobie skopiować zdjęcia ;) jak mam coś zmienić w tekście, dodać, usunąć piszcie ;) dla tych co nie mają fb Tasza - suczka ON krótkowłosy, ma ok. 8 lat. Została znaleziona w największe mrozy, w podkieleckiej miejscowości. Z wywiadu z mieszkańcami wynikało, że koczowała tam od co najmniej kilku dni. Tasza jest mądrym, posłusznym i zrównoważonym psem. Zna podstawowe komendy, bardzo dobrze chodzi na smyczy, cieszy się na jej widok. Lubi aportować piłkę. Początkowo bała się wchodzić do nieznanego sobie budynku, ale teraz robi to bez problemu. Zachowuje czystość w pomieszczeniu, nie niszczy. Tasza jest po zabiegu sterylizacji i usunięciu guzów . Czeka na kogoś kto ją pokocha ... Obecnie Tasza przebywa w Kielcach . Gdyby ktoś był zainteresowany adopcją Taszy proszę kontaktować się nr tel. 609890204 mail . [email protected] wydarzenie Taszy https://www.facebook.com/events/127933644001892/?context=create Quote
Rudzia-Bianca Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 erka napisał(a):Rudzia, wielkie dzięki:):). Oby to coś dało . Oby ... Czy coś dopisać, zmienić , dodać ... Quote
erka Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Usunełabym to zdanie o tym,że bała się wchodzic do budynku. To było tylko chwilowe, ostatnio Tasza po operacji była przeceiż u mag.dy w domu i doskonale sie tam zachowywała, zresztą ona na pewno była wcześniej w domu. Może mag.da jeszcze by cos dodała o charakterze i zachowaniu suni. Na pewno nie nadaje się do domu z kotem i z innymi suczkami tez raczej nie. Quote
ewa36 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Na pewno da ! Więcej ludzi ją zobaczy. Dzięki Ciocia Rudzia :) Quote
wegielkowa Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 [quote name='erka']Usunełabym to zdanie o tym,że bała się wchodzic do budynku. To było tylko chwilowe, ostatnio Tasza po operacji była przeceiż u mag.dy w domu i doskonale sie tam zachowywała, zresztą ona na pewno była wcześniej w domu. Może mag.da jeszcze by cos dodała o charakterze i zachowaniu suni. Na pewno nie nadaje się do domu z kotem i z innymi suczkami tez raczej nie. To ważne, bo sprawdziłam na moich kotach:razz: Quote
DONnka Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 No to zaciskamy kciuki za domek Taszeńki :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Ok to usuwam o domu, dodaję o kotach i psach . Czy o tych guzach coś pisać ? A jak tak to co dokładnie ? Quote
Rudzia-Bianca Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Dzień dobry, na fb u Taszeńki cicho niestety :( Quote
DONnka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Dzień dobry, na fb u Taszeńki cicho niestety :( Byłam, udostępniłam i zaprosiłam wszystkich znajomych :) Quote
wapiszon Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 DONnka napisał(a):Byłam, udostępniłam i zaprosiłam wszystkich znajomych :) Ja też...... Quote
ma_ga Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Śliczna, radosna Taszeńka, niech jej się powiedzie z dobrym domkiem, trzymam kciuki :) Quote
Linssi Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 wegielkowa, ile kosztowala plastyka powieki? Komu mam oddac? Quote
wegielkowa Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Linssi napisał(a):wegielkowa, ile kosztowala plastyka powieki? Komu mam oddac? Pytaj Centralę, pls. Dziś nasza dzielna mag.da przywiozła Taszę do weta do Kielc na zdjęcie szwów z powieki (i przy okazji Kajtola na full przegląd). Powieka ładnie zagojona, pan doktor pazurki przyciął i obejrzał brzucho. Mag.da właśnie wraca z psami do hotelu. Quote
erka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Dziewczyny, czy ktos teraz ogłasza Taszę? Jak nie , to bardzo proszę:). Quote
ang Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 ja mam dla Taszy ponad 230 zł z bazarku:) czekam na nr konta od Linssi i jutro wyślę przelew:) Quote
wegielkowa Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 ang napisał(a):ja mam dla Taszy ponad 230 zł z bazarku:) czekam na nr konta od Linssi i jutro wyślę przelew:):multi::multi::multi: Quote
ang Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 wegielkowa napisał(a)::multi::multi::multi: kilka osób na ten bazarek pracowało, prawda węgielkowa? ;):Rose: Quote
Linssi Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 (edited) Ang, dziekujemy pieknie!!!! Dziekujemy mag.dzie, ktora hoteluje Taszke za nizsza stawke dobowa! :) ps. masz zapchana skrzynke ;) Edited March 13, 2012 by Linssi Quote
wegielkowa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 ang napisał(a):kilka osób na ten bazarek pracowało, prawda węgielkowa? ;):Rose: No nie wiem, nie wiem;). Quote
Recommended Posts